Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ πρεπει να το καις το παιχνιδι.3κ σε 3 regions?Μαρεσει πιο παλια ελεγες οτι σου λειπαν αρκετες καρτες και σου ειχαμε γραψει να παιζεις σε 1 server κυριως...

Γραφτηκε στα παλια παπουτσια κλασσικα...

Ο κύριος σερβερ που έχω περισσότερο γκολντ (4κ) και περισσότερες καρτες είναι ο ευρωπαϊκός.
  • Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

90 packs 6 legends +1 απο τον προλογο

Πολυ καλο άνοιγμα:

Death knigts :Mage warrior druid shaman + warlock

Και απο τα υπόλοιπα το legendαry του χαντερ και lich king

• Like 1
Δημοσ.

Ας γράψω και τα δικά μου stats, μιας που πρώτη φορά μου έκατσαν τόσο πολλά δεδομένου ότι στο MSG είχα 2 στα 78 και UnGoro 3 στα 79) 

60 packs - 5 legendaries + 1 από prologue 

DKs : Hunter, Mage (Prologue), Priest, Shaman

Class : Druid, Rogue

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτο πακετο απο τα 22 (που αγορασα με gold) lich king..ε οχι λεω δεν μπορει να ειμαι τοσο τυχερος..

τελικα δεν ημουν, ολα χαλια μετα + το legendary απο το story...αυτο που δεν ηθελα κλασσικα...του priest... :mad:

γιατι δεν ηθελες του priest?πολυ δυνατος, μαζι με raza πολυ op

• Like 1
Δημοσ.

γιατι δεν ηθελες του priest?πολυ δυνατος, μαζι με raza πολυ op

απο το στομα μου το πηρες :P ακριβως αυτο μπηκα να πω..

μολις επαιξα ενα με priest kazakus nzoth και εριξα πολυ φαπα με την δυναμη...

παρολο που αργησε λιγο να μου ερθει raza...

παιζει να του εριξα κανα 20αρια hit :P

https://hsreplay.net/replay/pRfgReLtyn6z4CDzZGLpr5

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως από ότι βλέπω σε αντίθεση με τις quest στο un'goro που οι περισότερες ήταν unplayable οι DK είναι μιά χαρά τούμπανα κάρτες,I like this expansion :)

ΓΙα 1η μέρα έπαιξα demon-kazakus Warlock μιας και μου έκατσε ο DK Guldan.So fun :)

• Like 1
Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι οι dk γενικα παντα ειναι οι 3-4 τελευταιες καρτες, επαιξα τουλαχιστον 12-15 παιχνιδια και παντα εκει ηταν και στα 6-7 ηταν παντα η τελευταια, και σε mage και σε druid, θα το ψαξω στο reddit, ειπαμε σκατοrng αλλα οχι και ετσι το μαμησανε αν παει ετσι....

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι οι dk γενικα παντα ειναι οι 3-4 τελευταιες καρτες, επαιξα τουλαχιστον 12-15 παιχνιδια και παντα εκει ηταν και στα 6-7 ηταν παντα η τελευταια, και σε mage και σε druid, θα το ψαξω στο reddit, ειπαμε σκατοrng αλλα οχι και ετσι το μαμησανε αν παει ετσι....

Mπα σε αρκετά game την είχα από νωρίς.Είναι θέμα τύχης προφανώς πότε θα την τραβήξεις :)

• Like 1
Δημοσ.

ολα δωρεαν θα ειναι.

oι quest καρτες αξιζουν ακομη η τις κανουμε σκονη;

πολυ νωρίς για σκονη για οτιδήποτε. Αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη δεν νομιζω να αξίζει.παραδειγμα ακομα και το κουεστ του druid μπορει να βρει θέση...
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...