ntTriantafillos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 οι ευρωπαικοι σερβερς παιρνουν τα updates με καθυστερηση. ισως το ανοιξες πριν ερθει το patch στην ευρωπη; Το πιο πιθανό είναι να είχε το πακέτο πριν το update.
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 δεν εχει σημασια, οι καρτες δημιουργουνται οταν ανοιγεις το πακετο, οχι οταν το αγοραζεις. 1
jeorg136 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 H ντεθ ναϊτ Ρογκ https://www.youtube.com/watch?v=fa54f66Uyo8 δεν βλεπω να παίζεται Εκτος απο κομπο(?) ντεκς...
alan2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 παιδες μια ερωτηση θελω να αγορασω το exp αν το παρω σε usd μου βγαινει πιο φθηνα, γινεται? edit: ακυρο μολις το πηρα σε usdΠοσο πλήρωσες? Από που το αγόρασες σε δολάρια?
Metaksas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ποσο πλήρωσες? Από που το αγόρασες σε δολάρια? καπου στα 43 η 44 ευρω αν θυμαμαι καλα, πας στο us shop πχ https://us.battle.net/shop/en/ κανεις prepurchase, κανεις log in, σου βγαζει να αγορασεις σε region πατας europe, πληρωνεις με paypal και εισαι ετοιμος
Prospector8 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 καπου στα 43 η 44 ευρω αν θυμαμαι καλα, πας στο us shop πχ https://us.battle.net/shop/en/ κανεις prepurchase, κανεις log in, σου βγαζει να αγορασεις σε region πατας europe, πληρωνεις με paypal και εισαι ετοιμος Και σου ηρθε στο Ευρωπαικο account σου κανονικα?
Metaksas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μα αφού για το ευρωπαϊκό account το αγοραζεις, η αμέσως επόμενη επιλογή είναι για πιο region το θελεις, το έκανα έτσι για σχεδόν όλα τα παιχνίδια της blizz, απλά για τ hearthstone δεν θυμόμουν και ρώτησα αλλά έγινε κανονικά η αγορά και βλέπω τα πακέτα στον ευρωπαϊκό που παίζω. Edit: διαβάζω με Amazon coins βγαίνει 36 ευρώ το expansion.. Google it Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2017 από Metaksas 1
xavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ψιλοφολα οι περισσοτερες νεες καρτες ή ειναι η ιδεα μου?
Ghost007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 εγω μονο φολα δε της βλεπω ...ακριβως το αντιθετο ... τουμπανοκαρτες εχει... για πολυ ξυλο λεμε και επισης αρκετες antiaggro πολυ δυνατες... 2
Metaksas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τελικά για 10 του μήνα η κυκλοφορία αληθεύει; Έχουμε κανένα νεότερο; 1
Balantakos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τελικά για 10 του μήνα η κυκλοφορία αληθεύει; Έχουμε κανένα νεότερο; Επισημη ανακοινωση εκαναν, για 10 ναι. 1
xavier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 εγω μονο φολα δε της βλεπω ...ακριβως το αντιθετο ... τουμπανοκαρτες εχει... για πολυ ξυλο λεμε και επισης αρκετες antiaggro πολυ δυνατες... δεν ξερω, συγκρινω με το goro και ποσσο meta changing ηταν και αυτο δεν το βλεπω στους frozen knights....κοιτουσα τα neutral epics και ολα ειναι unplayable... και ολη η ιστορα με τους frozen knights μου μοιαζει πολυ αργη...αφου παλι ολοι aggro θα παιζουν...turn 9 κλαιν μαιν 1
Ghost007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 δεν ξερω, συγκρινω με το goro και ποσσο meta changing ηταν και αυτο δεν το βλεπω στους frozen knights....κοιτουσα τα neutral epics και ολα ειναι unplayable... και ολη η ιστορα με τους frozen knights μου μοιαζει πολυ αργη...αφου παλι ολοι aggro θα παιζουν...turn 9 κλαιν μαιν κοιτα εγω επειδη παιζω πολυ priest αλλα δοκιμαζω και τα παντα ολα καθημερινα και με αλλους heroes .. βλεπω οτι εχω πολλες ελειψεις στα ντεκ μου π.χ με nzoth deathrattles κλπ η με kazakus καποιες απο της καινουργιες θα συμπληρωσουν καποια κενα... σιγουρα θα παιζουν και aggro decks και μαλιστα εχει και καποιες δυνατες aggro αλλα και antiaggro... δε ξερω πως ακριβως θα καταληξει το θεμα αλλα σιγουρα εχει πολυ καλες και ενδιαφερον καρτες για πολλα πειραματα... οσο για τους knights κλπ οντως καποιες ειναι αργες αλλα καποιες ειναι και πανισχυρες στης καταληλες συνθηκες παντα...
Ghost007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 αυτο που βλεπω και με χαλαει λιγο στο ολο θεμα ειναι οτι παλι ο shaman περνει δυνατες καρτες και οχι μονο ενισχυει και της ηδη υπαρχοντες με αυτα κατι evolve κλπ ... αντι να φαει το nurf της αρκουδας στης ηδη απαραδεκτες καρτες που εχει.. taunt 5/5 με 0 cost ...evolve devolve...και καλα το evolve αντε και τρωγεται που δε τρωγεται... devolve 1 cost mana και κανει ζημια σε ολο το ταμπλο σου... και ποσες αλλες .. και ενα βιντεο που βλεπω τωρα με kibler live παιχνιδια με τα νεα ντεκς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις