Tulcito Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος, η αλλαγή θα γίνει με το που βγει το expansion. Απλά δεν ανοίγουμε τίποτα μέχρι τότε. Nαι και εγώ ότι πακετάκια κερδίζω από tavern brawl από τότε που ανακοινώθηκε τα κρατάω για τότε..Εχω βαρεθεί να ανοίγω lorewalker Cho
Ntenteras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μαζεύω gold 2 μήνες τώρα και δεν αγοράζω packs. Αν σταματήσω να ανοίγω και αυτά από το brawl θα πάθω στερητικό σύνδρομο 2
ultralisk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Θα πρέπει να παίζουμε αρένα με το ζόρι? αν δεν θες δεν παίζεις...ναι ναι κι όμως
Votritis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Παίζω με mage ,τις τελευταίες μέρες μετά το patch δεν ερχετε η alexstrasza νωρίς με τιποτα ,την εχουν βαλει στανταρ μετα την μεση του ντεκ ! Δεν εχω καταλάβει το επόμενο expansion θα ειναι adventure η κλασικό? ,γιατι εχω μαζέψει 1000 χρυσό ,θα χρειαστούν η να τα φαω στην αρενα ? Επισης διάβασα αλλα δεν κατάλαβα αυτο που λετε , να μην ανοίγουμε πακέτα τωρα(?)
Mpiftekis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Παίζω με mage ,τις τελευταίες μέρες μετά το patch δεν ερχετε η alexstrasza νωρίς με τιποτα ,την εχουν βαλει στανταρ μετα την μεση του ντεκ ! Δεν εχω καταλάβει το επόμενο expansion θα ειναι adventure η κλασικό? ,γιατι εχω μαζέψει 1000 χρυσό ,θα χρειαστούν η να τα φαω στην αρενα ? Επισης διάβασα αλλα δεν κατάλαβα αυτο που λετε , να μην ανοίγουμε πακέτα τωρα(?) Μετά από ένα update τα πακέτα που θα ανοίγουμε δεν υπάρχει περίπτωση να περιέχουν 2 ίδιες κάρτες, όπως τυχαίνει τώρα.
alan2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μετά από ένα update τα πακέτα που θα ανοίγουμε δεν υπάρχει περίπτωση να περιέχουν 2 ίδιες κάρτες, όπως τυχαίνει τώρα.Legendary κάρτες δεν θα επαναλαμβανονται η και οι αλλες?
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 ειμαι priest και παιζω με αντιπαλο priest. στα πρωτα 10 φυλλα εχει combo kazakus-raza-medivh-amber το οποιο κανει summon τον dragonlord. κανω αμεσως concede. δεν ειχα ξαναπεσει σε τετοιο priest deck, οποτε ειπα να το δοκιμασω. πρωτο παιχνιδι, μου εχουν μεινει 10 φυλλα στο deck και δεν εχει βγει ουτε μια απο τις παραπανω καρτες. Legendary κάρτες δεν θα επαναλαμβανονται η και οι αλλες? ολοι οι τυποι καρτων δεν θα δινουν duplicates. υποψιν ομως, αν κανεις σκονη τον Lorwalker Cho, υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ξαναβγει η καρτα. οποτε αν θελεις να κερδισεις καινουργιες, χρησιμες legs που δεν εχεις, καλυτερα ειναι να κρατας τις αχρηστες που σου καθονται, μεχρι να σου βγουν αυτες που θες. αργοτερα τις κανεις σκονη.
Mpiftekis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Legendary κάρτες δεν θα επαναλαμβανονται η και οι αλλες? Starting with the release of Hearthstone’s next expansion (but applying to ALL Hearthstone card packs), every time you open a Legendary in a card pack, it will be a Legendary card from the same set that you don’t already own. Once you own either the golden or non-golden version of a Legendary card, you won’t get a duplicate of it until you own all the Legendary cards from that set. Soon, you’ll be able to craft a Legendary without the worry of opening it in your next few packs! In addition, you will never open more copies of any card in a pack than you can use in a single deck—no more opening three or more of the same common, rare, or epic card in one pack! 2
Votritis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Starting with the release of Hearthstone’s next expansion (but applying to ALL Hearthstone card packs), every time you open a Legendary in a card pack, it will be a Legendary card from the same set that you don’t already own. Once you own either the golden or non-golden version of a Legendary card, you won’t get a duplicate of it until you own all the Legendary cards from that set. Soon, you’ll be able to craft a Legendary without the worry of opening it in your next few packs! In addition, you will never open more copies of any card in a pack than you can use in a single deck—no more opening three or more of the same common, rare, or epic card in one pack! Kαλο αυτο ειχα φτιάξει τον kazakus και μετα μου εχει τύχει 2-3 φορές .
Ghost007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 η lyra παιζει να ειναι και η καλυτερη καρτα στο ungoro ..... ωρες ωρες κανει θαυματα... γυρισα παιχνιδι σε shaman πριν απιστευτο...
privateer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Σε αυτό το tavern brawl to quest hunter είναι καλο. ### Brawl Deck# Class: Hunter# Format: Wild## 2x (1) Alleycat# 2x (1) Fiery Bat# 2x (1) Fire Fly# 2x (1) Jeweled Macaw# 2x (1) Raptor Hatchling# 2x (1) Runic Egg# 1x (1) Sir Finley Mrrgglton# 2x (1) Stampede# 1x (1) The Marsh Queen# 2x (1) Webspinner# 2x (2) Crackling Razormaw# 2x (2) Kindly Grandmother# 2x (2) Quick Shot# 2x (2) Scavenging Hyena# 2x (4) Cult Master# 2x (5) Tol'vir Warden#AAEBAR8ChBeYwwIOqwaBCsQO1BG4rQKJtAK5tALquwLrwgKJwwKKwwKNwwKOwwKQwwIA## To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone 1
alan2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Rank 15 στο αμερικανικο σερβερ με quest warrior όπως κ το προηγούμενο μηνα. Δεν με δυσκόλεψε ο τελευταίος rogue. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μεταξύ αγαπητέ το έχουμε καταλάβει ότι είναι ο στόχος της ζωής σου το rank 15 δεν χρειάζεται να το αναφερεις κάθε 3 και λίγο λες και είναι κατόρθωμα 1
alan2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Σε αυτό το tavern brawl to quest hunter είναι καλο. ### Brawl Deck # Class: Hunter # Format: Wild # # 2x (1) Alleycat # 2x (1) Fiery Bat # 2x (1) Fire Fly # 2x (1) Jeweled Macaw # 2x (1) Raptor Hatchling # 2x (1) Runic Egg # 1x (1) Sir Finley Mrrgglton # 2x (1) Stampede # 1x (1) The Marsh Queen # 2x (1) Webspinner # 2x (2) Crackling Razormaw # 2x (2) Kindly Grandmother # 2x (2) Quick Shot # 2x (2) Scavenging Hyena # 2x (4) Cult Master # 2x (5) Tol'vir Warden # AAEBAR8ChBeYwwIOqwaBCsQO1BG4rQKJtAK5tALquwLrwgKJwwKKwwKNwwKOwwKQwwIA # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Και στους 3 σερβερ με hunter έβγαλα το brawl. 1
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 ηρθαν και τα πακετακια του Κολεντο, μια χαρα. τα κραταω για το ανοιγμα στο επομενο εξπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις