xavier Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ίδιο με το από πάνω με μοναδική διαφοροποίηση πως αντί για 2xspirit lash έχω ένα (no mana) silence και ένα free from amber. Θεωρώ πως το Obsidian statue είναι μια από τις πιο δυνατές κάρτες ever. Το μόνο κακό που μπορεί να συμβεί στο συγκεκριμένο deck είναι το shadow essence να δώσει barnes . Δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν ξεκινήσει ο barnes γιατί είναι εύκολο να έχεις καλή άμυνα απέναντι στα περισσότερα decks μέχρι να σκάσει minion κάτω. παντως το ποσσο σπασμενο ειναι το ντεκ, φαινεται απο το οτι λειτουργει ακομα και οταν δεν καθονται καλα οι καρτες...
chill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 παντως το ποσσο σπασμενο ειναι το ντεκ, φαινεται απο το οτι λειτουργει ακομα και οταν δεν καθονται καλα οι καρτες... Δεν είναι σπασμένο επειδή μπορεί να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. Προσωπικά αν δεν βγει barnes και έχω καλή άμυνα στις πρώτες κάρτες δεν αλλάζω με την ελπίδα του barnes αλλά συνεχίζω ως έχει.
Metaksas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Θεωρείς αυτό σπασμενο και δεν θεωρείς τον καρκίνο druid - pirate warrior; Επειδή κάνει counter σε αυτά τα deck και προχωράς στο ladder όταν έχει γεμίσει 80 με 90% με δαυτούς.
alan2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνει counter πιρατες κ jade? Σύμφωνα με http://metastats.net/ είναι μολις στην 7η θέση ο control priest στα archetypes.
Ghost007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 δοκιμασε αν εχεις της καρτες αυτο που ανεβασα ποιο πανω alan2 ... ειναι πολυ δυνατο εναντια σε jade druids ιδικα...αλλα και οτι aggro deck παιζει... εχω βγαλει επιτηδες elise lyra κλπ απο μεσα...γιατι πλεον ειναι πολυ αργες για τα ντεκ που παιζουνε. ενω οι δρακοι που εχω βαλει βοηθανε πολυ στο tempo... και εχω βαλει φουλ antiaggro για καλυτερες επιλογες στης αρχικες καρτες... ως τωρα το ντεκ πρεπει να εχει γυρω στα 70% winrate... βασικο φυσικα να βγαλεις geist οσο ποιο νωρις γινεται εναντια σε jade druid και evolve shaman... 1
guido Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ειπα να κανω gold druid και το legend ηρθε ευκολα. Με jade druid μεχρι ρανκ 1 πηγε αερα. Μετα πλακωσαν τα aggro και το γυρισα σε aggro druid δώσε μια τα deck για wild
alan2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 δοκιμασε αν εχεις της καρτες αυτο που ανεβασα ποιο πανω alan2 ... ειναι πολυ δυνατο εναντια σε jade druids ιδικα...αλλα και οτι aggro deck παιζει... εχω βγαλει επιτηδες elise lyra κλπ απο μεσα...γιατι πλεον ειναι πολυ αργες για τα ντεκ που παιζουνε. ενω οι δρακοι που εχω βαλει βοηθανε πολυ στο tempo... και εχω βαλει φουλ antiaggro για καλυτερες επιλογες στης αρχικες καρτες... ως τωρα το ντεκ πρεπει να εχει γυρω στα 70% winrate... βασικο φυσικα να βγαλεις geist οσο ποιο νωρις γινεται εναντια σε jade druid και evolve shaman... Δεν Εχω αρκετη σκονη για dk priest & the lich king . προς το παρον budget token druid ### Aggro Token Druid #4043 # Class: Druid # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 2x (0) Innervate # 2x (1) Bloodsail Corsair # 2x (1) Enchanted Raven # 2x (1) Fire Fly # 2x (1) Mark of the Lotus # 1x (1) Patches the Pirate # 1x (2) Dire Wolf Alpha # 2x (2) Druid of the Swarm # 2x (2) Mark of Y'Shaarj # 2x (2) Power of the Wild # 2x (3) Crypt Lord # 2x (3) Savage Roar # 2x (3) Tar Creeper # 1x (3) Vicious Fledgling # 1x (4) Saronite Chain Gang # 2x (4) Strongshell Scavenger # 1x (5) Living Mana # 1x (5) Spreading Plague # AAECAZICBtkHkbwChsECn8ICm8sCoM0CDP4B9wPmBeUHwasCtrMCzbsC68ICysMCm80CjtACkdACAA== # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone 1
privateer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 δώσε μια τα deck για wild ### Wild Egg Druid # Class: Druid # Format: Wild # Year of the Mammoth # # 2x (0) Innervate # 2x (1) Bloodsail Corsair # 2x (1) Enchanted Raven # 2x (1) Fire Fly # 2x (1) Living Roots # 2x (1) Mark of the Lotus # 1x (1) Patches the Pirate # 1x (1) Sir Finley Mrrgglton # 2x (2) Golakka Crawler # 2x (2) Haunted Creeper # 2x (2) Mark of Y'Shaarj # 2x (2) Power of the Wild # 1x (3) Crypt Lord # 2x (3) Savage Roar # 2x (4) Jeeves # 1x (4) Soul of the Forest # 2x (5) Living Mana # AAEBAZICBP0ChBeRvAKR0AIN/gH3A+YF5Qf1DY4Q6BXBqwK2swLNuwKGwQLkwgLrwgIA # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone # Generated by HDT - https://hsdecktracker.net ### Wild Druid # Class: Druid # Format: Wild # Year of the Mammoth # # 2x (0) Innervate # 2x (1) Jade Idol # 1x (2) Doomsayer # 2x (2) Wild Growth # 2x (2) Wrath # 1x (3) Gluttonous Ooze # 2x (3) Jade Blossom # 1x (3) Mulch # 1x (4) Fandral Staghelm # 2x (4) Jade Spirit # 2x (4) Swipe # 2x (5) Azure Drake # 2x (5) Nourish # 2x (5) Spreading Plague # 1x (6) Aya Blackpaw # 2x (6) Jade Behemoth # 1x (7) Malfurion the Pestilent # 2x (10) Ultimate Infestation # AAEBAZICBooB6RWuqwKUvQLTxQKZ0wIMQF/+AbkGxAbkCLS7Asu8As+8At2+AqDNAofOAgA= # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone # Generated by HDT - https://hsdecktracker.net 2
GeorgeGK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ ήθελα να τα δοκιμάσω τα deck του priest που δώσατε αλλά μυο λείπουν αρκετές καρτες οπότε δεν παίζει
privateer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Στο wild μετα την αλλαγη στο πως δουλευει η naga Γινεται χαμος με αυτό το deck AAEBAZICBPoO7BXguwKZ0wINQF+KAdMB/gHEBuQI3AreFoK0Asu8AqDNAofOAgA= 1
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Στο wild μετα την αλλαγη στο πως δουλευει η naga Γινεται χαμος με αυτό το deck AAEBAZICBPoO7BXguwKZ0wINQF+KAdMB/gHEBuQI3AreFoK0Asu8AqDNAofOAgA= ποια αλλαγη κανανε στην naga?
GeorgeGK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ποια αλλαγη κανανε στην naga? https://www.cowboytv.gr/2017/08/31/pos-mia-karta-efere-ta-pano-kato-sto-wild/
BadBoy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ασχολούμαι πλέον με το constructed καθόλου, βαρέθηκα να βλέπω druids. Στην αρένα από την άλλη κάνεις καλά παιχνιδάκια:
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα παιχνιδακια επειδη σου εκατσαν 3 legendary οπως τα παραπανω?Μαλιστα.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις