Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε το "χρυσό" δεν αγοράζω ποτέ πακετα ,αρένες παίζω και μαζεύω "σκονη" για να φτιαξω οτι καρτα θελω , ουτως η αλλως 2-3 ντεκ χρησιμοποιώ , τώρα εχω 10000! 

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν στο άνοιγμα καρτών γίνει πάλι χαμός με τα bug και τα duplicate στο Αμέρικα!! Λογικά θα είναι live τώρα το expansion

Δημοσ.

Ανοιξα τωρα 40 περιπου πακς στο Αμερικας σερβερ  2 legendary (the Lich King , Paladin Hero card) οχι duplicate.

Σε βρίσκω τυχερούλη.Πολύ καλές και οι 2 θα έλεγα :)

Δημοσ.

Θα βγει η κάρτα που θα καταστρέψει τα 1 mana cards του αντίπαλου. Scullking geist νομίζω.

Έχω κ στις 3 regions πάνω απο3k gold. Θέλω το the lich King

Εσυ πρεπει να το καις το παιχνιδι.3κ σε 3 regions?Μαρεσει πιο παλια ελεγες οτι σου λειπαν αρκετες καρτες και σου ειχαμε γραψει να παιζεις σε 1 server κυριως...

Γραφτηκε στα παλια παπουτσια κλασσικα...

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ πρεπει να το καις το παιχνιδι.3κ σε 3 regions?Μαρεσει πιο παλια ελεγες οτι σου λειπαν αρκετες καρτες και σου ειχαμε γραψει να παιζεις σε 1 server κυριως...

Γραφτηκε στα παλια παπουτσια κλασσικα...

άμα τον ευχαριστεί να παιζει σε 10 σερβερς μπορει να παιζει και σε 10. Δηλαδή επειδή του είπε ένας ανώνυμος forumas οτι προτιμάει να παιζει σε ενα πρπει και να το ακολουθήσει???
  • Like 3
Δημοσ.

άμα τον ευχαριστεί να παιζει σε 10 σερβερς μπορει να παιζει και σε 10. Δηλαδή επειδή του είπε ένας ανώνυμος forumas οτι προτιμάει να παιζει σε ενα πρπει και να το ακολουθήσει???

αν δεν μας ενδιαφερει η γνωμη του αλλου στα forum τουε για ποιο λογο καποιος να γραφτει στο forum η να ζηταει γνωμες για το πως να ανεβει?Ο ιδιος ειναι που εδω και 1-1.5 χρομο περιπου μας λεει οτι βαζει στοχο το ranked 15 γιατι για παραπανω δεν μπορει.

Τελος επειδη κσι εγω εχω παιξει πιο παλια παιχνιδια κυριως mmo με πολυ χειροτερο grinding σε βαθος χρονου ποτε δεν τα ευχαριστιεσαι πραγματικα(απλα δεν το παραδεχεται κανεις)γιατι ειναι μια ασχημη ρουτινα.

Οπως ασχημη ρουτινα ειναι και το μηνιαιο ladder γιαυτο και οι περισσοτεροι μαζευονται πλεον στα χαμηλα ranks και μονο τις τελευταιες μερες αν δοκιμασουν να ανεβουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτο πακετο απο τα 22 (που αγορασα με gold) lich king..ε οχι λεω δεν μπορει να ειμαι τοσο τυχερος..

τελικα δεν ημουν, ολα χαλια μετα + το legendary απο το story...αυτο που δεν ηθελα κλασσικα...του priest... :mad:

• Like 2
Δημοσ.

62 packs, 3 legendary (warrior, shaman, druid) και 19(!!!) φορές μια κάρτα του druid :lol:!!! Δλδ mercy. Και από το σύνολο των 310 καρτών οι 169 έγιναν dust οι οποίες έδωσαν το αστρονομικό....970 dust.

Όπως πήγε το άνοιγμα των packs σκέφτομαι σοβαρά να παίξω.....pirate warrior!!!

• Like 1
Δημοσ.

100 packs

90 frozen knight + 10 Standar

Legendary

8 +1 Adventure

δεν με αφηνει να γραψω ονοματα λογο greeklish λεει :P απο 15αδες duplicates απλες εχω τουλαχιστον 5-6

τα επι του θεματος, ποια deck θα φορεθουν πολυ φετος?? να αρχισουμε το craft :P

Δημοσ.

24 packs ---> 2 legendary: Sindragosa και prince valanar. Ξενέρωσα λίγο μπορώ να πω.

νταξ μωρε σιγα..καιγω 2 πηρα τον sindragosa και του warrior τον hero μια χαρα..

θα παρουμε και αλλα σιγα σιγα να εχει και ενδιαφερον.. :P

επαιξα και μια αρενα με priest αρκετα δυνατος...

και πετυχα και τον πρωτο μου shaman στο standar

απαραδεκτος οπως ελεγα...

μου κανει πρωτα το evolve ....του τα διαλαω ολα εκτος απο 2 που εκανα freeze με kazakus spell..

και καπακι ξανακανει evolve με τον hero στον επομενο γυρω...

χωνω taunts μπας και το σωσω παρε και ενα devolve στα taunt και αντε γεια...

ε χεσε μας νταξ ...

τεσπα νωρις ειναι ακομα θελει ψαξιμο ελπιζω να βρουμε καποια counter σε αυτα οπως

η καρτα που συζηταγαμε που καιει τα 1 μανα κλπ...

γιατι αλλιως θα μας πριξουν τα shamania :P

α και δε ξερω εσας εμενα buggari το chat αριστερα αργει να εμφανισει τους παιχτες κατι τετοιο..

και σε μια φαση buggare arena και δεν ανοιξε το παιχνιδι...και το εχασα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...