Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://tempostorm.com/hearthstone/meta-snapshot/standard/2017-05-22

Ναι αμε για κοιτα ολοι aggro παιζουν στο tier 1 >.> Ειδικα κιολας για τον rogue.. Ξεκολατε λιγο με τα decks,πρωτη φορα διανυουμε τοσο υγειες meta με τοσα πολλα decks να ειναι valid για legend.

Δεν καταλαβα το υφος σου, ηταν ειρωνιεα για τα λογια μου ή συμφωνεις μαζι μου;

Παντως συμφωνω για το αρενα και τα υπολοιπα που αναφερεις.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειρωνευομαι ακριβως αλλα δεν γυρνανε ολα γυρω απο τον quest rogue,  ειναι decks που το εχουν  και αλλα που δυσκολευονται με αυτον, ολα αυτα εαν εχει καλο χερι στην αρχη. 

Δημοσ.

Δεν ειρωνευομαι ακριβως αλλα δεν γυρνανε ολα γυρω απο τον quest rogue,  ειναι decks που το εχουν  και αλλα που δυσκολευονται με αυτον, ολα αυτα εαν εχει καλο χερι στην αρχη. 

(Σημειωση: εχω φτασει μεχρι rank 2 full stars, τωρα ειμαι rank 3, εχω παιξει ~700 παιχνιδια σ'αυτο το μηνα συμφωνα με τα στατιστικα)

Μα απο κει αρχισαν ολα. To deck του rogue quest για να αντιμετωπιστει πρεπει να φτιαξεις aggro deck. Ντου πριν φτασει στα 4 ιδια minions. Και τωρα που γεμισε ο τοπος με aggro decks, αυτοματα επεσε σε tier 2- tier 3 ο rogue quest. Αν σταματησουν τα aggro decks, ο rogue quest θα ξαναγινει tier 1 ετσι απλα.

Και πρακτικα ΚΑΝΕΝΑ control deck δε μπορει να νικησει aggro deck (γι'αυτο δεν υπαρχει πια tier 1).

Και εαν εξακολουθεις να εχεις αμφιβολιες , δες το βιντεο: 

Δημοσ.

Απλοικό ranking system για ένα απλοικό παιχνίδι που όταν δημιουργήθηκε ήταν ακόμα πιο απλοικό. Με την σταγονόμετρο έρχονται οι σημαντικές αλλαγές. Πρίν απο λίγο καιρό ελεησαν να βάλουν rank floors, με αυτό το ρυθμό σε 200 χρόνια μπορεί να το κάνουν rework.

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρούλης και έπαιζα LoL που τότε δεν είχε το 10% του τζίρου του HS και οι αλλαγές έρχονταν με το τσουβάλι κάθε δεκαπενθήμερο. Βροχή τα rebalances, οι βελτιώσεις στο matchmaking, τα reworks, τα cosmetics κπλ. Και το HS έχει φτάσει 70εκ παίκτες, βγάζει αρκετά λεφτά για να χτίσει βάση στο φεγγάρι και δεν έχουμε ακόμα βασικά πράγματα όπως replay system ή σωστό matchmaking.

Απλοικο παιχνιδι που απο τις αρχες ειχε τοσο κοσμο και με το καλημερα η εταιρεια κλασσικα το προωθησε και ως esports ανταγωνιστικο παιχνιδι δεν το λες. Βασικα παιχνιδι με καρτες(εστω και ψηφιακες)ειναι εννοειται οτι δεν ειναι απλοικο,ειδικα οταν παιζει τοσο πολυ ρολο και το rng.

οσο για το lol που αναφερεις αστο καλυτερα γιατι αυτο και αν ειναι για γελια.

Χαρακτηρες οι οποιοι κοστιζουν 450(δεν θυμαμαι 100% ποσο κοστιζει ο φθηνοτερος χαρακτηρας)και να κανουν παπαδες σε σχεση με τους ακριβοτερους των 6300 και 7800. Γελανε και οι πετρες.

Ειναι σαν στο hearthstone οι uncommon(ασπρες)καρτες να ηταν καλυτερες απο τις epic και legendary.

Δημοσ.

Και πρακτικα ΚΑΝΕΝΑ control deck δε μπορει να νικησει aggro deck (γι'αυτο δεν υπαρχει πια tier 1).

Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες.

Επίσης 700 ματς και ακόμη να πας legend? Μάλλον σε βλεπω για gwent :D

• Like 2
Δημοσ.

2017 και ακόμη υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι το deck κάνει τον παίχτη. Ο άλλος λέει είναι πρόβλημα το να παίζουν ίδια decks από low rank ως high rank. Σώπα ρε μεγάλε και τότε πως θα ξεχωρίζουν οι καλοί παίχτες? Παιδιά αφήστε το καλύτερα το HS για εμάς που γουστάρουμε να παίζουμε. Α και btw, όσοι ακόμη υποστηρίζετε πως το HS είναι καθαρά RNG game, ρίξτε μια ματιά μπας και ανοίξετε λίγο τους ορίζοντες σας και δείτε τα λάθη σας! Link.png Site: http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/44523-nydra-s-minutes-hearthstone-excellence-should-be-celebrated-way-more

Δημοσ.

Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες.

Επίσης 700 ματς και ακόμη να πας legend? Μάλλον σε βλεπω για gwent :D

Θα ηθελα επιχειρηματα για το control deck.. Οχι ειρωνιες, επειδη εσυ τα εχεις καταφερει :) Αλλωστε εφτασα μεχρι rank 2 φουλ αστερια, ηθελα μονο 6 νικες ακομα. Και σου θυμιζω οτι εσυ επαιζες pirate warrior + hunter face, οι "καρκινοι" για το κοσμο. ;)

Προφανως κατι δεν κανω τελειο για να προχωρησω, ειναι δυσκολα στα ranks 5-legendary. Ομως αυτο δεν αναιρει τις αποψεις μου που εχω ζησει και αναλυσει τα παιχνιδια σ'αυτο το μηνα.

2017 και ακόμη υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι το deck κάνει τον παίχτη. Ο άλλος λέει είναι πρόβλημα το να παίζουν ίδια decks από low rank ως high rank. Σώπα ρε μεγάλε και τότε πως θα ξεχωρίζουν οι καλοί παίχτες? Παιδιά αφήστε το καλύτερα το HS για εμάς που γουστάρουμε να παίζουμε. Α και btw, όσοι ακόμη υποστηρίζετε πως το HS είναι καθαρά RNG game, ρίξτε μια ματιά μπας και ανοίξετε λίγο τους ορίζοντες σας και δείτε τα λάθη σας! Link.png Site: http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/44523-nydra-s-minutes-hearthstone-excellence-should-be-celebrated-way-more

Μα συμφωνω μαζι σου, αλλωστε τα εχω πει τα ιδια και τα ιδια μερικες φορες σε προηγουμενες σελιδες.

ΔΕΝ ειναι καθαρα RNG game, ειναι να φερεις το RNG υπερ σου. 

Αυτο που σχολιαζω ειναι οτι στο τωρινο expansion τα aggro decks ειναι πιο δημοφιλες απο ποτε, λογω του rogue quest.

Καθως διαθετω τα στατιστικα, μπορω να πω αφοβα οτι ΣΧΕΔΟΝ ολοι παιζουν murloc paladin, aggro (token) druid, pirate warrior, hunter face.. Μεχρι και shaman evolve με πολλα μικρα minions με bloodlust που ειναι ουσιαστικα aggro.

Αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι συνηθως (στη συντριπτικη πλειοψηφεια) ληγει σε λιγα turns. Μιλαω με στοιχεια, στατιστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άλλος λέει είναι πρόβλημα το να παίζουν ίδια decks από low rank ως high rank. Σώπα ρε μεγάλε και τότε πως θα ξεχωρίζουν οι καλοί παίχτες? Παιδιά αφήστε το καλύτερα το HS για εμάς που γουστάρουμε να παίζουμε.

Για το ranked συστημα συγκεκριμενα μιλησα αγαπητε,να προσεχουμε σε τι απανταμε.

Και ναι ειναι γεγονος αυτο.

Δηλαδη σου φαινεται εσενα λογικο για οποιον αρχισει τωρα το παιχνιδι να πετυχαινει στα αρχικα ranks του ολα τα νεα δημοφιλη και ακριβα decks??Θα μου πεις αυτο δεν γινοταν και παλια με handlock ή control warrior πχ? Ναι γινοταν αλλα εχει σε τετοιο βαθμο.

Ξεκινησε γνωστος μου το παιχνιδι και παει rank 23 και πετυχαινει taunt warrior και control paladin. Δεν χρειαζεται να πω τι παρτυ τον εκαναν.

Ναι αυτο οφειλεται κυριως στο μηνιαιο reset που αρκετους εχει κανει να ξενερωνουν να ανεβαινουν το ladder συνεχεια και στο reset πανω ξεκινανε απο τοσο πισω(αν δεν ανεβηκαν πολυ τον προηγουμενο μηνα).

Το βλεπω εδω και χρονια πως ξεχωριζουν οι παικτες απο πλευρας ranked. Πιανουν καθε φορα το καθε σπασμενο/ευκολο/aggro/face deck και απλα λιωνουν στα ranked και πανε legend.

Ουτε ειπα πουθενα οτι το HS ειναι για uninstall ή τελειως μαπα,αλλα καποια πραγματα ειναι δεδομενα ή πολυ απλα εχει και αυτο τα αρνητικα του πως να το κανουμε. Μαθετε να δεχεστε κριτικη για το παιχνιδι ακομα και αν ειναι αρνητικη.

• Like 2
Δημοσ.

Το βλεπω εδω και χρονια πως ξεχωριζουν οι παικτες απο πλευρας ranked. Πιανουν καθε φορα το καθε σπασμενο/ευκολο/aggro/face deck και απλα λιωνουν στα ranked και πανε legend.

Ακριβως αυτο. Βεβαια οχι ολοι αλλα ναι στη συντριπτικη πλειοψηφια :) Παιζοντας παραλληλα και σωστα αλλα παραμενουν σπασμενα/ευκολα κτλ

Δημοσ.

Επισης σε τελευταιο σου σχολιο πριν μισο χρονο ειχες γραψει αυτο,το οποιο φυσικα και δεν ισχυει οταν μιλαμε για competitive παιχνιδι(εστω και με την μορφη του Hearthstone).

Παίξτε, απολαύστε το παιχνίδι και μην κοιτάτε το ρανκ.

Ακριβως αυτο. Βεβαια οχι ολοι αλλα ναι στη συντριπτικη πλειοψηφια :) Παιζοντας παραλληλα και σωστα αλλα παραμενουν σπασμενα/ευκολα κτλ

Ετσι θυμαμαι πιο παλια πχ που ειχα δει τον Xixo ή rdu να ανεβαινει τις πρωτες μερες ranked 2 (σε 1-2μερες).

Zoo/meck mage,spam ranked και αγιος ο Θεος. Φυσικα και εως ενα βαθμο παιζει ρολο και το πως παιζει ο αλλος οτι deck και να παιζει απο πλευρας του ποιες καρτες παιζει,ποτε κανει trade κλπ αλλα ελεος που θελει το hearthstone σοβαρο skillcap για να ανεβεις.

• Like 2
Δημοσ.

Θα ηθελα επιχειρηματα για το control deck.. Οχι ειρωνιες, επειδη εσυ τα εχεις καταφερει :) Αλλωστε εφτασα μεχρι rank 2 φουλ αστερια, ηθελα μονο 6 νικες ακομα. Και σου θυμιζω οτι εσυ επαιζες pirate warrior + hunter face, οι "καρκινοι" για το κοσμο. ;)

Προφανως κατι δεν κανω τελειο για να προχωρησω, ειναι δυσκολα στα ranks 5-legendary. Ομως αυτο δεν αναιρει τις αποψεις μου που εχω ζησει και αναλυσει τα παιχνιδια σ'αυτο το μηνα.

.

Legend πάω με οποίο deck θέλω οπότε θέλω. :D χρόνος να υπάρχει και πας. ούτε είναι η πρώτη φορά βέβαια που πηγα και ούτε πότε κατακρινω κανέναν τι deck παιζει. Αυτό τον μήνα αν ήθελα θα πήγαινα με το nzoth paladin. Εντελώς control και αν ίσχυαν αυτά που λες θα έπρεπε να ήμουν ρανκ 15 ακόμη. 15-4 όμως όπως είπα και να είσαι σίγουρος αντιμετώπισα αρκετά agro decks.

Αν θες ακόμη περισσότερα επιχειρήματα εδώ είσαι:

http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-48/

tier 1 κανένα aggro

Tier 2 4 control 3 agro

Τώρα για το ladder δεν διαφωνώ θελει πολύ δουλειά και αλλαγές. Έτσι όπως δουλεύει τώρα τουλάχιστον μέχρι το ρανκ 5 συμφέρει να παίζεις γρήγορα decks. 

Δημοσ.

Είναι όπως τα λέει ο φίλος privateer. Legend πάνε όλα τα deck, αναλόγως το skillcap αλλάζει απλά ο χρονικός ορίζοντας. Ta zoo/aggro decks είναι κατά γενική ομολογία δύσκολα decks γιατί εμπεριέχουν πολλές αποφάσεις. Οπότε είναι άτοπο ότι θα σε πάνε legend easy. Είμαι ακριβώς αυτής της άποψης που είχα κάνει μισό χρόνο πριν. Παίξε το game γιατί το ευχαριστιέσαι, όχι για να είσαι competitive. Εκτός και αν θεωρείς ότι το legend = "competitive". 
Εμένα μου φαίνεται λογικό να παίζουν τα ίδια decks σε όλα τα ρανκς πάντως. Κάποιοι είναι f2p, κάποιοι όχι. Από την στιγμή που ανταγωνίζονται όλοι μαζί δεν γίνεται να υπάρχουν διακρίσεις, όποιος θέλει ας παίξει αρένα. 

Προσωπικά ως f2p παίχτης, πάντα προτιμούσα τις αρένες και μόνο όταν είχα τον χρόνο για 3 μήνες έπαιξα για παραπάνω από το ρανκ 5 και πήγα legend. 1 φορά με midrange shaman(Before it be mainstreem), 1 φορά με reno priest, 1 φορά με pirate warrior από άλλο account.

Δημοσ.

Ta zoo/aggro decks είναι κατά γενική ομολογία δύσκολα decks γιατί εμπεριέχουν πολλές αποφάσεις.

:lol: :lol: :lol: Ναι πολυ δυσκολη αποφαση face ή ...face.

Παίξε το game γιατί το ευχαριστιέσαι, όχι για να είσαι competitive. Εκτός και αν θεωρείς ότι το legend = "competitive". 

Για να το ξεκαθαρισουμε λιγο αυτο.

ranked=competitive σε ολα τα online παιχνιδια.

Αν θελει καποιος να ευχαριστιεται το παιχνιδι τοτε δεν παιζει καθολου ranked(και εννοειται παντα squelch τον αντιπαλο).

Γενικος κανονας παλι σε ολα τα παιχνιδια.

έπαιξα για παραπάνω από το ρανκ 5 και πήγα legend. με pirate warrior από άλλο account.

Επισης αυτα που ελεγα πιο παλια. Δασκαλε που διδασκες :P

Δημοσ.

Είναι όπως τα λέει ο φίλος privateer. Legend πάνε όλα τα deck, αναλόγως το skillcap αλλάζει απλά ο χρονικός ορίζοντας. 

Για δοκιμασε τοτε να πας με... mid-range warlock και απο μενα ο,τι θες!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...