jokul7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Like a Boss! https://hsreplay.net/replay/A4x42YWw73qPEQZNexzupe 1
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Γατάκια ,μαντέψτε ποιον ανάγκασα σημερα να κανει concede στα πέντε μάνα .....
Sartiv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ πιθανον να ειναι καποιος ασχετος. Στις 26 Δεκεμβριου αποκλειεται να ειναι rank 15. Πολλοι παιζουν με fake nickname. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αποκλειεται να μιλαμε για τον pavel,ειδικα για τον Ευρωπαικο server. 1
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Aν δεν κανω λαθος οταν κάποιος φτάσει 1 στο legend ξανα αρχίζει απο την αρχη να ανεβαίνει. Επισης μπορει καποιος να εχει ακριβώς το ιδιο username με κάποιον αλλο ? Εγω εδω βλέπω "Pavel" να ειναι το username όπως και παραπάνω
Fulgore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Aν δεν κανω λαθος οταν κάποιος φτάσει 1 στο legend ξανα αρχίζει απο την αρχη να ανεβαίνει. Επισης μπορει καποιος να εχει ακριβώς το ιδιο username με κάποιον αλλο ? Εγω εδω https://www.twitch.tv/videos/205740151 βλέπω "Pavel" να ειναι το username όπως και παραπάνω To link που ανεβασες παραπανω ειναι 1Δεκεμβριου btw,αρα μετα το reset. Λες ο Pavel σχεδον 1 μηνα τωρα να μην μπορουσε να φυγει απο αυτα τα ranks?
Sartiv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Aν δεν κανω λαθος οταν κάποιος φτάσει 1 στο legend ξανα αρχίζει απο την αρχη να ανεβαίνει. Επισης μπορει καποιος να εχει ακριβώς το ιδιο username με κάποιον αλλο ? Εγω εδω βλέπω "Pavel" να ειναι το username όπως και παραπάνω Αν φτασει στο legend rank, αρχιζει απο rank 13. Αρα πολυ δυσκολοοο να κυλησε στο rank 15 μετα απο 25 μερες παιχινδιου και οπως πολυ σωστα ειπε ο fulgore να παιζει στο ευρωπαικο server. Ναι μπορει καποιος να εχει ιδιο username, απλως εχει διαφορετικο νουμερο στο τελος.
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω δεν καταλάβατε τι λεω. Αν δεν κανω λάθος, οταν κάποιος παίχτης γίνει το νούμερο 1 στο legend ,μετα ανεβαίνει απο την αρχη ,ασχέτως αν δεν εχει τελειώσει ο μηνας.
Votritis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ισχυει αυτό Όντως ,απ'σο το έψαξα δεν ισχύει. Ειχα αυτη την εντύπωση ,γιατι 2-3 φορες παρακολουθουσα τον Κολεντο και την μια μερα τον εβλεπα τοπ 10 legend και την αλλη ρανκ πχ 15 πριν αλαξει μηνας ,οπότε υπέθεσα οταν "τερματιζεις" το legend αρχίζεις απο την αρχη και αυτο μπορει να γινει πολες φορες τον μηνα . Τώρα κατάλαβα οτι μαλλον άλλαζε σερβερ.
Chocobo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι ο γνωστος pavel.Παντως πριν λιγο ειχε πεσει ενας φιλος μου στον ThijsNL και ηταν οντως αυτος γιατι ετυχε και streamare και το διασταυρωσαμε.
Zus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα κατάλαβα οτι μαλλον άλλαζε σερβερ. Ο Kolento παίζει και Ευρώπη και USA από όσο θυμάμαι, συνεπώς τον έχεις πετύχει σε κάποιον από τους 2, αφού legendάρισε στον προηγούμενο.
Ghost007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 υποτιμημενη καρτα το unidentified elixir... σε δυσκολο σημειο με elixir of shadows εκλεψα voidlord απο warlock και με κρατησε ζωντανο... το εκανα πανω του δλδ και μετα του εχωσα silence... οκ φυσικα ειναι αλλο ενα random effect αλλα ωρες ωρες ειναι οτι πρεπει.. πιστευω εχει καλες προοπτικες για μελλοντικα ντεκ... εχω δοκιμασει και κατι σε miracle priest.. νταξ πρεπει να σου κατσει γενικα αλλα βοηθαει αρκετα και εκει επισης...
alan2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 To The Darkness παει για dust μαλλον, δεν το βλεπω να κολαει καπου. 1
privateer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 4 malygos είναι καλα? https://hsreplay.net/replay/e4VzLV84PUPfEoKJKujvCg
Προτεινόμενες αναρτήσεις