Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Για δοκιμασε τοτε να πας με... mid-range warlock και απο μενα ο,τι θες!!!!!!!!! Ναι οπως πανε ολοι οι αλλοι. Να θες να δοκιμασεις ενα deck και να πεφτεις πανω σε quest rogue και pirate warrior ναι θα ανεβει παρα πολυ. Ο συμφορουμιτης μαλλον ηθελε να πει οτι απο ενα συγκεκριμενο rank και πανω αν εισαι(που θα εχεις παει με αλλο deck φυσικα)ειναι δυνατον να πας legend με οτι deck θες. Το θεμα ειναι οτι ακομα και αν το καταφερεις αυτο θα πρεπει πραγματικα να καρκινιασεις με τα γνωστα deck που θα εχεις απεναντι ειδικα οταν παιζονται ακομα και απο τα παρα πολυ χαμηλα ranks. Γιαυτο δεν το κανει φυσικα στην πραξη κανεις και ολοι πανω κατω παιζουν τις ετοιμες λυσεις των streamers,γιατι εκτος των αλλων οι streamers ακουμπανε καθε μηνα απειρες ωρες στο παιχνιδι δοκιμαζοντας/παιζοντας διαφορα decks. 1
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με 51% πας legend. Απλα θα σου πάρει πολλλλααααα ματς Επίσης στα ρανκ 20 εχει πολλους φαρμερς. 1
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Rank 5 και σε wild με διαφορα decks. Nzoth paladin στα τελευταια ματς. Πολύ δυνατή λιστα.
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Rank 5 και σε wild με διαφορα decks. Nzoth paladin στα τελευταια ματς. Πολύ δυνατή λιστα. Και πολυ ακριβο deck.. Δεν εχω τον Ταριμ πχ.
privateer Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ειναι βασική κάρτα. Αξίζει craft. http://i.imgur.com/dcF5Bg5.png 2
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 no dust no party Γενικα δε χαλαω κατι τιποτα αλλο για να τα ξοδεψω στο επομενο expansion.
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το Tavern brawl ειναι αλλη μια αποδειξη ποσο broken εχει γινει το Hearthstone. Με classic και basic, βλεπεις ποσο "αργο" εχει γινει τωρα το παιχνιδι.. Και σαφως σκεφτοσουν περισσοτερο, ποια καρτα να κρατας.. Οχι να παιζεις ο,τι βρεις στο hand και να βαρας face/return minions να κανω το rogue quest και να τελειωνεις το παιχνιδι σε 5-6 turns
Greygore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Με zoo lock και face hunter πάντως, μια χαρά turn 5-6 τελειώνει το brawl
Ghost007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 ελπιζω να τα ρυθμισουν καπως τα quest παντως γιατι ειναι κριμα να βλεπεις τοσο τεραστιες διαφορες ... παλευω απο το πρωι να παιξω το quest του hunter . .νταξ πηρα κανα παιχνιδακι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ποιο αργο και απο χελωνα.. καλα το να βγει στο 5-6 μανα ειναι 1 στο εκατομυριο...μια φορα το εχω καταφερει μονο... περα απο αυτο παντως μια χαρα ειναι σχετικα το balance και αυτο απλα κανει ποιο δυσκολα τα πραγματα στο κατεβασμα...
Zus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Με 51% πας legend. Απλα θα σου πάρει πολλλλααααα ματς Επίσης στα ρανκ 20 εχει πολλους φαρμερς. Εγώ έχω πάθει το εξής. Μόλις φτάνω 3 και 5 αστέρια πετυχαίνω κάτι τύπους που έχουν κώλο Γαλαξία και με πελεκάνε από το πρώτο mana, σε αντίθεση με εμένα που παίζει στο mulligan να έχω αρχικό χέρι 2 εξάρια και ένα πεντάρι. Ως αποτέλεσμα, ξαναπέφτω στο 4 και τώρα είμαι μετά από πολύ κάψιμο ξανά στο 3 με 3 αστέρια. Σα να σου λέει το παιχνίδι μόλις πάρεις λίγη φόρα, όχι καριολάκι, δεν έχεις λιώσει αρκετά για να πλησιάσεις Legend. Παρατηρημένο κάθε φορά που φτάνω από το 3 και πάνω. Παίζω Midrange Hunter κλασικά. PS Προς πιτσαδόρο: Το flare δεν θα έπρεπε να γίνεται counter από το counterspell ρε απατεωνίσκοι. Κάπου έλεος δηλαδή. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το flare δεν θα έπρεπε να γίνεται counter από το counterspell ρε απατεωνίσκοι. Κάπου έλεος δηλαδή. Γιατι να μην γινεται?
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Βασικα αυτο λιγο που ειναι μπερδεμα πχ οσον αφορα τα secret και τα counter τους ειναι οταν εχεις παιξει mirror entity και ο αλλος παιξει counter αυτου οπως kezan mystic,γιατι δεν παιρνεις copy του kezan αλλα φανταζομαι οτι απλα ειναι ετσι σχεδιαστικα.
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Βασικα αυτο λιγο που ειναι μπερδεμα πχ οσον αφορα τα secret και τα counter τους ειναι οταν εχεις παιξει mirror entity και ο αλλος παιξει counter αυτου οπως kezan mystic,γιατι δεν παιρνεις copy του kezan αλλα φανταζομαι οτι απλα ειναι ετσι σχεδιαστικα. απλά το ένα είναι battlecry, δηλαδή γίνεται activated με το που το παίζεις, ενώ το άλλο είναι after your opponent plays a minion. δηλαδή δεν γίνονται activated ταυτόχρονα. γίνεται πρώτα το battlecry
Ghost007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 χαχα και εμενα με εκνευριζει οταν μου κανουν counter το flare δλδ ειναι γελοιο το θεμα.. με αναγκαζει και βαζω μεσα και secret eater.. και μετα με κραζει ο privateer που παιζω με eater μεσα στο ντεκ ... για να μη πω βασικα για εμενα δε θα επρεπε να παιζουν καν secrets στο παιχνιδι αλλα τεσπα... κατανταει αηδια οταν παιζεις vs secret mage η ακομα και paladin να καθεσαι καθε γυρο να ψαχνεις η να μαντευεις τι σκατα secret εχει βαλει..και μεχρι να βρεις το ενα να βαζει αλλο και παει λεγοντας.. και να σε αναγκαζει να κανεις τα χιλια δυο missplay υποχρεωτικα για να βρεις το καθε ενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις