Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ναι γιατί ως γνωστόν στις άλλες κοινότητες γνωστών παιχνιδιών δεν τυχαινουν τέτοια... Έχω διαβάσει καντίλια εγώ σε wow,lol,dota και counter που αυτό δεν είναι τπτ. Βέβαια για μένα και αυτά που ζητάνε έτοιμες deck list για γελοία είναι αλλά τεσπα.
Chocobo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Lol δεν ζήτησα και netdeck,δηλαδή αν θέλω να δω την άποψη του και τι διαφορετικό παίζει είναι γελοίο.? Εσύ δηλαδή όλα τα deck τα έχεις φτιάξει μόνος.? Δεν έχεις ζητήσει ποτέ να δείς τη decklist κάποιου , είναι άγνωστη λέξη το tempostorm για σένα.? Μη λέμε μαλακίες τώρα άκου εκεί σου φαίνεται γελοίο να ζητήσεις να δείς τη decklist κάποιου. 2
Ghost007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ορθογραφικο λαθος...για γελια εννουσε μικρη διαφορα αλλα τεσπα... συμφωνω ομως οτι δε μπορεις να κρινεις μια ολοκληρη κοινοτητα απο μερικους λακαμαδες ... και σιγουρα παντου παιζουν τετοια σε ολα τα online game ... αλλα οκ δε δινεις σημασια και τελος ..block τα λεμε... σιγα μη κατσω να ασχοληθω να κανω και translate κατι μπινελικια στα ρωσικα που στελνουν ωρες ωρες 1
Chocobo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Για γέλια ή γελοίο δεν έχουν καμμία διαφορά.Όπως και να έχει ανέκαθεν είχα άσχημες εμπειρίες απο άτομα στο παιχνίδι αυτό. Έλειπα καιρό και είδα πως η blizzard κάνει τρομερή δουλειά....Άκουσα για το νέο μηχανισμό να ανοίγεις συνέχεια νέες legendary και η κοινώτητα το βλέπει ως κάτι τρομερό.Προσωπικά δεν μπορώ να δω που ακριβώς είναι το τρομερό.Τουλάχιστον για τους νέους παίκτες δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Για τους παλιούς το καταλαβαίνω είναι πολύ καλό.Αλλά η blizz τόνησε πως είναι πολύ καλό feature για τους νέους παίκτες. Και ρωτάω εγώ,πώς.? Ένας νέος παίκτης κυρίως free2play ή να δίνει ελάχιστα χρήματα ανοίγει 1-2 legendary το μήνα. 30+ τα legendary απο Classic.Οπότε μιλάμε 1 - 1.5 χρόνο να ανοίξει όλα τα legendary απο μία μόνο συλλογή. Ωστόσο θα χρειάζεται να κάνει disenchant γιατί θα χρειάζεται συγκεκριμένες κάρτες ΤΩΡΑ και όχι μετά απο δέκα μήνες που θα έχουν βγει άλλα 3 expansion,οπότε και πάλι θα κάνει disenchant κάτι Nat Pagle , Lorewalker και άλλα 15-20 άχρηστα στο competitive legendary.Επομένως ένα loop χωρίς νόημα. Θα ήταν καλό να μην ανοίγεις αυτά που έχεις κάνει disenchant,αυτό θα βοηθολυσε πραγματικά τους νέους παίκτες. Όσο για το 1 legendary στα πρώτα 10 packs...καλό.Βέβαια απο μια γκάμα 30 καταλαβαίνεις πως είναι μια τρύπα στο νερό.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Γέλιο είναι να δίνουμε έμφαση σε τέτοια πράγματα και να τσουβαλιαζουμε κιόλας όλο το community γύρω από ένα περιστατικό. Και βέβαια όσον αφορά το deck γιατί ο άλλος υποχρεωμένος είναι να στο δώσει? Προφανώς και η απάντηση του ήταν απαράδεκτη αλλά προσωπικά ούτε το να τον κάνω τον άλλο add για να μου δώσει το decklist του(και μετά ίσως τον βγάλω γιατί....είναι άγνωστος )είναι καλύτερο. Και ναι μου φαίνεται γέλιο να ζητησω τη decklist αλλού αγνώστου Lol δεν ζήτησα και netdeck,δηλαδή αν θέλω να δω την άποψη του και τι διαφορετικό παίζει είναι γελοίο.? Εσύ δηλαδή όλα τα deck τα έχεις φτιάξει μόνος.? Δεν έχεις ζητήσει ποτέ να δείς τη decklist κάποιου , είναι άγνωστη λέξη το tempostorm για σένα.? Μη λέμε μαλακίες τώρα άκου εκεί σου φαίνεται γελοίο να ζητήσεις να δείς τη decklist κάποιου. όχι αλλά έχω δει decklist ατόμων που τις ανεβάζουν δημόσια σε streams και forum.
Chocobo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ε και τότε τι το έχουν το add friend ρε Fulgore.Εγώ σε άλλα online games έχω γνωρίσει πολλά άτομα που ανοίξαμε κουβέντα μετά απο ένα game και απο τότε παίζουμε μαζί ειδικά στο left 4 dead , lol και παλαιότερα στο Υugioh(Dueling Network) είχα ένα κάρο άτομα που παίζαμε μαζί φιλικά και μιλούσαμε. Μόνο στο hearthstone βλέπω τόσο κακομοίρηδες , έχασε στη ρουλέτα ο άλλος και απαντάει σαν αγροίκος. Έχει καταντήσει όταν βλέπεις friend request να περιμένεις καντίλια και τίποτα άλλο.
Ntenteras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Και ναι μου φαίνεται γέλιο να ζητησω τη decklist αλλού αγνώστου Κακώς 1
alan2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ε και τότε τι το έχουν το add friend ρε Fulgore.Εγώ σε άλλα online games έχω γνωρίσει πολλά άτομα που ανοίξαμε κουβέντα μετά απο ένα game και απο τότε παίζουμε μαζί ειδικά στο left 4 dead , lol και παλαιότερα στο Υugioh(Dueling Network) είχα ένα κάρο άτομα που παίζαμε μαζί φιλικά και μιλούσαμε. Μόνο στο hearthstone βλέπω τόσο κακομοίρηδες , έχασε στη ρουλέτα ο άλλος και απαντάει σαν αγροίκος. Έχει καταντήσει όταν βλέπεις friend request να περιμένεις καντίλια και τίποτα άλλο. Έτυχε. Εγώ πχ δεν έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και εγώ πιο παλιά είχα αποδεχτεί αίτημα φιλίας από ένα ακυρο μόνο και μόνο για να με βρίσκει επειδή κέρδισα με topdeck και μετά να με βγάλει. Μιλάμε πριν 2 χρόνια όλα αυτά δεν μ κάνουν εντύπωση.
Fan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έτυχε. Εγώ πχ δεν έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση. Δεν σου έχει τύχει να σου κάνει friend request και να αρχίσει τα μπινελίκια κάποιος μόνο και μόνο επειδή έχασε; Τότε μάλλον παίζεις άλλο παιχνίδι. Εδώ πατάς στον άλλον well played στο τέλος και σου κάνει friend request και σου επιτίθεται λες και του έβρισες την οικογένεια. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ναι βέβαια σε αυτό υπάρχει λόγος. Το σπαμαρανε όσοι παίζανε aggro decks από πιο παλιά πριν το τέλος όπως και άλλα emotes για να νευριασουν(bm)τον άλλο,με αποτέλεσμα πλέον να μπορουμε να διακρίνουμε ποτέ το εννοεί ο αλλος η όχι.
Ghost007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 καλα τι γινεται καμια καρτα δε θα δειξουν απο της καινουργιες ?
Metal_Head Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι άργησαν πολύ να ξεκινήσουν τα reveals (έχουν περάσει κάπου 2 βδομάδες από το announcement του expansion). Από χτες ξεκίνησαν να δείχνουν https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6lqz15/the_reanimated_prerelease_reveal_chart_all/ https://www.reddit.com/r/KFTPRDT/comments/6lm5bk/prerelease_card_reveal_order/ 1
alan2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κραταω στατιστικά για αυτο το μήνα Class Win/Loss Winrate as Rogue 32W 25L 56.1% as Mage 29W 25L 53.7% as Shaman 33W 29L 53.2% as Priest 20W 19L 51.3% 1
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι άργησαν πολύ να ξεκινήσουν τα reveals (έχουν περάσει κάπου 2 βδομάδες από το announcement του expansion). Από χτες ξεκίνησαν να δείχνουν https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6lqz15/the_reanimated_prerelease_reveal_chart_all/ https://www.reddit.com/r/KFTPRDT/comments/6lm5bk/prerelease_card_reveal_order/ ειχανε πει προσφατα οτι θα ανακοινωνουν τις νεες καρτες πιο κοντα στην ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου, ωστε το hype να μην εξασθενιζει γρηγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις