chill Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξέρεις ότι χωρίς αυτή την κάρτα είσαι το φουτανάκι μου. Εξάλλου γι' αυτό δεν παίζεις και Arenes, θέλεις τη σιγουριά της μαμάς σου, λούγκρα... Ρε πελάτη μιλάς; 7 συνεχόμενες νίκες και κλάμα άλλο ενα και άλλο ενα μπας και καταφέρνες να κερδίσεις αλλα ετρωγες την μια τσουτσου μετα την άλλη. Μη φοβού,logαρε wow και τραβά molten core......πιστευω οτι στο lvl90 θα μπορείς να τον σολάρεις!!!!!
LRoi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οι οποίες 8 ήττες ήρθαν με random chars. Αν δεν κατάλαβες το testing beta φουτανάκι μου είσαι. Μέχρι και με Shaman έπαιξα που τον σιχαίνομαι...
LRoi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Και για του λόγου το αληθές, σε ένα παιχνίδι με 4 legendary που έχει βάλει στο deck ο άχρηστος, έχασε. Δεν βγήκε Jarraxus βέβαια, αλλά και σε εμένα δεν βγήκαν τα buzzards για full hand με beasts.
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Βγήκε jaraxxus, δεν τον πέταξα, για να κερδίσεις επιτέλους
LRoi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ναι, για τέτοιο σε έχω νομίζεις, να βγει Jarraxus και να μην τον πετάξεις. Τσου ρε, ..I..
xavier Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 πειτε κανα καλο deck για warrior και βασικα πως μοιραζετε τις καρτες ability/minions/weapons
Prospector8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 πειτε κανα καλο deck για warrior και βασικα πως μοιραζετε τις καρτες ability/minions/weapons http://www.hearthpwn.com/forums/class-discussion/warrior/1155-warrior-3star-masters-budget-deck
gamemaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Λέω να δοκιμάσω πρώτη φορά αρενα.. 2 ερωτησεις ... 1) Φανταζομαι δεν είναι ανάγκη να παίξεις όλα τα παιχνίδια σερί ...σωστά ? 2) Οι κάρτες ειναι τελείως random για όλους ή εχει να κανει και με τη συλλογή σου ? ευχαριστώ ! αα κ acc : leoman ( για όποιον θέλει )
Atallos1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 1) Οχι παιζεις οποτε θες 2) Ειναι εντελως random , δεν εχει να κανει με το deck σου και δεν εχει οριο στο ποσες ιδιες καρτες μπορεις να παρεις οπως στο constructed Ειχα βαλει μερικα posts για την arena πριν κατι σελιδες . Οποιος ενδιαφερεται τα διαβαζει
gamemaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 1) Οχι παιζεις οποτε θες 2) Ειναι εντελως random , δεν εχει να κανει με το deck σου και δεν εχει οριο στο ποσες ιδιες καρτες μπορεις να παρεις οπως στο constructed Ειχα βαλει μερικα posts για την arena πριν κατι σελιδες . Οποιος ενδιαφερεται τα διαβαζει Ευχαριστώ φίλε ! Θα ρίξω μια ματιά ..!
ambrogms Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά είναι φυσιολογικό να έχω τον hunter 12 lvl και να μην έχω ούτε ένα trap; αν όχι πως μπορώ να "βρω" trap cards pls help είμαι καινούργιος στο game (πείρα ένα key επιτέλους).
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Χρησιμοποίησε το crafting για να φτιάξεις τις traps που θες.
Atallos1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά είναι φυσιολογικό να έχω τον hunter 12 lvl και να μην έχω ούτε ένα trap; αν όχι πως μπορώ να "βρω" trap cards pls help είμαι καινούργιος στο game (πείρα ένα key επιτέλους). Mεχρι το lvl 10 ειναι οι free καρτες που σου δινει το παιχνιδι απο μονο του Μετα για να παρεις καινουριες πρεπει ειτε να κανεις crafting εφοσον εχεις dusts οπως σου ειπε ο Tmark , ειτε να ανοιξεις packs . Το lvl που εισαι δεν παιζει κανενα ρολο μετα το 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις