Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ηταν οσο κρατησε της πρωτες μερες..

και φτου και απο την αρχη παλι...

100 καινουργιες καρτες για να παιζουμε παλι εναντια σε..

pirates murlocs και evolve shamans ..

Δημοσ.

παιδιά ένας φίλος αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι αν έχεις κανείς καμιά κάρτα από αυτές που κάναμε redeem boosterakia και δεν τα θέλει ας στείλει ένα pm

Δημοσ.

Ο barnes priest ειναι ότι πιο fun deck έχω παίξει τα τελευταία χρόνια!! Πιο πολύ το ευχαριστιεμαι με τους shaman όταν από τον 5ο γύρο έχω δύο yshaarj η ysera με yshaarj και πετάνε devolve από πανικό τους και σκάω στα γέλια.

• Like 3
Δημοσ.

o miracle rogue Που εχω στο Europe

### Basic Rogue
# Class: Rogue
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 2x (0) Backstab
# 2x (0) Counterfeit Coin
# 2x (0) Preparation
# 2x (1) Hallucination
# 1x (1) Patches the Pirate
# 2x (1) Swashburglar
# 1x (2) Bloodmage Thalnos
# 2x (2) Eviscerate
# 1x (2) Razorpetal Lasher
# 1x (3) Edwin VanCleef
# 2x (3) Fan of Knives
# 1x (3) Mimic Pod
# 1x (3) Questing Adventurer
# 1x (3) SI:7 Agent
# 1x (4) Prince Valanar
# 2x (5) Vilespine Slayer
# 2x (6) Gadgetzan Auctioneer
# 1x (6) Vanish
# 1x (9) Valeera the Hollow
# 2x (12) Arcane Giant
AAECAaIHCsQBsgLtBZcG3QiRvAL4wQL8wQKA0wKe4gIKtAGbBYgHpAeGCYK0ApK2AvW7AoHCApvIAgA=

Εβγαλα απο πακ prince valanar k αντικατεστησα το 2ο questing adventurer.
Δημοσ.

κανα αλλο Paladin deck περαν του murloc, υπαρχει για να νικησεις τον Lich King. δεν ξερω τι γινεται με τους αλλους, αλλα σε εμενα κανει συνεχεια board clear στον 6o γυρο με Blizzard και στον 7o βγαζει το Frostmourne. 

Δημοσ.

κανα αλλο Paladin deck περαν του murloc, υπαρχει για να νικησεις τον Lich King. δεν ξερω τι γινεται με τους αλλους, αλλα σε εμενα κανει συνεχεια board clear στον 6o γυρο με Blizzard και στον 7o βγαζει το Frostmourne. 

Εκτός από murloc, δεν έχω βρει κάτι άλλο. Βέβαια δεν ξέρω αν παίζεις aggro ή midrange με doomsayer/anyfin. Το 2ο δεν μου βγήκε καθόλου 4-5 φορές που προσπάθησα. Με το aggro αν σου κάτσει το draw μπορείς να νικήσεις Turn 5-6. Προσωπικά την φορά που νίκησα, μου έκατσε

Turn 1: Tidecaller

Turn 2: Rockpool

Turn 3: Warleader

και μετά γεμίζεις το board και νικάς με Megasaur

btw από αυτά που έχετε δοκιμάσει, προτείνετε κανα ενδιαφέρον deck για Warrior/Mage που μου έχουν μείνει

Δημοσ.

Ο barnes priest ειναι ότι πιο fun deck έχω παίξει τα τελευταία χρόνια!! Πιο πολύ το ευχαριστιεμαι με τους shaman όταν από τον 5ο γύρο έχω δύο yshaarj η ysera με yshaarj και πετάνε devolve από πανικό τους και σκάω στα γέλια.

οντως το δοκιμασα και αξιζει...ψιλοσπασμενο το εκοψα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...