guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ρε συ , έγραψα ότι ΔΕΝ είχε το φανάρι. Κανονικό tavern ήταν Και δεν σου έδωσε;
Zus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Όχι, δύο ματς έπαιξα μάλιστα. Με έκαναν δύο τύποι invite και στο δεύτερο έπαιξα και τα 3 σετ μπας και
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Όχι, δύο ματς έπαιξα μάλιστα. Με έκαναν δύο τύποι invite και στο δεύτερο έπαιξα και τα 3 σετ μπας και Μήπως σε κάλεσαν σε friendly και όχι brawl; Αν θυμάμαι καλά είχε δύο επιλογές πριν κάνεις invite κάποιον για να παίξετε
KilliK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 3v3 brawl πρεπει να παιξεις. δεν χρειαζεται να το κανεις με φιλους.
Votritis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 και σκεφτόμουν να παρω τον keleseth ........ 2
Zus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Και χρυσό κιόλας; Αυτά είναι. Καλορίζικος. Εμένα γιατί μου έβγαλε ειδοποίηση στο κινητό να μπω να κάνω claim το free Legendary μου; Παίζει κάτι ή έφαγε κόλλημα;
guido Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Και χρυσό κιόλας; Αυτά είναι. Καλορίζικος. Εμένα γιατί μου έβγαλε ειδοποίηση στο κινητό να μπω να κάνω claim το free Legendary μου; Παίζει κάτι ή έφαγε κόλλημα; https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/77q7bz/missed_notification_on_android_claim_your_free?sort=confidence 1
Votritis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 και σκεφτόμουν να παρω τον keleseth ........ Δεύτερο συνεχόμενο πακέτο απο αρένα που μου δινει legendary ,ενα χθες και ενα σημερα , δεν με χαλασε! 1
Votritis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Για σπάσιμο ο Bolvar Δεν σπαω legendary, εχω σπασει κατα το παρελθόν μερικά και αργότερα χρησιμοποιηθηκαν σε ντεκ και δεν τα ειχα ,άλλωστε ολο τον χρυσό αρένες τον κανω οποτε μαζεύω αρκετη σκόνη απο εκει ,και τωρα εχω 4000.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν σπαω legendary, εχω σπασει κατα το παρελθόν μερικά και αργότερα χρησιμοποιηθηκαν σε ντεκ και δεν τα ειχα ,άλλωστε ολο τον χρυσό αρένες τον κανω οποτε μαζεύω αρκετη σκόνη απο εκει ,και τωρα εχω 4000. Unplayable καρτα ειναι και απορω για ποιο λογο την εκαναν και legendary. Θελει τουλαχιστον 2 minion να εχεις κατω να χασουν divine shield οταν τον ριξεις για να εχει καποιο value,πραγμα που στην πραξη περαν απο τις rng αρενες δεν παιζει. 1
guido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Στο blizzard app βγάζει ένα gift tab που δίνει δώρο ένα classic pack. Αν παίζετε από tablet κτλ μπορείτε να το πάρετε από εδώ: https://eu.account.blizzard.com/gifts/ 1
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 να ρωτησω, για να παρω το skin της Lady Liadrin, πρεπει να φτιαξω ενα καινουργιο account εξαρχης και να ανεβασω ενα class στο 20lvl, η αρκει να ενεργοποιησω το παλιο μου account και να το κανω απο εκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις