Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εκει που ελεγα πως το frozen throne πηγε ασχημα στα packs ηρθε το kobolds για να χεστει τελειως το θεμα.

7 φορες η βλακια του shaman που φερνει Al Akir

5 φορες deck of wonders

4 φορες το rogue ice block

6 φορες το 1/3 3 μανα add random weapon που εσπασες στο παιχνιδι

4 φορες το silver hand buff 

5 faldorei strider

τη φαση εχει γινει να μαζευεις επικ δεκα φορες πιο δυσκολο απο legendary.Ντε και καλα να craftareis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, alan2 είπε

temporus και σε Americas και σε Asia σερβερ. Μαλλον θα μαζευω gold για το επόμενο expansion.

δεν νομιζω να γινεται . παρα πολλα deck difining epics στο kobolds... θελω να φαρμαρω τουλαχιστον ενα μηνα ακομα για να βγαλω 2 voidlords, 2 cubes, 1 corridor ,1 creeper, 1 arcane tyrant και 1 branching paths...πολλα μαζευτηκαν :P . Πρεπει να κατσει ενα golden legendary να τελειωνουμε...

ευτυχως τα περισσοτερα legendary ειναι ψιλοαδιαφορα. Μεχρι τωρα εχω ανοιξει ixlid, aluneth, valanyr και yip, ουσιαστικα τα μονα που θελω ειναι του warlock...αν και μαλλον βολευομαι μονο με rin.

500 wins και με Mage :lol:

Το exodia με κουρασε στο τελος και το γυρισα σε Burn mage. Η λιστα που ειχα wild είναι αυτή. Νομιζω είναι καλυτερη από την προηγουμενη που ειχα ποσταρει

### Burnnnnn
# Class: Mage
# Format: Wild
#
# 2x (1) Ice Lance
# 2x (1) Mana Wyrm
# 2x (2) Arcanologist
# 2x (2) Frostbolt
# 2x (2) Mad Scientist
# 2x (2) Medivh's Valet
# 2x (2) Primordial Glyph
# 1x (2) Sorcerer's Apprentice
# 1x (3) Arcane Intellect
# 2x (3) Counterspell
# 2x (3) Explosive Runes
# 2x (3) Forgotten Torch
# 1x (3) Ice Block
# 2x (3) Kirin Tor Mage
# 2x (4) Fireball
# 1x (6) Aluneth
# 2x (6) Kabal Crystal Runner
#
AAEBAY0WBMABqwTmBKLTAg1xrAG7ApUDlgXsBfcNuhbXtgKHvQLBwQKYxAKP0wIA
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

222 νικες ακομη με rogue και τελειωνω ολους τους ηρωες.

• Thanks 1

Ωραια νεα.Ειδικα για το matchmaking.

Αυτο το μηνα απο 8 μεχρι 5 παιζοντας κυβο τα μισα (κυριολεκτικα) matchups ηταν mirror matchs.

Παρολο που εγω εχω ενα πιο low mana build (1 giant 2 corridor creeper 2 tar creeper , silence χωρις faceless )νικουσα τα περισσοτερα mirror απο τεραστια missplay αντιπαλων.Αρχησα να εκνευριζομαι ομως.

Στο 5 αλλαξα σε zoo.Ολως τυχαιος 2 πρωτα παιχνιδια vs zoo -.-

Αλλαξα σε hughlander δυο games , quest mage , highlander.

Αλλαξα παλι σε κυβο αλλα αυτη τη φορα στη βαρια μορφη αφου δεν εβλεπα aggro... σε αυτο το σημειο αρχησα να βλεπω και αλλα decks επεσα σε rogue , murloc paladin , aggro hunter μεχρι μεσα 4.

Πολυ περιεργα matchups και σα φιλους.

Να θεσω και ενα ερωτημα ρε παιδια.Νικαει κανεις με rogue ? 

πως ειναι tier 1 αυτο το κακο deck.

Ο κολλητος μου παιζαμε μαζι και τουλαχιστον στα μισα παιχνιδια ειχαμε draws στυλ 2 bonemare 1 vilepine 1 shadowstep 1 creeper.

Highroll fest deck.

Ενα μονο παραδειγμα κλασσικου χεριου rogue αντιπροσωπευτικου βεβαια για τα μισα games

30578FD3-7FAB-4E54-BB81-EB43CFCA1D7C.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις γιατι τοσα μινιον ; το build ειναι στανταρ. 

Τα μονα tech choices που δοκιμασαμε ηταν silence , ooze , sonya σε μερικα παιχνιδια.

Αλλα τα αλλα ειναι βασικα tempo rogue minions.

Removal δεν εχει το deck για ποια αναφερεσαι ; backstab vilespine si7 ειναι τα μονα που προφανος υπαρχουν.

Μιλαμε για deck με 14 4+ μανα καρτες. Δεν υπαρχει περιπτωση μονο εμεις να τραβαμε τοσα πολλα high mana (dead hand)

Και δεν ρωταω μονο επεοδη φαινεται χαλοα οταν παιζουμε. Ρωταω γενικα γιατι ουτε σαν αντιπαλο το βρισκω αναταγωνιστικο. Στο τελευταιο game νικησα rogue με 3Χ keleseth turn 2.

Και κανεις απο την παρεα μου δεν εχρι καλα αποτελεσματα.

Και ειναι παικτες απο beta σε πολυ χαμηλα ranks/legend.

Επομενως αναρωτιεμαι ποιος εχει επιτυχια με αυτο το deck

Επεξ/σία από Albilosha

εισαι φουλ υπερβολικος, εχεις 17 minion μεχρι 4 μανα....και αν βαλεις και τα κριπερ 19...Αν δεν μπορεις να τεμπαρεις με αυτο το ντεκ, ε μετα παιζεις aggro παλαντιν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε σου καθεται καλα απο αυτο που βλεπω. Το 61% δεν δειχνει και πολλα. Με τον κυβο εχω πολυ καλυτερο στατιστικα αλλα αυτο δεν σημενει πως ειναι 80% win rate deck.

Εγω απλα εχω τραβηγματα οπως η εικονα που ανεβασα και εναντια του 1 loss στο ranked και 7 win.(απο 10 εως 4 που το αφησα)

Υπερβολικος δεν ειμαι την δικη μου εμειρια λεω δεν θα κερδισω μετοχες.

Οπως ειδες στα δικα μου draw o Creeper ειναι απλα 7 μανα 5/5

για αυτο και ειπα highroll deck.

Τωρα αν σε μερικους καθεται τι να πω.Αυτο ψαχνω να μαθω.

Δηλαδη ladder ανεβηκατε με rogue ? 

Επεξ/σία από Albilosha

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...