LRoi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς γίνεται για να παίζουν παίχτες με ισάξια, θεωρητικά πάντα, decks, γιατί αν πέσει κάποιος starter με εμένα π.χ. θα τον κερδίσω στο 5ο turn. Ψιλολογικό μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Aπο την μια ναι Απο την αλλη , ετσι ειναι τα παιχνιδια με τις καρτες Κι εφοσον εχεις 2 game modes δηλ Unranked και Ranked το θεωρω χαζο να εχεις τους ιδιους αντιπαλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 τι είναι πιό εύκολο ranked η unranked? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 το ίδιο εύκολα είναι όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 τι είναι πιό εύκολο ranked η unranked? Ξεκίνα με unranked να μάθεις σιγά, σιγά και μόλις συγκεντρώσεις 150 gold μπαίνεις Arena. Μόλις μάθεις να παίζεις καλά ένα deck, τότε δοκιμάζεις την τύχη σου σε ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 του hunter η last κάρτα που δεν φαίνεται είναι ο king krush Εγώ αν είχα King crush θα έβγαζα μία κάρτα, ένα Timber Wolf prolly μιας και έχεις 2 και θα έβαζα Bestial wrath. Στα 10 mana πετάς King crush και οτιδήποτε μεγάλο έχει κάτω το καθαρίζεις και κρατάς και το τούμπανο για το επόμενο turn. Κατά τα άλλα το ίδιο παίζουμε με κανά δυο παραλλαγές ελλείψει καρτών. Ζήλεψα λοιπόν και πήγα και κράφταρα μια δεύτερη Scavenging Hyena και τους πήρα φαλάγγι. PS Nerf και στον γιόλη τον mage. 2x fireball x 6 dmg + 1x Pyroblast x 10 dmg Μιλάμε gia 22 dmg από το χέρι στα μούτρα. Ήμαρτον. Για να μην πω τι παίζει αν έχει και Archmage στο χέρι ο μπινές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παντως πρεπει να το εμπλουτισουν λιγο το game,περισοτερα daily,και αλλο mode κατι ρε παιδι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ένα ωραίο mode θα ήταν να μη διαλέγεις deck και να παίζεις σύμφωνα με την κάρτα που θα σου έρθει. Hearthpoker κοινώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 priest εγώ priest o αντίπαλος Κατεβάζω questing adventurer παιζόταν το παιχνίδι κανονικά και όσο κατέβαζα κάρτες έπαιρνε το buff του ακίνδυνα γιατί μου έκατσαν πολλά taunt και τον προστάτευα. ότι είχε από removal ο αντίπαλος τα έριχνε στα άλλα minions και όχι στον adventurer (μλκια του). αφού είχε ανεβεί αρκετα και ο αντίπαλος είχε καταλάβει ότι δεν μπορούσε να γυρίσει με τπτ το buffare και ίδιος και κάπως έτσι καταλήγουμε στο παρακάτω printscreen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Kαι η αναζητηση για κλειδι συνεχιζεται χωρις αποτελεσμα.. κλαψ...μαλλον θα παιξουμε στην open beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Hex περναει το divine shield,sheep περναει και αυτο,silence εξολοθρευει taunt+shield,και λεω ε του πουστη δεν θα περναει και το mind control ειναι καθαρο spell,buffarw +4+4 to Hogger και του αφηνω με divine shield,μπαμ επομενος mind control και μου τον πηρε κανονικα,επομενο γυρος double health minion 8/16 δλδ και μετα φυσικα attack equal to health 16/16,game over ετσι απλα χασαμε... Ε αντε #@#%θειτε στο τελος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 2x pyroblast 2x fireball 32 dmg στα μουτρα..., ο τυπος απλα περιμενε τον 8ο γυρο για να κερδισει... balanced Καρτες for sure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Παντως πρεπει να το εμπλουτισουν λιγο το game,περισοτερα daily,και αλλο mode κατι ρε παιδι μου.. Σιγουρα ναι και μαλλον θα το κάνουν. Πρέπει να βάλουν begginers mode vs AI, οπου θα μετράνε τα battles για daily quests. in game card market me coins και chat. ELO rating list online και τουρνουα limited kai standard. και campaign mode... τι warcraft είναι αυτό χωρίς story? Ολα αυτά υπάρχουν ήδη σε αλλα online tcg. ας δούνε οι devs το kingdoms ccg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εχουν ηδη AI για beginners Αν ειναι να κανεις grind τα bots για να παρεις καρτες δεν εχει νοημα Οσο για trading μην περιμενετε καθολου , εχουν πει οτι δεν θα βαλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καιρό είχα να δω το θέμα και το πήρα από την αρχή όλα τα page Έχει δημιουργηθεί όντως τρελό hype για το παιχνίδι όλοι ψάχνουν/έψαχναν key ! Στα δικά μου... streamάρω σχεδόν καθημερινά , πολλές ώρες Από Hunter και αφού έφτασα πάνω από 40 lvl το γύρισα και παίζω λίγο Priest ... Θέλει αρκετό tweaking το deck μου αλλά και πάλι παίρνω αρκετά wins. Το Ranked μου φαίνεται broken τελείως από την άποψη ότι πήγα σε Diamond 1 μέσα σε 25 wins και τώρα έχω 380+ και δεν με έχει αλλάξει ούτε ένα αστεράκι παραπάνω... Αυτά με το MMR τα ακούω βερεσέ έχω φτάσει στιγμές να έχω και 9 στα 10 games κερδισμένα για μέρες. Anyway ... Σε αρένα μου φαίνονται δύσκολα τα πράγματα γιατί έχω συνηθίσει τον κάθε Hero με τα custom decks τα δικά μου και όταν προσπαθώ να το "χτίσω" και στην Arena πάντα κάτι δε σου κάθετε και μένεις μακάκας με ένα άχρηστο deck Αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις