Atallos1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Mind Control Παντως τα legendary δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο και σε πολλα decks δεν χωρανε κιολας Επισης καποια ειναι για κλαμματα κ καποια για πολυ συγκεκριμενα decks Παντως το πολυ hype για το παιχνιδι μετα απο κανα 2 βδομαδες "καθεται" αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Mind Control Παντως τα legendary δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο και σε πολλα decks δεν χωρανε κιολας Επισης καποια ειναι για κλαμματα κ καποια για πολυ συγκεκριμενα decks Παντως το πολυ hype για το παιχνιδι μετα απο κανα 2 βδομαδες "καθεται" αρκετα Διαφωνώ. Τα legendary μπορούν να γυρίσουν match . . . . . . Αρκεί απέναντι να μην υπάρχει priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κατι χανω.. Το mind control παιρνει minion που εχει πεσει στο battlefield,ο Jaraaxxus γινεται Hero με το που βγει,οποτε που κανω λαθος ?? Οο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Διαφωνώ. Τα legendary μπορούν να γυρίσουν match . . . . . . Αρκεί απέναντι να μην υπάρχει priest Πολλα μπορουν να γυρισουν match , απο ενα topdeck που δεν ηρθε ποτε @Prospector Ειμαι αυπνος , γραψε ακυρο για το Mind Control... Thoughtsteal και Mind Vision μπορουν να κλεψουν καρτες απο τον αντιπαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γενικα το mind control θέλει tweaking, π.χ. να πάει από τα 8 στα 10 mana cost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 σιγα μην πάει και στα 12 (και 2 σακιά πατάτες) @chill, είναι early beta ακόμα, εάν αρχίσουν και σκάνε τα πακέτα / new boosters / new stages / new events να δεις τι ωραία που θα πάρει φωτιά (και νέα triggers). εάν έπεζες yugi έβλεπες στο 1ο pack να είναι απλά οι κάρτες, στο caiba να έρχονται τα πάνω κάτω κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmurdoc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Τα Legendary ειναι ειναι πολυ situational, μπορει να σε σωσουν αλλα μπορει να σου χαλασουν και ολο το πλανο!Εχω παρει κι εγω σαν τον Paulara καμποσα Packs, μου λειπουν καμια 30ρια καρτες, τρελα με τις συλλογες, και εχω δοκιμασει τα περισσοτερα Legendary.Thalnos, Cairne(τελειο αντι priest 4att), Hogger, Sylvanas ειναι πολυ χρησιμα, ο Νατ μου εχει δωσει απο καμια εως 5-6 καρτες αξιζει αν βγει νωρις, σε late game δεν με βοηθησε ποτε. Ysera,Deathwing,Onyxia,Ragnaros μονο σε συγκεκριμενα deck δουλεψαν.Καλυτερα μου combo ηταν ενα Gorehowl με Deathwing στο καπακι, οπως και Deathwing με Cairne και/η Harvest golem κατω, αφηνοντας με, με 1-2 τερατα και τον Deathwing μετα το battlecry Epic game, με 1 alarmobot να μου βγαζει Deathwing,Ysera,Onyxia και Ragnaros σερι!!! Τα Battlecries δεν κανουν trigger στα summon!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 nat κατεβάζεις με shields και μαλακίες μπας και σου γεμίσει το χέρι εάν κάτσει καλά (εκτός από beast galore όπου μπορεί στον 7ο γύρο να σου έχουν τελειώσει οι κάρτες εάν κάτσει τίποτα 2 buzzards και έχεις snake trap και savanah που μόλις την φάγανε και στο hit επάνω τραβήξεις 12 κάρτες) εάν σου έρθει late game τζάμπα θα κατέβει. hogger πετάς και νόμισμα και τον κατεβάζεις αλλά ξέρεις ότι θα σε βρίζει ο αντίπαλος για το υπόλοιπο παιχνίδι (κερδίζει παιχνίδια μόνος του) thalnos είναι η κάρτα που απλά πρέπει να υπάρχει σε 6-7 από όλα τα decks, ysera με protection εάν τραβήξεις 2-3 κάρτες της έχεις κερδίσει το παιχνίδι γιατί είναι φθηνές και δυνατές όπως και γενικά διαφωνώ ότι οι legendary δεν είναι καλές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πάντως επική κάρτα vs warrior/rogue/lock με jaraxxus/loluther/hunter ειναι μια legendary με 5mana (can't recall ονομασία) που διαλύει το όπλο του αντιπάλου και σου δίνει τόσες κάρτες όσα και τα turns του όπλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 situational 100%. εδώ ooze βάζεις και το σκέφτεσαι. όχι 5 mana κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Situational ναι αλλα μπορει να σε γλιτώσει σε μερικούς συνδυασμούς. Το να εξαφανασισω το όπλο του jaraxxus και να πάρω το σύμπαν απο κάρτες μπροστα μου, τελειώνοντας ουσιαστικά το battle, ή να αποτρέψω ενα gore howl hit με 7+3+1 και να πάρω και μια καρτούλα για μένα αξίζει το ρίσκο. Μόνο vs priest ειναι άχρηστη......ενάντια σε όλους τους άλλους είτε θα δώσει ενα μικρό boost είτε και total victory. So για μένα mandatory σε ολα τα decks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κατι χανω.. Το mind control παιρνει minion που εχει πεσει στο battlefield,ο Jaraaxxus γινεται Hero με το που βγει,οποτε που κανω λαθος ?? Οο Με Mind Vision του την πήρα, όχι με MC. Απλά με είχε κατεβάσει σε 3 Life και τσουπ μπήκε ο Jarraxus, πήγαμε 15 και game over Δώστε κάποιος ένα φθηνό priest deck. Όσο δεν τον γουστάρω, τόσο υποχρεώνομαι να παίζω μαζί του σε Arena και dailies και τρώω κατραπακιές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 http://www.hearthpwn.com/forums/class-discussion/priest/1427-30-wins-master-priest-control-deck Καλο μου φαινεται,αν και εχει 2-3 legendary xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω παντως γιατι πρέπει να πανε σε open beta και δεν κανουν release το game κατευθείαν , εκτος και αν θέλουν να εχουν κατι για τα χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambrogms Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω παντως γιατι πρέπει να πανε σε open beta και δεν κανουν release το game κατευθείαν , εκτος και αν θέλουν να εχουν κατι για τα χριστούγεννα Δίκιο έχεις άλλα έχουν πει ότι θα βγάλουν το open beta μόλις είναι το παιχνίδι σε θέση να γίνει release BTW όποιος 8ελει κλειδάκια έχει εδώ σε πολλή καλή τιμή http://www.kinguin.gr/category/3051/hearthstone-beta-digital-download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις