Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου έκατσε χθες al'akir από deck μετά από μερικές καλές αρένες. η κάρτα έχει απολύτως καμία χρήση ή έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ χρήση

Με ενα flame tongue και εναν raid leader μαμάει :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε δεν εχω δει shaman χωρίς flametongue και rl, so άσχημη δεν την λες.

Θέλει synergy για να αποδώσει τα μέγιστα αλλα ποια κάρτα δεν θέλει;

Σημερα είμαι σε frenzy.....αήττητος και μάλιστα απέναντι σε δύσκολα για μένα decks. Διαχειρίζομαι το deck μου εξαιρετικά,εχω μάθει τι να περιμενω από ολα τα classes και το τρίπτυχο jaraxxus, deathwing,ragnaros μοιάζει unstoppable.

Κορυφαία στιγμή priest που πέταξε deathwing μου άρχισε τα sorry, well played spam για να πάρει ως απαντηση τον δικό μου deathwing. Και να παει για βρούβες!!!!

Πάω για arena με τα gold που βγάλα να ξεκαβαλησω λίγο απο το καλάμι μου :lol:

• Like 1

Επιβεβαιώνεται η open beta, δίχως ημερομηνία ακόμα:

The Activision Blizzard investors call also reported an upcoming open beta for Hearthstone, Blizzard’s new online digital collecting card game. Thousands of keys have gone out for the closed beta, allowing players to play the game and purchase card packs. There was no date announced for the start of the open beta.

http://www.gamebreaker.tv/news/world-warcraft-drops-another-100000-subscribers/

Μάρτιος του 2014? Έπρεπε να το κρατήσω το κλειδί, γύρω στα Χριστούγεννα θα έπιανε 200 ευρώ από τη στέρηση :P :lol:

Και να μας πει ο Zeniath που εξαφανίστηκε και έχει μία εβδομάδα να μπει να παίξει...

έλαβα κλειδί χωρίς να έχω κάνει κάτι.

Ποιός χαρακτήρας ( class) είναι πιό εύκολος για ξεκίνημα? Oσο ανεβαίνω επίπεδα αυξάνεται και το επίπεδο των αντιπάλων μου?

έλαβα κλειδί χωρίς να έχω κάνει κάτι.

Ποιός χαρακτήρας ( class) είναι πιό εύκολος για ξεκίνημα? Oσο ανεβαίνω επίπεδα αυξάνεται και το επίπεδο των αντιπάλων μου?

Hunter , Mage και Warrior τα πιο ευκολα για αρχη

Το lvl δεν παιζει κανεναν ρολο στο παιχνιδι οταν περασεις το 10 . Οι αντπαλοι σου επιλεγονται βασει του MMR σου 

Βεβαια οταν θα παιξεις ranked και θα εχεις παει σε καποιο συγκεκριμενο rank , μετα θα παιιζεις με αντιπαλους ιδιου επιπεδου ακομα και οταν παιζεις unranked παιχνιδια 

Go figure

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...