KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 με το arena quest τι γινεται; το ολοκληρωσα εχτες και ξαναμπαινω αμεσως αρενα και μου δινει παλι δωρεαν γυρους με μια νικη. μια αρενα δεν σου δινει το quest ανα βδομαδα; για την αρενα, εγω οσες φορες βλεπω skilled arena players σε stream, οπως η hafu ή ο kripp, πανε σχεδον παντα καλα, ιδιως αν τους κατσει καλο ντεκ, κανουν πλακα...οποτε μην τα χρεωνουμε ολα στο rng...εχει και skill το παιχνιδι και μαλιστα πολυ και στην αρενα ακομα περισσοτερο... απο την αλλη ομως, αν δεν τους κατσει το deck τους: https://www.youtube.com/watch?v=VWioO-H_SeY 1
Ghost007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 ετσι ειναι αυτα τι να κανεις θελει και τυχη το θεμα... εδω πριν για αλλη μια φορα ειμαι με 7 μινιον κατω και 1 8/8 ο μαγος και τραβαω brawl μονο και μονο για να φαω αυτο το μινιον γιατι ειμασταν οριακα ενεργειες κλπ... και τελικα τι εμεινε ? το 8/8 το δικο του lol ....ελεος απλα δλδ...και τελικα το πηρα το παιχνιδι αλλα ανετα το εχανα εκεινη τι στιγμη...
xavier Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλα μερικα παιχνιδια θα τα χασεις, η ικανοτητα φαινεται στη διαρκεια...και δεν το παιζω κανας μαστερ, θα χασω παιχνιδια και απο χαζομαρα και απο ατυχια... Συμβαινει... 2
Sartiv Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλα μερικα παιχνιδια θα τα χασεις, η ικανοτητα φαινεται στη διαρκεια...και δεν το παιζω κανας μαστερ, θα χασω παιχνιδια και απο χαζομαρα και απο ατυχια... Συμβαινει... Ακριβως αυτο, η επιδραση του RNG που λεγαμε.
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αν ξεκινούσες τώρα ή και 1 χρόνο μετά όμως και ήθελες κάρτες απο 3-4-5 expansions θα ήταν πολύ διαφορετικά.Μπορείς να μας αναφερεις ένα αντίστοιχο σε updates χαρτοπαίγνιο που αν το ξεκινήσεις μετά από χρόνια όπως το hs να μην χρειάζεται να ξοδέψει χρόνο η χρήμα?Ξεκίνησα πριν κάνα μήνα το yu gi oh duel links και όλως τυχαίως βλέπω και εδώ αυτά που κραζούν κάποιοι το hs λες και μόνο αυτό τα εχει.rng στο Θεό,τα packs που ανοίγει πολλά duplicates και πάει λέγοντας.Και moba παιχνίδι να ξεκινήσει κάποιος χωρίς να πληρώσει θα φτάσει αίμα για να αποκτήσει τους περισσότερους ήρωες. Μεχρι τοτε, θα ειναι απλα ενα fun game για να περναει η ωρα, που προσωπικα δεν αξιζει ουτε cent να δωσεις, ποσο μαλλον να κανεις και preorder 50 ευρω καθε 4 μηνες.... Όσο γενικά για τι χρηματικό του hs τα έχουμε ξαναπει αλλά βλέπω εξακολουθούν να γράφονται ότι να ναι πράγματα. Όποιος ευχαριστείται το παιχνίδι(Η του περισσεύουν λεφτά)μία χαρά τα δίνει για το hs.Αν πχ κάποιον λιώσει 1 μηνα παίζοντας το νέο expansion του hs και αργότερα παίζει πιο χαλαρά μία χαρά αξίζει να δώσει χρήματα για το παιχνίδι. Βέβαια όσο περισσότερα χρήματα δίνει κάποιος τόσο λιγότερο αξίζει γιαυτό θέλει μέτρο.Να δώσει κάποιος 50-70 ευρώ πχ.Αλλά 200+ ευρώ για κάθε expansion είναι λίγο υπερβολή. Όποιος πάλι παίζει με το ζόρι hs(γιατι απο αυτα που γραφουν ορισμενοι αυτη την εντυπωση δινουν)απλά γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο να παίξει,ναι είναι λογικό να μην θεωρεί ότι δεν αξίζει ούτε cent γιαυτό . Εγώ προσωπικά έχω αλλά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν και ακριβώς επειδή δεν αφιερωνω μεγάλο χρόνο στο hs πλέον γιαυτό δεν πληρώνω για packs(ουτε θέλω να έχω όλες τις κάρτες). Και αυτό το πολύ απλό που κάνω όταν βγαίνει κάποιο expansiom είναι να αγοράζω με gold πακέτα τον πρώτο 1-1.5 μήνα και μετά να μαζεύω gold για το επόμενο απλά κάνοντας τα quest. Ούτε μεγάλο rank τελειωνω κάθε μήνα στι ladder αλλά γιαυτό δεν κάθομαι να σκαω από τα decks που παίζει ο κόσμος. Απλά πράγματα. 1
UncleKim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Κακό πράγμα η γκρίνια ειδικά σε δωρεάν παιχνίδι. Λες και σας αναγκάζει κανείς να παίξετε και πόσο μάλλον να πληρώσετε. Είναι ένα απλό fun παιχνιδι, για να περνάει η ώρα. Αν το βλέπετε παραπάνω από ότι είναι, και δεν είστε επαγγελματίες σε αυτό, τότε άλλος έχει το θέμα και όχι το παιχνίδι. Εχτές παίζω με mage εναντίον ενός pirate warrior, και έχω μείνει με 1 life και ένα secret πάνω το οποίο είναι Mirror Entity (το οποίο το σήκωσα για μπλόφα). Αυτός έχει ένα arcanite reaper στο χέρι, και αντί να μου κάνει επίθεση να κερδίσει, παίζει μίνιον, το οποίο και ήταν taunt. Φυσικά καπάκι έκανε concede.Πρέπει σίγουρα να έσπασε κάτι από τα νεύρα του χααχαχαχαχα. 3
Metal_Head Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όπως ανακοινώθηκε οι αλλαγές με τα packs είναι live https://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20856395/wild-sets-and-card-pack-changes-now-live-8-1-2017 Τώρα κατά πόσο είναι οκ και δουλεύει σωστά, κανείς δε ξέρει, δεδομένου ότι υπήρχαν και κάποια bugs με τα pity timers. 1
Belial Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 άνοιξα packs και είδα μια χρυσή alextrazza την οποία έχω και απλή. άρα το θέμα δεν το έχουν φτιάξει ακόμα περιμένετε το patch. Πώς μπορεί κάποιος να κάνει σκόνη τις μή standard κάρτες; Εννοώ να υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος μήν χαλάσω τις standard;
guido Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 άνοιξα packs και είδα μια χρυσή alextrazza την οποία έχω και απλή. άρα το θέμα δεν το έχουν φτιάξει ακόμα περιμένετε το patch. Πώς μπορεί κάποιος να κάνει σκόνη τις μή standard κάρτες; Εννοώ να υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος μήν χαλάσω τις standard; 1
Chocobo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μπορείς να μας αναφερεις ένα αντίστοιχο σε updates χαρτοπαίγνιο που αν το ξεκινήσεις μετά από χρόνια όπως το hs να μην χρειάζεται να ξοδέψει χρόνο η χρήμα?Ξεκίνησα πριν κάνα μήνα το yu gi oh duel links και όλως τυχαίως βλέπω και εδώ αυτά που κραζούν κάποιοι το hs λες και μόνο αυτό τα εχει.rng στο Θεό,τα packs που ανοίγει πολλά duplicates και πάει λέγοντας. Και moba παιχνίδι να ξεκινήσει κάποιος χωρίς να πληρώσει θα φτάσει αίμα για να αποκτήσει τους περισσότερους ήρωες. Shadowverse.Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάτσει να μετρήσω τα updates(μιας και αυτό το μέτρο σύγκρησης θέτεις) Χρόνο θα ξοδέψεις ναι αλλά καμμία μα καμμία σχέση ο χρόνος για το ένα και το άλλο.Ξεκινόντας τώρα HS είναι πρακτικά ακατόρθωτο να μαζέψεις όλες τις playable απο ότι expansion έχει βγει αν δεν πληρώσεις. Όσο για το yugioh όταν έπαιζα εγώ επί χρόνια είχαμε Dueling Network όπου είχες όλες τις κάρτες που έχουν βγεί και είχες πρίν κάν κυκλοφορίσουν τις κάρτες απο νέα sets.
Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Shadowverse.Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάτσει να μετρήσω τα updates(μιας και αυτό το μέτρο σύγκρησης θέτεις) Χρόνο θα ξοδέψεις ναι αλλά καμμία μα καμμία σχέση ο χρόνος για το ένα και το άλλο.Ξεκινόντας τώρα HS είναι πρακτικά ακατόρθωτο να μαζέψεις όλες τις playable απο ότι expansion έχει βγει αν δεν πληρώσεις. Όσο για το yugioh όταν έπαιζα εγώ επί χρόνια είχαμε Dueling Network όπου είχες όλες τις κάρτες που έχουν βγεί και είχες πρίν κάν κυκλοφορίσουν τις κάρτες απο νέα sets. το hs είναι κάποια χρόνια που έχει βγει γιαυτό και ανέφερα τα updates/expansion/adventure.
Ghost007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 θα πεσει πολυ nzoth με το expansion... τα aggrodeck οπως φενεται θα μειωθουν κατα πολυ ... και παιζει να κανουμε και τπτ παιχνιδια καμια ωρα ... και αν τελειωνουν και ποτε δε ξερω με αυτες της καρτες που βλεπω...lol ... καλη αλλαγη και τα mission απο οτι φενεται σε σχεση με τα adventure που καταργηθηκαν... 1
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 άνοιξα packs και είδα μια χρυσή alextrazza την οποία έχω και απλή. άρα το θέμα δεν το έχουν φτιάξει ακόμα περιμένετε το patch. Πώς μπορεί κάποιος να κάνει σκόνη τις μή standard κάρτες; Εννοώ να υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος μήν χαλάσω τις standard; οι ευρωπαικοι σερβερς παιρνουν τα updates με καθυστερηση. ισως το ανοιξες πριν ερθει το patch στην ευρωπη;
Metaksas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 παιδες μια ερωτηση θελω να αγορασω το exp αν το παρω σε usd μου βγαινει πιο φθηνα, γινεται? edit: ακυρο μολις το πηρα σε usd
Προτεινόμενες αναρτήσεις