Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρήκα το key sto email μου μετα απο αρκετές μέρες, δέν το είχα προσέξει , ενεργοποίησα όμως το hearthstone αλλα δέν μπορώ να εγκαταστήσω το client, μόλις κατέβεί βγάζει μύνημα error opening a file...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα λόγια μου έρχεσαι. Του το καταστρέφεις μόλις στο κάνει MC και καπάκι του κατεβάζεις το δυνατό σου χαρτί και σου τραβάει δεύτερο MC.

Μιλάω για το δεύτερο, το πρώτο ας το βάλει στην πατούρα του, το δεύτερο όμως τον κάνει INVINCIBLE

Μόνο το mind control ειναι το πρόβλημα στον priest;

Αν πετάξει την μαλακια που εχει attack power ίσο με hp και δεν μπορέσεις να το φας η δεν έχεις taunt ειναι game over.

Κατέβασε ένας priest σημερα αυτόν τον minion, δεν είχα taunt ούτε cc μέσα......2 cheap power word shield, 2 cheap inner fire στο επόμενο round.....και να σου το 36 attack power!!!!!

Μιλάμε για balance οχι αστεία........και ολα αυτα στον 5ο ή 6ο γύρο.

Αυτές οι βλακείες του Priest με τα lightspawn και τα divine spirit μονο με silence αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα. Αν δεν έχεις όμως δύσκολα τα πράγματα.

Εντάξει, πόσες silence cards να έχεις σε ένα deck? Εγώ έχω σαν hunter μία owl, αλλά μέχρι εκεί.

Έτυχε να πάρω Arena, Priest και με άφησε να τσιμπήσω 3 mind control. Τελικό αποτέλεσμα 3-3, νίκη δεν έκανα, όλοι /concede.,,

Και γω έκανα arena και την έπαθα όπως ο Lroi......ξεκίνησα με 2 νικες και μετα έπεσα σε priest σερί.Με 3 mc έκαστος....3ηττες!!!

Ειναι τα 2mc unbalanced, φανταστείτε τα τρία :lol:

GJ blizz......ανίδεοι με το balance μια ζωή!!!!

Ωραίο bug βρήκα σήμερα , εκει που τράβαγα κάρτες και ηταν η σειρά μου το παιχνίδι αποφάσισε για καποιο λογο οτι έπρεπε να κανω Concede και ετσι έχασα :mad:

Τα πιό funny bug που μου έχουν συμβεί εώς τώρα, μια φορά μετά από ένα χτύπημα στην μούρη του αντιπάλου μετακινήθηκε όλο το ταμπλό μερικά εκατοστά πιο πάνω (φαίνεται ήταν πολύ δυνατό χτύπημα χαχαχα), και το άλλο κατεβάζει ο αντίπαλος κάρτα και αντί να κατέβει στο ταμπλό, πήγε και στάθηκε σε μια γωνία κοντά στις κάρτες που έχει στα χέρια του και έψαχνα να βρώ πού σκατά είναι αυτο το τερατάκι και τί είναι...

• Like 1

Πως να κερδίσεις εναν priest με τον lock

Deck με

2 x corruption

2 x twisting nether

2 x siphon soul

6-8 x taunt

2 x voodoo doctors

2 x earthen ring

2 x brewmaster που επιστρέφουν κάρτες στο deck

4 x κάρτες με δυνατά minions, δυο για το swdeath και δυο για το mc

Jaraxxus

Ιδανικό legendary : deathwing

Παίζεις συντηρητικά, no rush, no life tap, προσπαθείς να καταστρέφεις όσα περισσότερα μπορείς από αυτα που κατεβάζει είτε με μικρές κάρτες είτε με τα αλλα cc spells.

Στους ψηλούς γύρους ρίχνεις τα βαριά χαρτια σου με την προϋπόθεση να έχεις άμεση απαντηση για την καταστροφή της κάρτας σου σε περιπτωση MC

Αν βγει jaraxxus και αρχίσει το inferno spam, καληνύχτα στον βλάκα που επέλεξε να παίξει το god mode, χωρίς πολλα πολλα.

Ποτε στο deck sacrificial pact για τον φόβο της copy card

Profit

Θα postαρω όταν επιστρέψω το πλήρες deck. Works like a charm με τα @@ και διαλύει ολα τα αλλα classes σχετικά εύκολα εκτός του hunter (και αυτού σαν βγουν τα hellfire σχετικά νωρίς αλλα ok μην ειμαστε και πλεονέκτες)

Όταν βγει ο jaraxxus spamάρουμε κάργα OBLIVION Ετσι για να γουστάρουμε :P

κατάλαβα... μπάλες... ένα λέω, αφού περάσετε το hype με priest deck , rogue deck, mage deck , lock deck και πράσινα άλλογα παίξτε το druid deck που σας είχα ανεβάσει να χαρείτε 85-90% win rate και χωρίς να θες να ευθυγραμμίσεις πλανήτες για να δουλέψει. σχεδόν ότι έχεις στο χέρι είναι effective και λειτουργικό :P απλά, αργά, μεθοδικά κόβεις κόλους χωρίς να κουράζεσαι. και άσε τον αντίπαλο να στουκάρει στα taunt σου

ps1: ανεβάζω τα decks μου που είναι αρκετά viable αυτά από ότι έχω δει μέσα από τις δοκιμές. δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά είναι δοκιμασμένα καλά

cF4D1Ub.jpg

ZXycFWy.jpg

FwCVdjl.jpg

jgceG0b.jpg

6V8RxqK.jpg

NIAZdPy.jpg

xhC9k5V.jpg

δεν έχω κάποιο shaman καλό και δεν ήταν καλό το pala divine shield deck

του hunter η last κάρτα που δεν φαίνεται είναι ο king krush

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...