Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν πετυχαίνεις πολύ aggro, δοκίμασε να χωρέσεις brann για double value στον kazakus

Καλα αστο για survivor εισαι μονο :D

Ποιο brann βρε σε standard :D

• Like 4
Δημοσ.

Καλα αστο για survivor εισαι μονο :D

Ποιο brann βρε σε standard :D

αχχαχαχαα

η δύναμη της συνήθειας του wild :P

• Like 2
Δημοσ.

Καποιος ειχε πει εδω, οτι για την κατασταση του hearthstone μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχει και ο κοσμος που παιζει. 

Δε μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Το τι γινεται αυτη τη στιγμη στην αρενα δε περιγραφεται. Οποιος παιζει καταλαβαινει σε τι αναφερομαι.

Ολοι παιρνουν mage. Και οσοι δεν παιρνουν mage ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απλα δεν τους το εβγαλε σαν επιλογη.

Αηδια .. 10 παιχνιδια επαιξα. 7-3 εληξε . Τα 8 ηταν με mage αντιπαλο. Α στα διαλα δηλαδη. 

Κανενα ενδιαφερον για το παιχνιδι. Απλα να κερδισουν. Απορω γουσταρουν να παιζουν mage vs mage συνεχως;

Σοβαρα θελω να μου το εξηγησει καποιος αυτο.

Παιξε GWENT να βρεις την υγεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα , σαν νεο παιχνιδι θελει πολυ χρονο για να το μαθεις , αλλα οσο να ειναι, εχει υψηλοτερο skill cap, ελαχιστο RNG και πολυ πιο friendly σαν f2p. 

Τo hearthstone για νεους παιχτες ειναι πολυ δυσκολο σαν f2p για να εχεις ενα αξιοπρεπες collection. Και αποδεικνυεται εντελως casual σε σχεση με το GWENT.

Παντως προσωπικα θα παιζω και τα 2, απλως στο HS σαν χαβαλε/για να περναει ευχαριστα η ωρα, το κυριο μου παιχνιδι θα ειναι το GWENT.

edit: ηδη πολλοι 'γνωστοι' παιχτες του HS μεταπηδησαν στο GWENT. Lifecoach, superJJ, Noxius, Forsen και μαλιστα ο Kripp δηλωσε οτι θελει να το δοκιμασει.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα , σαν νεο παιχνιδι θελει πολυ χρονο για να το μαθεις , αλλα οσο να ειναι, εχει υψηλοτερο skill cap, ελαχιστο RNG και πολυ πιο friendly σαν f2p. 

Τo hearthstone για νεους παιχτες ειναι πολυ δυσκολο σαν f2p για να εχεις ενα αξιοπρεπες collection. Και αποδεικνυεται εντελως casual σε σχεση με το GWENT.

Παντως προσωπικα θα παιζω και τα 2, απλως στο HS σαν χαβαλε/για να περναει ευχαριστα η ωρα, το κυριο μου παιχνιδι θα ειναι το GWENT.

edit: ηδη πολλοι 'γνωστοι' παιχτες του HS μεταπηδησαν στο GWENT. Lifecoach, superJJ, Noxius, Forsen και μαλιστα ο Kripp δηλωσε οτι θελει να το δοκιμασει.

Από που προκύπτει ότι εχει μεγαλυτερο skill το gwent. Υπαρχει κανα skillmetro Και δεν το ξέρω? :-D

Rng αφου παιζεις card game παντα θα υπαρχει. Το hearthstone ιδιως τωρα είναι πολύ ισορροπημένο. Πολλα δυνατα decks και μονο ο warlock εχει μεινει πισω.

Καλα για αυτους που αλλαξαν σε gwent o μονος είναι ο Lifecoach Και ο φιλος του JJ. Όλοι οι άλλοι συνεχίζουν κανονικα και όπως εχω ξαναπει δεν θα αλλαξει αυτό γιατι το Gwent δεν πουλαει στο twitch.

Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι εχει μεγαλυτερο skill το gwent. Υπαρχει κανα skillmetro Και δεν το ξέρω? :-D

Rng αφου παιζεις card game παντα θα υπαρχει. Το hearthstone ιδιως τωρα είναι πολύ ισορροπημένο. Πολλα δυνατα decks και μονο ο warlock εχει μεινει πισω.

Καλα για αυτους που αλλαξαν σε gwent o μονος είναι ο Lifecoach Και ο φιλος του JJ. Όλοι οι άλλοι συνεχίζουν κανονικα και όπως εχω ξαναπει δεν θα αλλαξει αυτό γιατι το Gwent δεν πουλαει στο twitch.

Ισορροπια στο .. RNG! Με ολο το σεβασμο (σε συμπαθω πολυ κιολας), εαν ισχυριζεσαι οτι δεν εχει μεγαλυτερο skill το GWENT, εχεις μεγαλο σφαλμα.

Εφοσον θες αναλυση, θα την εχεις.

1) Οταν στο HS η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων τελειωνει σε ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο 10 turns, και μενουν ακομα 17 αναξιοπιστα cards (το λιγοτερο), ενω στο GWENT στα περισσοτερα παιχνιδια εξαντλεις ολες τις καρτες.

Συμπερασμα: υπερ στο GWENT για το skill, πρεπει να σκεφτεσαι ποια σειρα θα πρεπει να παιξεις ωστε να εχεις το πλεονεκτημα στο τελος

2) http://metastats.net/

Εδω θα παρατηρησεις πως ΣΧΕΔΟΝ ολοι παιζουν aggro decks, κατι που σημαινει οτι υποχρεωτικα παιζεις σχεδον ο,τι καρτα εχεις στο hand σου (ειδικα ο pirate warrior), αντε να σκεφτεσαι ποια απο τις 2-3 καρτες να παιξεις (που δεν ειναι πολυ δυσκολο για την αποφαση....)

Ενω στο GWENT αμα παιζεις ολες τις καρτες γρηγορα απο την αρχη, το πιθανοτερο ειναι να χασεις ευκολα με μεγαλη διαφορα.

Συμπερασμα: υπερ στο GWENT για το skill, πρεπει να εισαι προσεκτικος για το timing του παιξιμου των καρτων, και το ποτε θα κανεις pass ωστε να εχεις πλεονεκτημα στα επομενα rounds.

3) Στο HS πχ παιζουν mirrors 2 paladins, ειναι συνηθισμενο φαινομενο να ριχνουν 2 defenders και οι δυο παιχτες, και ο ενας παιρνει τον Tyrion + Tarim, ο αλλος ενα 0/4 και ενα 3/6 (αντε μη το ισοπεδωσω). Εαν συνοπολογισεις οτι αρχιζεις με 3-4 καρτες απο τις 30, αρα παιζει πολυ μεγαλο RNG,  ενω στο GWENT ΠΑΝΤΑ ξεκινας με 10 καρτες με τη δυνατοτητα να αλλαξεις 3 καρτες. Κατι που σημαινει οτι αμα εχει 25 καρτες το deck, αποφασιζεις για ΠΑΝΩ απο το 50% του deck απο την αρχη του παιχνιδιου κατι που ελαχιστοποιει το RNG.

Να προσθεσω οτι υπαρχουν καρτες που σου δινουν μονο 2-3 συγκεκριμενα καρτες που βρισκονται στο deck, οχι στη τυχη οποιαδηποτε καρτα απο ολοκληρη συλλογη του HS.

Συμπερασμα: υπερ στο GWENT για το skill καθως ειναι τεραστια η διαφορα για το RNG.

4) Στο GWENT υπαρχει ΟΡΙΟ στα legendaries/silver (που σαφως ειναι πιο ισχυρα απο τις απλες καρτες), 4 legendaries και 6 silver (οπως λεμε epic για το HS), ενω στο HS δεν υπαρχει οριο, και ειδικα αμα σου κατσει καλο RNG (βλεπε defender), αλλαζει εντελως η ισορροπια στο game.. Μη αναφερω και το Yogg. 

Κατανοω οτι εχεις μεγαλη αγαπη για το Hearthstone, και καραγουσταρεις να το παιζεις , και πολυ καλα πραττεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει μεγαλυτερο skill το GWENT.

Τωρα ας παραμερισουμε το skill για λιγο, ας υποθεσουμε οτι ενας νεος παιχτης θελει να ξεκινησει το HS. 

Τι θα κανει; θα πρεπει να αγορασει 2-3 expansions, adventure, πολλα packs για να στησει ενα αξιοπρεπες deck.

Και αν παιζει μονο f2p, θα παρει 1 pack την ημερα και αυτο ΑΝ ΛΙΩΣΕΙ με τις ωρες.

Ενω στο GWENT ΑΝ λιωσεις, παιρνεις 3-4 packs την ημερα. Και στα 40 packs εχεις εγγυημενα ενα legendary. Κατι που σημαινει αμα λιωσεις μπορει να εχεις 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νεα legendaries ανα μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιξε GWENT να βρεις την υγεια σου.

Δεν εχω ορεξη και χρονο να ξεκινησω καινουριο παιχνιδι.

Τωρα μες το καλοκαιρι, ισως το ριξω μια ματια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Εξαρτάται τι deck Παιζεις. Taunt warrior/paladin/mage/priest/jade druid κτλ θα πανε σε fatigue πολλές φορές, οποτε χρησιμοποιούν όλες τις κάρτες τους. Αρα αυτό που λες ισχυει και στο HS.

2)Για meta reports δες εδώ:

http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-49/

Υπαρχουν τοσο πολλά δυνατα decks που όταν ανεβαινει ένα πεφτουν counters και αλλαζει κάθε βδομαδα η κατασταση. Τελος του μηνα οποτε το aggro θα είναι πιο εντονο αλλα αυτό δεν λεει κατι. Ουτε ολοι όπως λες παιζουν aggro. Γενικα τα καλυτερα decks αυτή την στιγμη είναι τα control και αν δεν υπηρχε το q rogue τα aggro θα ηταν εξαφανισμένα. Υπαρχει μια τεραστια κοινοτητα οποτε το Net decking παει συννεφο σε αντιθεση με το gwent. Όταν γινει τοσο δημοφιλες το gwent τα ξαναλέμε για το τι θα επικρατει και σε αυτό.

3)παιρνοντας ένα ακραιο παράδειγμα δεν μου λεει και κατι. Ιδιως σε Mirror paladins εκει είναι που το skill παιζει τεραστιο ρολο.

4) Δεν βλεπω κατι κακο στην δομη του HS σε αυτό το θεμα. Άλλη φιλοσοφια και δεν επηρεαζει το skill όπως αναφέρεις. Ισα ισα που επιβραβευει το deck building. O Yogg εχει να παιχτεί από όταν εφαγε Nerf υποψιν

Το ότι το HS είναι πιο ακριβο το εχουμε ξαναπει. Αυτό δεν σημαινει όμως πως με λιγο κοπο δεν φτιαχνεις αρκετα viable decks. Τωρα αν θες να παιζεις ότι deck υπαρχει sorry αλλα θα πρεπει να τα σκασεις η να φαρμαρεις. Παιχνίδια όπως το gwent και το shadowverse δεν εχουν τον κοσμο του HS οποτε για να τον μαζεψουν πρεπει να είναι κατά πολύ πιο δελεαστικα σε αυτό το κομματι. Οποτε είναι αυτονοητο πως το Gwent και το κάθε gwent θα μοιραζει dust και gold σε μεγαλύτερους ρυθμους.

Και μιας και μιλαμε για το αν είναι ακριβο το HS οριστε τι deck παιζω αυτή την season wild

https://hsreplay.net/replay/GBqtHt2rzKxQM3r8RjRv8K

Μηδενικο κοστος να το φτιαξεις και κανω πλακα ιδιως σε κατι aggro styl PW/Aggro druid :devil:  :-D

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Και o Νoxious ειναι στο Gwent και θα ακολουθησουν κιαλλοι σιγουρα :P

Priv δεν περιμενα να μην σαρεσει το gwent, πρεπει να εισαι λατρης του RNG στα games, δεν εξηγείται αλλιως. Ισχυει οτι ειναι πιο balanced απο ποτε αλλα ειναι και πιο Rng based απο ποτε, και κυριως στην αρενα. Τα πενιχρα rewards και το rng fest ειναι ακριβως αυτα που δεν εχει το gwent. Αλλα οπως την βρισκει κανεις φυσικα :)

Δημοσ.

Οσο το HS "πληρωνει" καλα κανενας δεν φευγει :-D

Αν είμαι λατρης καποιου είναι του Magic the gathering. To Gwent μου είναι παντελος αδιαφορο από οσο εχω δει. Rng αν εξαιρέσεις το Glyph στα υπολοιπα λιγο πολύ ξερεις τι να περιμενεις. Arena λογω δυνατου Mage ναι μπορει να είναι πιο εντονο το φαινομενο αλλα προσωπικα δεν με απασχολεί μιας και δεν ασχολουμε με χαζο modes. :devil:  

Δημοσ.

Παντως μην απογοητευτεις αν σε λιγο χρονο θα φυγουν πολλοι.

https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6ee3b5/why_gwent_is_incredibly_well_designed_game/

[Disclaimer] I'm a new player who came over from hearthstone, where I occassionally hit legend on the EU server

I love the design of Gwent. I don't think that I'll ever go back to hearthstone at this point, as it is so much better. The main reason I like the game is it just feels like there are more meaningful decisions given to players, at every phase of the game, and I think that the structure of the game is the reason for this.

[....]

• Like 1
Δημοσ.

Να απογοητευτω γιατι? Εχω μετοχες στην blizzard και δεν το ηξερα? :wacko:

Παντως καλο θα είναι να υπαρχει ανταγωνισμος να βελτιωθεί και το HS μεσα από αυτόν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...