Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα σε αυτο το παιχνιδι ημουν πριστ εναντιον πριστ! Ειναι σαν να βλεπεις 2 τανκς να παιζουν 1v1 pvp :P

Ειχαμε περασει το 20λεπτο στανταρ και απλα οποιος σπαταλαγε το 2ο μαιντ κοντρολ τελευταιος, αυτος θα νικαγε το παιχνιδι...

Εχασα >.>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα με ενοχλησε οταν μενεις απο καρτες να τρως Μονο -1hp !! Δεν ξερω ποσο παραπανω αλλα το 1 ειναι πολυ κλαιν..

-1 HP είναι την πρώτη φορά, δεύτερη φορά που τραβάς και δεν έχεις κάρτες είναι -2 HP και πάει λέγοντας.

Control VS Control decks μπορεί το παιχνίδι να τραβήξει πολύ, ειδικά αν εξαντλούν όλο το χρόνο που έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες άστα.

Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα γρήγορα "aggro decks" συνήθως στον 7-8ο γύρο νικάω, αν πάει πάνω απο 10 γύρους πιθανότατα να χάσω αλλά τουλάχιστον δεν θα παίζω 20 λεπτά ένα παιχνίδι :P

Αν δεν ειχε το coin θα ηταν σε μειονεκτημα , δεν βλεπω πως αλλιως θα ηταν Balanced

Αλλα για αυτο υπαρχει το ατυπο Rule of 2 , τουλαχιστον στο draft

Εχεις τουλαχιστον 7 2αρια drops στο deck ετσι ωστε στο πρωτο χερι να εχεις 81% πιθανοτητες ωστε να σου ερθει το 2αρι

Η κατι τετοιο τελος παντων :D

Στο τελευταιο που γραφεις κατι δεν πιανω . Γιατι να δεις battlelog? ( Υπαρχει αριστερα ενα Log , οι καρτες που εχουν παιχτει κ τι εκαναν στους προηγουμενους γυρους )

Δεν ειδες τι σου εκανε?

Επιμένω οτι υπάρχει πλεονέκτημα για τον δεύτερο. Το απόγευμα που με έβγαζε συνέχεια δεύτερο έκανα τρομερό σερί το οποίο σταμάτησε όπως καταλαβαίνεις όταν έπαιξα πρώτος.

Το battlelog το βλεπω την ώρα που γινεται το παιχνιδι. Το θέμα ειναι σε αυτο που υποθέτω οτι έκανε πουστια, δεν πρόλαβα να δω. Πλέον τραβάω print screen πριν απο κάθε ματς,ώστε αν μου ξανασυμβεί κατι τέτοιο, να δω το όνομα του λαμόγιου και να του σκάσω ενα report....

Γύρισα σε lock πάλι, σκέφτομαι να κανω disenchant κάποιες άλλες κάρτες για να ολοκληρώσω τις expert του μιας και με αυτο το class θα ασχοληθώ κυρίως. Γουστάρω imba lord jaraxxus!!!!

εγω μετα απο τον hunta , το γυρισα σε druid.

παιζω ενα budget deck , κραφταρα και δυο τρεις καρτουλες κολλησα και μια sylvana μεσα και προσπαθω απο το d2 για m1...

• Like 1

εγω δεν ξερω καν για τί μιλάτε γιατι χθες μου ήρθε το binvite οπότε ακόμα κωλο-βαράω στο play και δεν έχω ασχοληθεί με το crafting. Αλλά μου αρέσει mage class, θελω το control μ, θελω κ την καφρίλα.

Πωπω κλάμα που έριξε ένας insomniac πριν απο λίγο σε κατι επικά βεντουζαρισματα που του ρίξα.

Θα βλέπει τον ragnaros στον ύπνο του και θα τρέχει λέμε, από τα 8αρια που του σκαγε :lol:

Σας παραθετω ενα απλο deck Paladin,φιλου μου που χθες δεν καταφερα να το νικησω με κανενα απο τα deck μου :S

(ναι και του shaman,ο οποιος τον δυσκολεψε περισσοτερο αλλα εχασα διοτι δεν μου ηρθε μεχρι τον 11ο γυρο κανενα bloodlust,ουτε mind control μου ετυχε οταν επαιξα με τον priest μου -.-) Ναι ισως να ημουν απειρα γκαντεμης,αλλα εχει potencials πιστευω με καποιες μικρο αλλαγες:

Shieldbearer × 2

Ironbeak Owl × 2

Novice Engineer × 2

Aldor Peacekeeper × 1

Questing Adventurer × 1

Blessing of Kings × 2

Chillwind Yeti × 2

Consecration × 2

Hammer of Wrath × 2

Sen'jin Shieldmasta × 2

Truesilver Champion × 2

Avenging Wrath × 1

Lord of the Arena × 2

Guardian of Kings × 2

Stormwind Champion × 1

(Σορυ που τα ποσταρα ετσι αλλα ειμαι απο κινητο)

Ακριβως αυτο δεν μπορουσα να κανω :P Δεν με αφηνε να το κανει copy-paste :/

Κατι αλλο,ανοιξα χθες 9 boostαρακια  και μου ετυχε Deathwing και Hogger x2. Να τον κανω disenchant το εναν hogger?

• Like 1

Ακριβως αυτο δεν μπορουσα να κανω :P Δεν με αφηνε να το κανει copy-paste :/

Κατι αλλο,ανοιξα χθες 9 boostαρακια  και μου ετυχε Deathwing και Hogger x2. Να τον κανω disenchant το εναν hogger?

Ε, ναι ο ένας Hogger πάει για disenchant, δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.

Πωπω κλάμα που έριξε ένας insomniac πριν απο λίγο σε κατι επικά βεντουζαρισματα που του ρίξα.

Θα βλέπει τον ragnaros στον ύπνο του και θα τρέχει λέμε, από τα 8αρια που του σκαγε :lol:

Ξέρεις ότι χωρίς αυτή την κάρτα είσαι το φουτανάκι μου.

Εξάλλου γι' αυτό δεν παίζεις και Arenes, θέλεις τη σιγουριά της μαμάς σου, λούγκρα... :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...