Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλού κακού τα packs (γενικότερα) τα ανοίγουμε αφού βγει το patch για τα όχι duplicate legendary κτλ

και εγω μετα απο ποσο καιρο ειπα να ανοιξω χτες 5-6 πακετα που ειχα κρατησει ...

δε πιστευα θα βγει διπλο εδω ουτε μονο δεν εχω ανοιξει απο της αρχες του ungoro και μετα..

τεσπα και μου εβγαλε 2 legentary ενα grull :/ και ενα διπλο king mosh :/

:D 

• Like 1
Δημοσ.

@vapir .. 

μαλλον καλυτερα hunter θα ελεγα για αρχη...

ο warlock ειναι ποιο πολυπλοκος και δεν ειναι και πολυ δυνατος αυτη τι στιγμη...

• Like 1
Δημοσ.

@vapir .. 

μαλλον καλυτερα hunter θα ελεγα για αρχη...

ο warlock ειναι ποιο πολυπλοκος και δεν ειναι και πολυ δυνατος αυτη τι στιγμη...

ωραία γιατι του έχω αγάπη απο τότε π έπαιζα wow χαχ

έχεις να προτείνεις κάποιο build? κοιτάζω εδώ και σκέφτομαι να μαζέψω αρχικά όλο το arcane dust που χρειάζομαι με ένα απλό basic build και μετά να το craftάρω, είναι σωστή σκέψη?

• Like 1
Δημοσ.

τo king Mosh τον εχω κ εγω.. disenchant?

Aν δεν χρειάζεσαι να κραφτάρεις κάτι άμεσα θα έλεγα όχι.Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μετά το expansion,Προσωπικά δεν σπάω ποτέ κάρτα εκτός αν είναι έκτακτη ανάγκη ;)

• Like 1
Δημοσ.

έχεις να προτείνεις κάποιο build? κοιτάζω εδώ και σκέφτομαι να μαζέψω αρχικά όλο το arcane dust που χρειάζομαι με ένα απλό basic build και μετά να το craftάρω, είναι σωστή σκέψη?

Πρωτον ασε το icy veins, τραγικο site, και δες εδω http://www.hearthpwn.com/

Δευτερον , παιξε μπολικα παιχνιδια, ανοιγε classic packs, και βλεπεις αργοτερα σε ποιο class θα καταληξεις , ξεκινα με το class που εχει τις περισσοτερες καρτες.

Τριτον, ασε το dust για το νεο expansion που θα βγει συντομα

Μπορεις να ξεκλειδωσεις τα achievements να μαζεψεις golds, googlαρε ποια ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

καλού κακού τα packs (γενικότερα) τα ανοίγουμε αφού βγει το patch για τα όχι duplicate legendary κτλ

Τα packs καθορίζονται την στιγμή που αποκτώνται και όχι όταν τα ανοίγεις. Οπότε μια χαρά διπλά μπορείς να βρεις όσο και να περιμένεις.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=o2TlqswALdg

για decks κοιτας tempostorm, topdecks και το site του disguised toast

Τα packs καθορίζονται την στιγμή που αποκτώνται και όχι όταν τα ανοίγεις. Οπότε μια χαρά διπλά μπορείς να βρεις όσο και να περιμένεις.

είσαι σίγουρος γι αυτό;

• Like 2
Δημοσ.

Αργησε παρα πολυ η Blizzard να βαλει μυαλο και να το κανει πιο f2p.

Ας ελπισουμε το νεο expansion να μειωσει και το RNG, τοτε θα ειναι σε πολυ καλο δρομο.

Δημοσ.

δηλαδή π.χ θα βγει live το expansion και όσοι έχουν κάνει pre-order τα 50 packs δεν θα ισχύσει για αυτούς, επειδή τα έχουν ήδη στη συλλογή τους και έχει αποφασιστεί ήδη τι κάρτες έχουν μέσα.

Δεν νομίζω να μην το έχουν προβλέψει. Θα μπεις reddit και οι 5 πρώτες σελίδες στο new θα είναι μπινελίκια.

edit: btw εριξα μια ματιά και αυτο που λες ετσι και αλλιως δεν ισχύει γενικοτερα

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίες αλλαγές φαίνονται, προς την σωστή κατεύθυνση μέχρι στιγμής. Λες να τους κουνήσει καθόλου ο ανταγωνισμός??Για να δούμε

ΥΓ : Πιο πολύ έγραψα για να αλλάξει σελίδα το θρεντ και να πάει στην 667 γιατί είχε κολλήσει  :-D

• Like 1
Δημοσ.

επομενως κραταμε οτι πακετο κερδιζουμε, μεχρι να βγει το patch με τα duplicates? ποτε βγαινει το πατς;

Αν δεν κάνω λάθος, η αλλαγή θα γίνει με το που βγει το expansion. Απλά δεν ανοίγουμε τίποτα μέχρι τότε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...