Zus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δεν μπορείς να μαντέψεις με τόσα minions που γεννάνε random spells βασικά. Είναι rng infested το παιχνίδι... 1
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αυτο το RNG προσπαθουσα να εξηγησω.. Και οτι εχει γεμισει ο τοπος με aggro.. Με αποτελεσμα να μην το ελεγχεις οσο θα ηθελες το table.. Ειδικα με τα aggro, ειναι σχεδον RNG, αμα τραβηξεις καταλληλες καρτες νωρις καλως.. αν οχι.. καλη τυχη
Ghost007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 νταξ αυτα να σου πω δε με απασχολουν και τοσο στο ρανκ ...στην αρενα ναι... στο ρανκ πηγα ως 5 με hunter και priest βασικοτερα... απο εκει και περα κανω χαβαλε με διαφορα ντεκ ... σημερα επαιζα με hunter quest εφαγα καμποσα μουτρα αλλα πηρα και τα παιχνιδακια μου.. και μετα εριξα γελιο με cthun warrior.. τους ελεγα και i will crush u !! μολις εβγαζα το πρωτο μινιον απο cthun και ελιωνα στο γελιο..χαχα 1
Zus Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παίζει να έχουμε παίξει μαζί. Ήταν ένας χαλβάς χθες που έπαιζε Cthun Warrior και μου έκανε συνέχεια I will crush you. Στο τέλος μάλιστα έχασα από τον χαλβά και ένιωσα εγώ χαλβάς γιατί δεν είχα early board. Χθες είχα πέσει στο 4 btw
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παίζει να έχουμε παίξει μαζί. Ήταν ένας χαλβάς χθες που έπαιζε Cthun Warrior και μου έκανε συνέχεια I will crush you. Στο τέλος μάλιστα έχασα από τον χαλβά και ένιωσα εγώ χαλβάς γιατί δεν είχα early board. Χθες είχα πέσει στο 4 btw χλωμο..καταρχας δε παταγα συνεχεια..απλα μολις εβγαζα το πρωτο cthun minion για πλακα... γιατι κανεις σχεδον δε πεζει ποια cthun ..ειναι το surprise ας πουμε ... και δευτερον το nick μου ειναι ιδιο μεσα...οποτε θα το εβλεπες.. οποιος θελει να με κανει add και δε μεχει btw -----> ghost007#21964
Zus Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Σιγά μην θυμάμαι nick με τόσους βλαμμένους που έπαιξα χθες. Ούτε καν κοιτάζω
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 κριμας ειμαι μαγαζι και δεν εχω το βιντεο ... priest εγω vs mage αρενα ... μου εριξε... 2 fireball 2 meteor 1 blizzard 1 volcanic potion 1 polymorph 1 portal 2 kabalist tome 1 geyser 1 freezing potion 1 arcane explosion 4-5 secret αυτα θυμαμαι πιθανον ηταν και τπτ αλλο... και στο τελος το εχασε κιολας...lol ....
alan2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Σαν φαρμερ αξιξει να κραφταρω το quest του rogue η edwin?
privateer Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 9-1 με control priest https://hsreplay.net/replay/keSpTUBBJcmHyuRTcCMwDH Αξιζει να το δοκιμασετε 1
jeorg136 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Το ντεκ στο οποιο αναφερόμουνα με κουβαλησε μέχρι τα 4 σταρς του ρανκ 2 και στην συνέχεια ανέλαβε ο αγγκρο ντρουιντ στην πορεία μ μέχρι το λετζεντ Μάλλον δν ανέβηκε ποτε η εικονα...
privateer Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Για Wild Priest deck προτεινω το παρακατω ο aggro druid δεν καταλαβε απο που του ηρθε https://hsreplay.net/replay/wDP5vGq9LdZg2nVGGzJczP 1
xavier Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 προσπαθουσα απο εδω προσπαθουσα απο εκει, τελικα πηγα στο 5 ρανκ και αυτον το μηνα με kazalock...μιλαμε ολο το μηνα δεν νομιζω οτι συναντησα αλλο warlock στο ranked... εβαλα το ντεκ απο κατω, αμα εχετε καμια προταση για βελτιωση καλοδεχουμενη...ο kazakus ειναι φοβερη καρτα... 1
kostask91 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καποιος ειχε πει εδω, οτι για την κατασταση του hearthstone μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχει και ο κοσμος που παιζει. Δε μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Το τι γινεται αυτη τη στιγμη στην αρενα δε περιγραφεται. Οποιος παιζει καταλαβαινει σε τι αναφερομαι. Ολοι παιρνουν mage. Και οσοι δεν παιρνουν mage ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απλα δεν τους το εβγαλε σαν επιλογη. Αηδια .. 10 παιχνιδια επαιξα. 7-3 εληξε . Τα 8 ηταν με mage αντιπαλο. Α στα διαλα δηλαδη. Κανενα ενδιαφερον για το παιχνιδι. Απλα να κερδισουν. Απορω γουσταρουν να παιζουν mage vs mage συνεχως; Σοβαρα θελω να μου το εξηγησει καποιος αυτο. 1
guido Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 προσπαθουσα απο εδω προσπαθουσα απο εκει, τελικα πηγα στο 5 ρανκ και αυτον το μηνα με kazalock...μιλαμε ολο το μηνα δεν νομιζω οτι συναντησα αλλο warlock στο ranked... εβαλα το ντεκ απο κατω, αμα εχετε καμια προταση για βελτιωση καλοδεχουμενη...ο kazakus ειναι φοβερη καρτα... αν δεν πετυχαίνεις πολύ aggro, δοκίμασε να χωρέσεις brann για double value στον kazakus
Προτεινόμενες αναρτήσεις