Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Turn 7 coin anduin,turn 8 velen . Επίσης το hero power 4dmg γίνεται όχι 8.
xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ο velen δεν ειναι προβλημα ρε παιδια...απλα ο anduin ειναι παρα πολυ δυνατη καρτα σε συνδυασμο με το raza...και να μην υπηρχε ο velen το combo της lyra με το radiant κανει το ιδιο πραγμα...ή θα παιζαν το benedictus, οπως και να χει ο o razakus ειναι μια χαρα ντεκ, τα κοντρολ ντεκ δεν ηταν ποτε το προβλημα στο hearthstone... 1
Ghost007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ δυναμη αν εχεις hero card στην αρενα... παιζω με jeina και lich king... εχω χασει ως τωρα ενα μονο απο δυνατο paladin και ενα γιατι ειμουν απασχολημενος απο warlock.. 2 νικες θελω ακομα για 12 ..θα δειξει μετα απο σπιτι να κανω κανα rest πρωτα...
Balantakos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω του paladin & priest το legendary, ποιο να κραφταρω τωρα? Ποιο ''παιζει'' περισσοτερο?
alan2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω του paladin & priest το legendary, ποιο να κραφταρω τωρα? Ποιο ''παιζει'' περισσοτερο? παιζει warlock και shaman dk. 1
Ghost007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 νταξ ολα καλα ειναι τωρα για κραφτ ειναι μια αλλη ιστορια.. δε ξερω αν θα χαλαγα dust για καποιο απο αυτα..εκτος αν θες να παιξεις φυσικα με καποιο απο αυτα τα ντεκ... αλλιως καλυτερα η κρατα dust η κραφτ κανα classic τπτ που χρειαζεσαι στα ντεκ σου..
alan2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο all around legendary απο το τελευταιο exp? Prince Keleseth η the Lich King?
nrkmaiden Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο all around legendary απο το τελευταιο exp? Prince Keleseth η the Lich King? Και τα 2, αλλα νομιζω οτι ο Keleseth παιζει σε πιο φτηνα ντεκς.
xavier Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 να κραφταρω krul ή θα το μετανοιωσω?θα ηθελα να παιξω kazakuslock, αλλα δε ξερω ισως ενας απλος handlock να ηταν προτιμοτερος, ποιο warlock deck πιστευετε ειναι πιο δυνατο? ισως μετα απο πολυ αντισταση να κραφταρω τον patches τελικα τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον για shaman dk ειμαι εχω priest,paladin,warlock,druid, hunter,warrior,rogue δεν καιγομαι, οποτε ή mage ή shaman και μετα βλεπουμε... 1
Ntenteras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλος ένας μηνας ισα ισα μέχρι το 5 για το χρυσο έπικ. Πλέον παίζω περισσότερο arena και σχεδόν καθόλου ladder. Παρότι τους τελευταίους μήνες, με εξαίρεση τον τελευταίο, το meta είναι ωραίο το ladder μου αφήνει την αίσθηση του grind σε υπερβολικό βαθμό. Έχουν πει εδώ και καιρό ότι θα το αλλάξουνε αλλά δεν βλέπω να κάνουν τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να είναι ίδιο το reward για το rank 5 και για το legend. 1
Chocobo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα στατιστικά για τους DK είναι σίγουρα ίσα με τις υπόλοιπες κάρτες.? 9 legendary απο την συλλογή και κανένα DK.. Κράφταρα μόνο Anduin. Έχω ανοίξει Bolvar Archbishop B. Professor P. Sindragosa Hadronox Lilian Voss Rottface Blood Queen και επειδή ο Bolvar ήταν golden τον έσπασα και τον ξανα άνοιξα... -.- Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από Albilosha
Tulcito Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Τα στατιστικά για τους DK είναι σίγουρα ίσα με τις υπόλοιπες κάρτες.? 9 legendary απο την συλλογή και κανένα DK.. Κράφταρα μόνο Anduin. Έχω ανοίξει Bolvar Archbishop B. Professor P. Sindragosa Hadronox Lilian Voss Rottface Blood Queen και επειδή ο Bolvar ήταν golden τον έσπασα και τον ξανα άνοιξα... -.- Μάλλον ναι γιατί εμένα μου έχει συμβεί το αντίθετο.Έχω όλους τους DK (Εκτός hunter) και ελάχιστα από τα άλλα legendary 2
Chocobo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Τόσο τύχερός δηλαδή είμαι.... Οπότε άλλες 8 σκουπιδοlegendary έχω να ανοίξω πρίν αρχίσω να ανοίγω κάτι χρήσιμο. Μετά mass disenchant. 1
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 εγω παντως εχω αρχισει απο τωρα να μαζευω gold για το επομενο expansion. ελπιζω να βαλουν παλι το promotion με το διπλο gold bonus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις