kuzko21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ενα ριπορτ και στους τρεις ετσι για το καλησπερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ποιοι είναι οι 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ΞΕΡΟΥΝ αυτοι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Θα το βρουν στην πορτα τους! Στα σαιτ ρε λεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Α, δεν μπήκα πριν. Θα γελάσω σκληρά αν τους απενεργοποιήσουν τα beta keys και μετά παρακαλάνε σε κανένα giveaway του Enternity για ένα κλειδάκι ή ακόμα καλύτερα εδώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambrogms Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Α, δεν μπήκα πριν. Θα γελάσω σκληρά αν τους απενεργοποιήσουν τα beta keys και μετά παρακαλάνε σε κανένα giveaway του Enternity για ένα κλειδάκι ή ακόμα καλύτερα εδώ μέσα παλιανθρωποι οχι ρε δεν 8α αγορασουμε key 8α περιμενουμε απο την blizzard να μας στειλει μετα απο 2 μηνες που πειρε ενας φιλος κ οσο για το entertiny ποιο fail δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Να αγοράσετε, να σας εκμεταλλεύεται ο κάθε τυχόντας που απέκτησε κάτι δωρεάν και το πουλάει, εκμεταλλευόμενος τη στέρησή σας. Από την άλλη όμως, απ' όσο ξέρω, η αγοραπωλησία είναι παράνομη, συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι. Εκτός κι αν πουλάς και δεν αγοράζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μια αγορά δημιουργείται όταν υπάρχει ζήτηση. Δεν φταίει μόνο αυτός που πουλάει κατι που δίνεται δωρεάν αλλα και οι τύποι που ειναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambrogms Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 η βλακία ειναι οτι είμαστε διατεθειμενοι να πληρώσουμε (οπος βλέπετε στο site που έχουν γίνει 100κ παραγγελιες) γιατι η blizzard αργεί να στείλει τα invites και να βγάλει το game, αρχίζει με το hearthstone μετα με expansion του diablo και αλλες μ@λ@κ!3ς οπως blizzcon και άλλα πολλά. Τεσπα καλύτερα να λήξη αυτή η συζήτηση γιατί χοντραίνει το πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω εγώ κατι άσχετο ... Υπαρχει λογος που δεν μου βγαζει κανεναν paladin να παιξω ? Ή απλα ειμαι γκαντέμης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Κωλόφαρδος είσαι. Εγώ όποτε πετυχαίνω Paladin με γλεντάει. Paladin, priest, οι χειροτεροί μου opponents. O rogue πιστεύω ότι αυτά τα 2 classes τα έχει πάντως. Σήμερα που έκανα το daily domination, πήρα rogue (η εναλλακτική ήταν warrior) και έκανα 5 νίκες σερί σε σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα. Valeera <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εμένα με εκνευρίζουν δυο πράγματα Α)οτι ενα μεγάλο μέρος των παικτών ασχέτως class παίζουν με murlocs. Ναι μεν τρώνε τις μπάλες μου αλλα με κουράζει αυτη η επανάληψη. Β)Οτι δεν μπορει να υπάρξει balance στο start. Θεωρω πως ο δεύτερος παίχτης με την μια επιπλέον κάρτα και το ενα mana εχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Το βλεπω και απο μένα δηλαδή, αν παίξω δεύτερος κατα πολυ μεγάλο ποσοστό θα κερδίσω. Υποψιάζομαι οτι υπαρχουν cheaters και γίαυτο θα ήθελα να μπορω να δω το battlelog μετα την μάχη. Είχα 13hp η μονη κάρτα μέσα στο παιχνιδι ο deathwing που έριξα, ο αντίπαλος με την κάρτα που πήρε στο turn του, με χτύπησε με το όπλο του.....έχασα.rogue ήταν με 1hp αμφιβάλλω αν μπορει να ρίξει τέτοιο χτύπημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εμένα με εκνευρίζουν δυο πράγματα Α)οτι ενα μεγάλο μέρος των παικτών ασχέτως class παίζουν με murlocs. Ναι μεν τρώνε τις μπάλες μου αλλα με κουράζει αυτη η επανάληψη. Β)Οτι δεν μπορει να υπάρξει balance στο start. Θεωρω πως ο δεύτερος παίχτης με την μια επιπλέον κάρτα και το ενα mana εχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Το βλεπω και απο μένα δηλαδή, αν παίξω δεύτερος κατα πολυ μεγάλο ποσοστό θα κερδίσω. Υποψιάζομαι οτι υπαρχουν cheaters και γίαυτο θα ήθελα να μπορω να δω το battlelog μετα την μάχη. Είχα 13hp η μονη κάρτα μέσα στο παιχνιδι ο deathwing που έριξα, ο αντίπαλος με την κάρτα που πήρε στο turn του, με χτύπησε με το όπλο του.....έχασα.rogue ήταν με 1hp αμφιβάλλω αν μπορει να ρίξει τέτοιο χτύπημα. Αν δεν ειχε το coin θα ηταν σε μειονεκτημα , δεν βλεπω πως αλλιως θα ηταν Balanced Αλλα για αυτο υπαρχει το ατυπο Rule of 2 , τουλαχιστον στο draft Εχεις τουλαχιστον 7 2αρια drops στο deck ετσι ωστε στο πρωτο χερι να εχεις 81% πιθανοτητες ωστε να σου ερθει το 2αρι Η κατι τετοιο τελος παντων Στο τελευταιο που γραφεις κατι δεν πιανω . Γιατι να δεις battlelog? ( Υπαρχει αριστερα ενα Log , οι καρτες που εχουν παιχτει κ τι εκαναν στους προηγουμενους γυρους ) Δεν ειδες τι σου εκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν πρόλαβε να δει από που του ήρθε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εμενα με ενοχλησε οταν μενεις απο καρτες να τρως Μονο -1hp !! Δεν ξερω ποσο παραπανω αλλα το 1 ειναι πολυ κλαιν.. Δοκιμασα σαμαν σημερα το πρωι να δω τι λεει,και για καποιο λογο οσο και αν ελεγα δεν το εχω το παιχνιδι,παντα ερχονταν ενα bloodlust,και να πει οπως ειστε καλα μου κριπακια και τοτεμς, βαρατε για 4+5+8+3+3= Game Ova! To κολπο ειναι να την παλεψετε μεχρι το midlate game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις