Tmark Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Και δεν θεωρεις οτι θελει πιο πολυ skill απο το Hearthstone και οτι εχει πολυ λιγοτερο rng στα effects των καρτων?
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν νομιζω να χρειαζεται να το αναλυσουμε, προφανως το δοκιμασε (ελπιζω τωρα στη open beta με απειρες αλλαγες και οχι οταν πρωτοβγηκε ) και δεν του αρεσε Συντομα ειπε και ο Kripparian θα του ριξει μια σοβαρη ματια
Ntenteras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σίγουρα το hearthstone έχει παραπάνω rng από το gwent, όχι τόσο στα draws αλλά στα abilities των καρτών. Εγώ βέβαια δεν το θεωρώ κακό αυτό, ίσα ίσα μ' αρέσει κιόλας. Όποιος θέλει ένα card game με πάρα πολύ τακτική και σχεδόν καθόλου rng μπορεί να παίξει magic the gathering (αρκετά λεφτά βέβαια).
Zus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγώ προσωπικά δεν είμαι οπαδός των card games. Δεν έχω παίξει ποτέ με παρέα AD&D, magic the gathering και γενικά απεχθάνομαι κάθε είδους card game. Με τούτο δω έχω κολλήσει γιατί είναι σκέτο casual και μου αρέσει το design του. Επιπλέον είμαι τρελός fan του WoW και το βλέπω σαν ένα μικρό υποκατάστατο μιας και WoW δεν προλαβαίνω να παίζω. Το Gwent το έχω παίξει λίγο στο Witcher και μου προκαλεί εκνευρισμό και πονοκέφαλο. Στο παιχνίδι πώς είναι? Ίδια λογική?
Tulcito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δοκίμασα και εγώ το Gwent και δεν με γέμισε.Το βρήκα ολίγον τι ανιαρό (ενώ είχα λιώσει στο witcher να μαζέυω κάρτες ). To hearthstone για μένα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και αυτό είναι που μετράει αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Υπαρχει αλλο θεμα που αφορα το Gwent δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι μπαινουν στο θεμα του Hearthstone για να πεισουν και αλλους να παιξουν Gwent με το ζορι. Οσο για τους streamers που αναφερθηκε,πανε στο Gwent μπας και γινει αντιστοιχη επιτυχια με το Hearthstone και ειναι απο τους πρωτους που προλαβουν να μαζεψουν κοσμο/χρηματα. Λες και ξερετε/ξερουμε εμεις αν αυτοι που αναφερθηκαν δεν παιζουν παραλληλα(εκτος stream)hearthstone. Επισης τρομερη η συγκριση του Gwent που τωρα ανοιξε προς το κοινο,με το hearthstone που ειναι ποσα χρονια που κυκλοφορησε για νεο παικτη... Για την ιστορια παντως το Hearthstone ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα παιχνιδια αυτη την στιγμη στην αγορα,ειναι πολλοι γελασμενοι αν νομιζουν οτι απο το πουθενα θα το παρατησει ο κοσμος lol. Δεν υποβαθμιζω το Gwent γιατι θελω να το δοκιμασω οταν βγει με το καλο σε steam. 1
Sartiv Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Υπαρχει αλλο θεμα που αφορα το Gwent δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι μπαινουν στο θεμα του Hearthstone για να πεισουν και αλλους να παιξουν Gwent με το ζορι. Οσο για τους streamers που αναφερθηκε,πανε στο Gwent μπας και γινει αντιστοιχη επιτυχια με το Hearthstone και ειναι απο τους πρωτους που προλαβουν να μαζεψουν κοσμο/χρηματα. Λες και ξερετε/ξερουμε εμεις αν αυτοι που αναφερθηκαν δεν παιζουν παραλληλα(εκτος stream)hearthstone. Επισης τρομερη η συγκριση του Gwent που τωρα ανοιξε προς το κοινο,με το hearthstone που ειναι ποσα χρονια που κυκλοφορησε για νεο παικτη... Για την ιστορια παντως το Hearthstone ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα παιχνιδια αυτη την στιγμη στην αγορα,ειναι πολλοι γελασμενοι αν νομιζουν οτι απο το πουθενα θα το παρατησει ο κοσμος lol. Δεν υποβαθμιζω το Gwent γιατι θελω να το δοκιμασω οταν βγει με το καλο σε steam. Πρωτον, ποτε δεν αναγκασα να παιξουν με χιλια ζορια το GWENT. Αναλυσα τις διαφορες των παιχνιδιων και ποιο θελει περισσοτερο skill, το μονο που ειπα σε ενα παλικαρι να παιξει gwent , ο οποιος εχει σιχαθει το HS και το RNG του Δευτερον, δε νομιζω να παρατησει πολυ κοσμος το HS γιατι πολυ απλα ειναι casual το παιχνιδι, και θελουν να κανουν το χαβαλε τους , οχι για σοβαρο ladder και τετοια πραματα. Ειναι για.. "μη-εγκεφαλικους" (με τη καλη εννοια, δεν ειναι για να καθονται να σκεφτονται με τις ωρες) παιχτες που ειναι και η πλειοψηφια. Εδω μιλαμε για τους παιχτες που λατρευουν τα card-games με ολη την σημασια. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πρωτον, ποτε δεν αναγκασα να παιξουν με χιλια ζορια το GWENT. Αναλυσα τις διαφορες των παιχνιδιων και ποιο θελει περισσοτερο skill, το μονο που ειπα σε ενα παλικαρι να παιξει gwent , ο οποιος εχει σιχαθει το HS και το RNG του Γενικα μιλησα ομως οχι προσωπικα. ο οποιος εχει σιχαθει το HS και το RNG του Οποιος εχει σιχαθει το HS και το rng του,το pc εχει 100.000 παιχνιδια να παιξεις ακομα και με αντιστοιχα παιχνιδια με καρτες οπως yu gi oh,elder scrolls,pokemon και παει λεγοντας. Και φυσικα υπαρχουν και τα παιχνιδια με καρτες σε φυσικη μορφη. Νισαφι πια καθε 3 και λιγο να πεταγεται καποιος και να κραζει το Hearthstone για το rng του λες και αλλα παιχνιδια να παιξει δεν υπαρχουν και παιζει το hearthstone με το ζορι ή απο αναγκη. Οσο για το gwent(ή το elder scrols)τα και καλα Hearthstone killer παιχνιδια,σε βαθος χρονου θα φανει πως θα τα πανε απο πλευρας υποστηριξης και Updates. 2
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 @Fulgore δεν θα λεμε παλι τα ιδια. ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το παραπονο του αν θεωρει οτι υπαρχει προβλημα με το παιχνιδι που παιζει. και ας το κανει συνεχεια. αν εσυ το θεωρεις γκρινια και σε κουραζει η επαναληψη της, μπορεις πολυ απλα να την αγνοησεις. και ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι στο τελος. πολυ καλο το patch. την μεταφορα decklists την περιμενα χρονια. επιτελους.
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=U-FHDq35h8Y https://www.youtube.com/watch?v=qtk_-YpxLt0 https://www.youtube.com/watch?v=Sl5zthbvAQM 1
Sartiv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VncX2KTyB_c Παει και ο Trump στο GWENT
Tmark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VncX2KTyB_c Παει και ο Trump στο GWENT Είναι sponsored το video, δυστυχώς. Ο Trump αν δεν δει $$ δεν κάνει τίποτα. 1
privateer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VncX2KTyB_c Παει και ο Trump στο GWENT Καταλαβαίνω εφαγες ηττα που ελιωσες στο HS και δεν πηγες legend αλλα μην κανεις σαν απατημενος συζυγος. Παιξε gwent και ασε το HS σε εμας τους cauals
Sartiv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καταλαβαίνω εφαγες ηττα που ελιωσες στο HS και δεν πηγες legend αλλα μην κανεις σαν απατημενος συζυγος. Παιξε gwent και ασε το HS σε εμας τους cauals ΜΜμμμ.. πρωτη φορα κανεις τετοια προσωπικη επιθεση και με απογοητευεις. Δεν ηταν κομψο το post σου. Δεν εχω παραπονο με το HS, το παιζω ακομα για χαβαλε, ξαναλεω οτι λογω skill προτιμω το GWENT, παρα το HS που ειναι πιο RNG απο ποτε. Τωρα αν δε θελεις να παραδεχτεις οτι οντως ειναι casual το HS και το GWENT ειναι πιο skilled για τους hardcore card-gamers, ειναι δικο σου θεμα. Πουθενα δε σε προσβαλα με αυτο το υφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις