xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 λοιπον αυτος ειναι ο priest και σπερνει, πηγα να κανω το quest σημερα, λεω θα παιξω μεχρι να χασω και πηγα τραινο απο 5 μεχρι ρανκ2. counterαρει ολο το meta... 2o acolyte μπορει να ειναι καλο, αλλα δεν εχω...το control warlock το παταει κατω και δεν το αφηνει να παρει ανασα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 εβαλα λιγο να δω το κολεντο https://clips.twitch.tv/GiftedAmusedLegTheTarFu δειτε κακουχια που εφαγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, xavier είπε εβαλα λιγο να δω το κολεντο https://clips.twitch.tv/GiftedAmusedLegTheTarFu δειτε κακουχια που εφαγε χαχα σπανιο σχετικα αλλα το εχω κανει και εγω ποιο παλια με παρομοιο ντεκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 και ο toast επαθε otk https://clips.twitch.tv/AnnoyingAmazingClipsdadAliens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δλδ συγνωμη ειναι παιχνιδι αυτο τωρα ? και απο την αλλη να εχεις και τα παλαντιν με τα call to arms κλπ ... δλδ πρεπει να περιμενουμε κανα 8μηνο παλι για να δουνε οτι ειναι προβλημα και σπαστικα ντεκ για να γινει κατι...? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Ghost007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 νταξ το θεμα με το mage ειναι οτι αμα δεν σου κανει αυτο που εγινε στη φωτογραφια και δεν tempαρει στο ξεκινημα, εχει χασει το παιχνιδι...εσυ παιζεις καβουρια για να νικας παλαντιν, γιατι τους βρισκεις συνεχεια...γενικα το ranked ετσι ειναι...βλεπεις τι παιζεται περισσοτερο και counterαρεις αναλογα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ευτυχως το ice block θα παει στο wild με το επόμενο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάλι πατάτα έκανε η blizz , στον ασιατικό σερβερ, και έχω την εντύπωση και στον αμερικανικο, επιβραβεύε τις νίκες με 5 αστέρια με αποτέλεσμα να πάνε legend σε μία ώρα, μετά το νέο ladder για τον Μάρτη, όλο το reddit τους κραζει! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Metaksas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Metaksas είπε Πάλι πατάτα έκανε η blizz , στον ασιατικό σερβερ, και έχω την εντύπωση και στον αμερικανικο, επιβραβεύε τις νίκες με 5 αστέρια με αποτέλεσμα να πάνε legend σε μία ώρα, μετά το νέο ladder για τον Μάρτη, όλο το reddit τους κραζει! εγω δε μπορω να παιξω καν ranked ... παταω και λεει προβλημα κλπ δοκιμαστε αργοτερα..ενω casual κλπ παιζει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 https://us.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/20762017246 με λίγα λόγια το λούσανε σε ασία ευρώπη και αμερική βρήκαν το πρόβλημα και ετοιμάζουν την λύση. Ranked play σε κατάσταση επισκευής μέχρις νεωτέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δεν πειραζει ουτε και αλλιώς ξεκιναμε πολυ χαμηλά πια. Ευκαιρία να παιξουμε κανα wildbrawl. Αν και δεν ξερω με ποιο ντεκ. Η λογική λεει naga giants αλλα δεν θέλω να φτιάξω τους clock giants γιατι πιστευω θα φάει νερφ η naga. Οποτε με βλεπω είτε με malygos druid η cube lock η κάποιο aggro paladin/mage. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ειπαμε ''small indie company'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 10 νικες με aggro paladin. Καλα ηταν πηρα από το πακετο και 2ο Level up. Σημαδιακο μαλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 naga warlock giants για brawl. Ακομα κ χωρις molten & clockwork giants εκανα 4 νικες κ 1 ητα μεχρι τωρα.αμερικα σερβερ. 14 ώρες πριν, privateer είπε 10 νικες με aggro paladin. Καλα ηταν πηρα από το πακετο και 2ο Level up. Σημαδιακο μαλλον Μονο1 pack?Και τι αλλα rewards εδωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 όπως στην αρένα ειναι τα rewards. To ranked ειναι online. Ήδη ειμαι ρανκ 5 στο wild. Feels good 😄😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις