Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 apprentice + antonidas + fireball μεχρι να βγει το πασοκ στις εκλογες.

Αυτο για να αντιμετωπιστει ,θελει aggro deck που σημαινει οτι παιζεις ο,τι εχεις στο χερι σου απο την αρχη του παιχνιδιου, χωρις brain και ετσι.. 

Γι'αυτο πρεπει να θυμομαστε πως το Hearthstone γενικα ειναι ενα casual και fun game και ετσι πρεπει να το αντιμετωπισουμε , ειναι λαθος αν θελουμε σοβαρα πραματα και "σωστη" ισορροπια (χωρις RNG και ετσι), οχι την ισορροπια του "ψαλιδιου-χεριου-πετρας".

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην θελει Aggro deck το συγκεκριμενο. Τι άλλο θα ακούσουμε. Είναι από τα πιο αργα αν όχι το πιο αργο Deck και το win condition του εξαρτάται από το να τραβηξεις τα combo piecies την ωρα τους. Αν ο Anton είναι στον πατο καλα κρασια. Για αυτό και θεωρείται tier 3-4.

• Like 2
Δημοσ.

μαλλον εννοει να παιξεις επιθετικα με το deck που εχεις, για να μην προλαβει να κανει trigger το quest της η μαγισσα.

• Like 2
Δημοσ.

παντως και εγω νομιζω οτι το meta ειναι αρκετα ισορροπημενο...ηταν πολυ καλο expansion το προηγουμενο, ισως το πιο balanced απο οτι εχει βγαλει μεχρι τωρα....

οταν το καλυτερο μου ντεκ ειναι το ramp druid σημαινει οτι κατι κανει καλα η blizzard...

• Like 2
Δημοσ.

χωρις reno?

και οχι μονο...πολλα χωρανε σε αυτο το ντεκ ιδικα αν παιζεις στο wild ...

αλλα το ματς ηταν σε stantar ...

και ενταξει ο priest δεν εχει και τοσο αναγκη τον ρενο..

ποιο πολυ μου λειπουν κατι sylvanna brann κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

παντως και εγω νομιζω οτι το meta ειναι αρκετα ισορροπημενο...ηταν πολυ καλο expansion το προηγουμενο, ισως το πιο balanced απο οτι εχει βγαλει μεχρι τωρα....

οταν το καλυτερο μου ντεκ ειναι το ramp druid σημαινει οτι κατι κανει καλα η blizzard...

Αμα εχεις παιξει καποια αλλα παιχνιδια card oπου τo RNG ειναι μηδεμινο, τοτε θα καταλαβεις πραγματικα πως ειναι το παιχνιδι.

Ειναι ισορροπημενο απο αποψης ψαλιδιου-χεριου-πετρας με δοσεις RNG, οχι ισορροπια ικανοτητων.

Δημοσ.

Χθες επαιξα αρενα με deck που στο heartharena το εδινε 75 score. Kακως δε το κρατησα να το ποσταρω, ημουν σιγουρος οτι θα παει 12αρα χαλαρη. Εληξε 3-3 και τα 3 lose ηταν απο top καρτες που τραβηξαν οι αντιπαλοι απο καρτες discover και random spell-minion. Δεν εχασα απλα το board, εχασα ολοκληρο game εξαιτιας του rng. 3 φορες σε 5 games.

Οταν θα σταματησει στο hearthstone να χανεις επειδη ο αλλος (ή και εγω) τραβηξε απο τυχη μια καρτα που τον σωζει ή του δινει μεχρι και τη νικη, τοτε θα θεωρηθει σοβαρο παιχνιδι. Μεχρι τοτε, θα ειναι απλα ενα fun game για να περναει η ωρα, που προσωπικα δεν αξιζει ουτε cent να δωσεις, ποσο μαλλον να κανεις και preorder 50 ευρω καθε 4 μηνες....

• Like 1
Δημοσ.

Χθες επαιξα αρενα με deck που στο heartharena το εδινε 75 score. Kακως δε το κρατησα να το ποσταρω, ημουν σιγουρος οτι θα παει 12αρα χαλαρη. Εληξε 3-3 και τα 3 lose ηταν απο top καρτες που τραβηξαν οι αντιπαλοι απο καρτες discover και random spell-minion. Δεν εχασα απλα το board, εχασα ολοκληρο game εξαιτιας του rng. 3 φορες σε 5 games.

Οταν θα σταματησει στο hearthstone να χανεις επειδη ο αλλος (ή και εγω) τραβηξε απο τυχη μια καρτα που τον σωζει ή του δινει μεχρι και τη νικη, τοτε θα θεωρηθει σοβαρο παιχνιδι. Μεχρι τοτε, θα ειναι απλα ενα fun game για να περναει η ωρα, που προσωπικα δεν αξιζει ουτε cent να δωσεις, ποσο μαλλον να κανεις και preorder 50 ευρω καθε 4 μηνες....

ναι απλα δεν εχεις κανενα λογο να δωσεις 50 ευρω καθε 4 μηνες...εγω δεν εχω δωσει φραγκο και παιζω απο τη beta...συνηθως 2-3 μηνες μου ειναι αρκετοι για να μαζεψω τις καρτες που θελω απο καθε expansion και αλλοι 1-2 μηνες για να προετοιμαστω με gold για την αγορα του επομενου...

αν εξαιρεσεις rogue που δεν παιζω, σε ολους τους υπολοιπους ηρωες ειμαι ενταξει...και γενικα οτι ντεκ θελω, το παιζω...

για την αρενα, εγω οσες φορες βλεπω skilled arena players σε stream, οπως η hafu ή ο kripp, πανε σχεδον παντα καλα, ιδιως αν τους κατσει καλο ντεκ, κανουν πλακα...οποτε μην τα χρεωνουμε ολα στο rng...εχει και skill το παιχνιδι και μαλιστα πολυ και στην αρενα ακομα περισσοτερο...

• Like 3
Δημοσ.

ναι απλα δεν εχεις κανενα λογο να δωσεις 50 ευρω καθε 4 μηνες...εγω δεν εχω δωσει φραγκο και παιζω απο τη beta...συνηθως 2-3 μηνες μου ειναι αρκετοι για να μαζεψω τις καρτες που θελω απο καθε expansion και αλλοι 1-2 μηνες για να προετοιμαστω με gold για την αγορα του επομενου...

αν εξαιρεσεις rogue που δεν παιζω, σε ολους τους υπολοιπους ηρωες ειμαι ενταξει...και γενικα οτι ντεκ θελω, το παιζω...

για την αρενα, εγω οσες φορες βλεπω skilled arena players σε stream, οπως η hafu ή ο kripp, πανε σχεδον παντα καλα, ιδιως αν τους κατσει καλο ντεκ, κανουν πλακα...οποτε μην τα χρεωνουμε ολα στο rng...εχει και skill το παιχνιδι και μαλιστα πολυ και στην αρενα ακομα περισσοτερο...

Αν ξεκινούσες τώρα  ή και 1 χρόνο μετά όμως και ήθελες κάρτες απο 3-4-5 expansions θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Δημοσ.

Καλα εγω σχολιασα το συγκεκριμενο που μου ετυχε. Και θεωρω τον εαυτο μου καλο παιχτη στην αρενα, αφου μονο με αυτη ασχολουμαι. Μια περιοδο που κρατουσα στατιστικα ( οταν επαιζα σοβαρα hs, οχι τωρα ) ειχα μεσο ορο 7,2. Προφανως και δεν ειμαι ισαξιος με τους streamers που αναφερεις, αλλα μπορω να καταλαβω αν εχω χασει εξαιτιας ελλειψης skill ή rng.

Οσο για τα preorder ουτε γω εχω δωσει λεφτα στην blizzard ποτε, το σχολιο ηταν γενικο, για τις "απαιτησεις" που εχουν για το παιχνιδι τους και ειδικα οπως λεει και ο Αlbilosha για τους νεους παικτες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...