Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο lich king ειναι safe craft από τώρα

Δεν νομιζω πως ειναι. Δεν με εχει πείσει ακομη. Υπομονή καμια βδομάδα και θα δειξει που παει η meta.

Το μόνο σίγουρο craft : Ultimate infestation

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει που το skulking geist θα κατέστρεφε τον jade Druid.Μέχρι να το βρεις να το παίξεις σε έχουν καταπιεί με τέτοιο τρελό ramp+Ultimate Infestation. :P

Εδώ κάτι χρειάζεται nerf και άμεσα ;)

Δημοσ.

Γιαυτο θεωρω το discover τον καλυτετο μηχανισμο να περιορισεις το rng.Διαλεγεις εσυ την καρτα που θες,ασχετως που το hex γενικα ειναι μονοδρομος.

Επισης το παραπανω ειναι αλλο ενα παραδειγμα γιατι το battlecry η και το end of turn ειναι καλυτερα απο deathrattle.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο θεωρω το discover τον καλυτετο μηχανισμο να περιορισεις το rng.Διαλεγεις εσυ την καρτα που θες,ασχετως που το hex γενικα ειναι μονοδρομος.

Επισης το παραπανω ειναι αλλο ενα παραδειγμα γιατι το battlecry η και το end of turn ειναι καλυτερα απο deathrattle.

Σε σχεση με τις καρτες "give a ranodm.." , το discover σου εμφανιζει 3 random και σου λεει διαλεξε τι θες. Μακροπροθεσμα εχεις δικιο ειναι λιγο θεμα skill, το τι θα διαλεξεις για την πορεια του παιχνιδιου. Αλλιως ( σαν την περιπτωση παραπανω, που ψαχνει λυση για τον Shredder) ειναι χειροτερα σε θεμα rng. Γιατι εκτος του οτι σου δινει κατι random, σου δινει και τρεις επιλογες για να διαλεξεις.

Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.

Δημοσ.

Μου αρέσει που το skulking geist θα κατέστρεφε τον jade Druid.Μέχρι να το βρεις να το παίξεις σε έχουν καταπιεί με τέτοιο τρελό ramp+Ultimate Infestation. :P

Εδώ κάτι χρειάζεται nerf και άμεσα ;)

θα το νερφαρουν οταν βγει το επομενο exp  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και πλησιάζουμε μια βδομάδα με τις νέες κάρτες η άποψη μου για τα DK ειναι:

Tier 1

Druid: Όχι η σούπερ κάρτα αλλα χρήσιμη και ο druid είναι το καλύτερο class.

Shaman: Παίζεται μόνο σε ένα deck αλλα αυτό είναι ένα από τα καλυτερα

Priest: Raza kaz combo πολύ δυνατό

Tier 2

Paladin: Παίζεται σε όλα τα control paladin. Αν και πάρα είχε hype γενικά είναι καλή κάρτα

Mage: Δυνατή κάρτα αλλα για την ώρα δεν γίνεται να φτιάξεις deck γύρω της.

Warlock: Άλλη μια δυνατή κάρτα αλλα από μονη της συν το defile δεν φτάνουν για να γινει tier 1 ο warlock

Tier 3

Hunter: Μπορεί και η καλυτερη dk αλλα ο hunter θέλει δουλεια ακόμη. Πολύ fun επίσης

Warrior: Fatigue warrior ίσως είναι το sleeper hit deck. Δύσκολο deck πάντως. Δεν είναι για noobs lol

Rogue: Δεν έχει βρει θέση σε κάποιο deck ακομη

Για lich king περιμένετε ακομη μια δυο βδομάδες. Η ysera είναι καλή εναλλακτική λύση. Ίσως και καλυτερη.

Exodia mage με τόσο αργά decks βρήκε χώρο να εμφανιστεί και ειναι πολυ εκνευριστικό να παίζεις εναντίον του. Αν και δεν το βλεπω να κρατάει πολυ γιατι τοτε θα ανέβουν τα aggro decks και δεν θα ειναι viable. Για τωρα ειναι μια πολυ καλή anti jade druid λυση για όσους δεν θέλουν να παίξουν aggro.

• Like 5
Δημοσ.

πως γινεται το να σου δινει 1 καρτα random να ειναι καλυτερο απο το να διαλεγεις εσυ την καρτα?προφανως και στις δυο περιπτωσεις υπαρχει rng αλλα στην μια περιοριζεται με την επιλογη που κανεις.

Παρε παραδειγμα το 4 η 5 mana του mage που κασταρει ενα random spell πχ με του kazakus που διαλεγεις εσυ το potion

Τωρα για τα legendary το καλο ειναι οτι πολλα ειναι playable,ισως οχι σε ολα τα rank αλλα τουλαχιστον παιζοντακ σε σχεση με τα quest.

Ο lich king ειναι τιμια επιλογη απο πλευρας neutral legendary και αρα safe craft μιας και μπορει να μπει παντου.

Εχει και ωραιοτερο εφε απο την ysera :P ,εχει taunt και παιζεται στο 8 mana και οχι στο 9.Προφανως και η ysera ειναι σταθερα καλη καρτα.

Δημοσ.

Το προβλημα με τον king ειναι οτι πρωτον τρώει εύκολο removal με τα τόσα techs που παίζονται. Silence black knight ακομη και bgh βλέπουμε. Κατά δεύτερον και πιο σημαντικό ειναι οι κάρτες που δίνει πολλές φορές σου ειναι άχρηστες (σε αντίθεση με ysera πχ)

Σίγουρα παντως δεν ειναι κακή κάρτα και θα βρει θέση σε κάποια deck.

• Like 2
Δημοσ.

Το προβλημα με τον king ειναι οτι πρωτον τρώει εύκολο removal με τα τόσα techs που παίζονται. Silence black knight ακομη και bgh βλέπουμε. Κατά δεύτερον και πιο σημαντικό ειναι οι κάρτες που δίνει πολλές φορές σου ειναι άχρηστες (σε αντίθεση με ysera πχ)

Σίγουρα παντως δεν ειναι κακή κάρτα και θα βρει θέση σε κάποια deck.

black knight ειναι ο φονιας του lich king :P

τον εχει τσακισει...και με εχει σωσει απειρες φορες ....

μια καρτα που δε νομιζω να την εκανα ποτε craft αν δε μου ειχε βγει απο πακετο...

παρολα αυτα εχει βγαλει τα ψωμια της που λενε....

για κατι primordial drake η τπτ αλλα τρελα taunt που παιζουν ωρες ωρες ειναι η μονη σωτηρια...

Δημοσ.

Έπαιξα 4 αρένες. Μια priest 1-3, μια mage 9-3 και δύο με warlock 9-3 και 12-0. Τώρα ξεκίνησα άλλη μια με priest.

Έχει αλλάξει αρκετά το μετα σε σχέση με την αρένα της ungoro. Ο warlock και ο druid είναι δυνατοί, ενώ ο priest μου φάνηκε πεσμένος.

Σε ένα παιχνίδι κάνω bane of doom, βγαίνει howlfiend και αμέσως μετά ο αντίπαλος μου κάνει volcano και κάνω discard 6 κάρτες :( .

Σε ένα άλλο έπαιζα με druid και πήγαινε αρκετά καλά. Μετά μου έκανε 3 swipe και 2 ultimate infestation και έχασα :P

Τρελάθηκα λίγο εκείνη την ώρα αλλά κατά βαθος μ αρέσει το στοιχείο του rng στο hearthstone. Στην τελική τις μισές φορές είναι με την μεριά μας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...