Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι ευρωπαικοι σερβερς παιρνουν τα updates με καθυστερηση. ισως το ανοιξες πριν ερθει το patch στην ευρωπη;

Το πιο πιθανό είναι να είχε το πακέτο πριν το update.

Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση θελω να αγορασω το exp αν το παρω σε usd μου βγαινει πιο φθηνα, γινεται? edit: ακυρο μολις το πηρα σε usd

Ποσο πλήρωσες? Από που το αγόρασες σε δολάρια?
Δημοσ.

Ποσο πλήρωσες? Από που το αγόρασες σε δολάρια?

καπου στα 43 η 44 ευρω αν θυμαμαι καλα, πας στο us shop πχ https://us.battle.net/shop/en/ κανεις prepurchase, κανεις log in, σου βγαζει να αγορασεις σε  region πατας europe, πληρωνεις με paypal και εισαι ετοιμος

Δημοσ.

καπου στα 43 η 44 ευρω αν θυμαμαι καλα, πας στο us shop πχ https://us.battle.net/shop/en/ κανεις prepurchase, κανεις log in, σου βγαζει να αγορασεις σε  region πατας europe, πληρωνεις με paypal και εισαι ετοιμος

Και σου ηρθε στο Ευρωπαικο account σου κανονικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αφού για το ευρωπαϊκό account το αγοραζεις, η αμέσως επόμενη επιλογή είναι για πιο region το θελεις, το έκανα έτσι για σχεδόν όλα τα παιχνίδια της blizz, απλά για τ hearthstone δεν θυμόμουν και ρώτησα αλλά έγινε κανονικά η αγορά και βλέπω τα πακέτα στον ευρωπαϊκό που παίζω.

Edit: διαβάζω με Amazon coins βγαίνει 36 ευρώ το expansion.. Google it

Επεξ/σία από Metaksas
  • Like 1
Δημοσ.

εγω μονο φολα δε της βλεπω ...ακριβως το αντιθετο ...

τουμπανοκαρτες εχει... για πολυ ξυλο λεμε :P

και επισης αρκετες antiaggro πολυ δυνατες...

• Like 2
Δημοσ.

εγω μονο φολα δε της βλεπω ...ακριβως το αντιθετο ...

τουμπανοκαρτες εχει... για πολυ ξυλο λεμε :P

και επισης αρκετες antiaggro πολυ δυνατες...

δεν ξερω, συγκρινω με το goro και ποσσο meta changing ηταν και αυτο δεν το βλεπω στους frozen knights....κοιτουσα τα neutral epics και ολα ειναι unplayable... και ολη η ιστορα με τους frozen knights μου μοιαζει πολυ αργη...αφου παλι ολοι aggro θα παιζουν...turn 9 κλαιν μαιν

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω, συγκρινω με το goro και ποσσο meta changing ηταν και αυτο δεν το βλεπω στους frozen knights....κοιτουσα τα neutral epics και ολα ειναι unplayable... και ολη η ιστορα με τους frozen knights μου μοιαζει πολυ αργη...αφου παλι ολοι aggro θα παιζουν...turn 9 κλαιν μαιν

κοιτα εγω επειδη παιζω πολυ priest αλλα δοκιμαζω και τα παντα ολα καθημερινα και με αλλους heroes ..

βλεπω οτι εχω πολλες ελειψεις στα ντεκ μου π.χ με nzoth deathrattles κλπ η με kazakus 

καποιες απο της καινουργιες θα συμπληρωσουν καποια κενα...

σιγουρα θα παιζουν και aggro decks και μαλιστα εχει και καποιες δυνατες aggro αλλα και antiaggro...

δε ξερω πως ακριβως θα καταληξει το θεμα

αλλα σιγουρα εχει πολυ καλες και ενδιαφερον καρτες για πολλα πειραματα...

οσο για τους knights κλπ οντως καποιες ειναι αργες αλλα καποιες ειναι και πανισχυρες

στης καταληλες συνθηκες παντα...

Δημοσ.

αυτο που βλεπω και με χαλαει λιγο στο ολο θεμα

ειναι οτι παλι ο shaman περνει δυνατες καρτες και οχι μονο

ενισχυει και της ηδη υπαρχοντες με αυτα κατι evolve κλπ ...

αντι να φαει το nurf της αρκουδας στης ηδη απαραδεκτες καρτες που εχει..

taunt 5/5 με 0 cost ...evolve devolve...και καλα το evolve αντε και τρωγεται που δε τρωγεται...

devolve 1 cost mana  και κανει ζημια σε ολο το ταμπλο σου...

και ποσες αλλες ..

και ενα βιντεο που βλεπω τωρα με kibler live παιχνιδια με τα νεα ντεκς..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...