Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω, για να παρω το skin της Lady Liadrin, πρεπει να φτιαξω ενα καινουργιο account εξαρχης και να ανεβασω ενα class στο 20lvl, η αρκει να ενεργοποιησω το παλιο μου account και να το κανω απο εκει;

Οχι δεν κανουν οι ηδη υπαρχοντες χαρακτηρες αν εχεις αλλιως θα το ειχες παρει ηδη.

Θελει απο την αρχη(που βγηκε το promotion)να πας ενα παικτη μεχρι το lvl 20.

Δημοσ.

δεν ρωτησα αυτο. ρωτησα αν πρεπει να αγορασω καινουργιο account/παιχνιδι και να ανεβω στο 20 η μπορω να ανεβω στο 20 και απο ενα ηδη υπαρχον account.

Δημοσ.

δεν ρωτησα αυτο. ρωτησα αν πρεπει να αγορασω καινουργιο account/παιχνιδι και να ανεβω στο 20 η μπορω να ανεβω στο 20 και απο ενα ηδη υπαρχον account.

Σου απαντησα ηδη οτι δεν πιανει για τους ηδη υπαρχοντες χαρακτηρες και θελει νεο χαρακτηρα απο την αρχη.

Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι θελει νεο account.Αρα ναι λειτουργει και στο υπαρχον account καποιου.

Δημοσ.

Σου απαντησα ηδη οτι δεν πιανει για τους ηδη υπαρχοντες χαρακτηρες και θελει νεο χαρακτηρα απο την αρχη.

Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι θελει νεο account.Αρα ναι λειτουργει και στο υπαρχον account καποιου.

δεν ρωτησα πουθενα αν πιανει στους υπαρχοντες 20αρηδες χαρακτηρες...

Δημοσ.

δεν ρωτησα πουθενα αν πιανει στους υπαρχοντες 20αρηδες χαρακτηρες...

Την απαντηση σου πιστευω οτι την πηρες σε αυτο που ρωτησες.

Δημοσ.

σας ηρθαν τα packs απο το turnament? 4 μου εσκασαν ουτε π θυμαμαι τ επιλογη εβαλα! 

Δεν ψηφισα τπτ αρα δεν πηρα κανενα pack :P

Δημοσ.

μολις το ανοιξα και στο κινητο και μ εσκασαν αλλα 2 πακετα και μια αρενα free μπραβο ρε blizz, ετσι, κανε κανενα δωρακι π κ που!

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτουσα τα βιντεο του trump για κανενα deck και πεφτει το ματι μου πανω σε αυτο, εκλαψα

απλα

υποτιθεται τωρα οτι αυτοι οι 2 ειναι απο τους καλυτερους παικτες hearthstone? :ph34r:  :ph34r:  :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχ, eloise. το παιζει αθωα και χαζουλα, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πανουργο πειραχτηρι.  :wub:

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι ιδεα μου ή ολοι μα ολοι εχουν στην τωρινη αρενα dk jaina? Σε 3 αρενες εχω φαει 6 στο συνολο. Και προφανως ειναι autowin.... 

Παρατηρησε κανεις κατι παρομοιο ?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...