alan2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 O Gluth από το brawl κάνει summon undead. Έριξε mad scientist, crazed alchemist. Πιοι άλλοι είναι undead?
Sartiv Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 O Gluth από το brawl κάνει summon undead. Έριξε mad scientist, crazed alchemist. Πιοι άλλοι είναι undead? Flesheating Ghoul Unstable Ghoul Undercity Valiant Zombie Chow Mana Wraith Unearthed Raptor Bloodmage Thalnos Mad Scientist http://www.hearthpwn.com/cards/31146-gluth
privateer Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Βρήκα λιγο χρονο σημερα πριν τον τελικο να παω ρανκ 5. Nzoth paladin.19 mats απο rank 9-10 που ξεκινησα. Συνολικο score 15-4. Ακριβο deck αλλα πολυ δυνατο. http://i.imgur.com/TmS0ElB.png 3
Sartiv Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ειμαι τωρα στο rank 2 και 4 αστερια. 7 νικες ακομα. Αλλα τρομερο το grinding, μια φορα θα παω στο legendary και δε ξαναπαιζω. Μεχρι rank 5 και μου ειναι πολυ, μαλλον θα ασχοληθω και με το GWENT 3
Sartiv Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Επεσα παλι στο rank4 , τα παραταω πολυ grinding και δεν αξιζει ο χρονος... 1
Tmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Επεσα παλι στο rank4 , τα παραταω πολυ grinding και δεν αξιζει ο χρονος... Τα λέμε σε δύο μέρες ξέρεις που.. 2
guido Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 προσπαθώ να κάνω και τον priest golden (έχω ακόμα 15 νίκες) και παίζω στο wild ένα deck του Kibler (Zoth/Quest) είμαι rank 4 και μπήκα να δω τα stats μου και συνειδητοποίησα πως έχω 19-3 vs Pirate Warrior *ένας ή δυο ήταν taunt Επίσης οι warrior είναι το 43% των αντιπάλων Με βάση τα παραπάνω, απορώ λίγο που στο tempostorm wild meta που βγήκε χθες, έχουν τον zoth priest, tier 4, 26 θέση. 2
Ghost007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Επεσα παλι στο rank4 , τα παραταω πολυ grinding και δεν αξιζει ο χρονος... πολεμος γινεται...και εγω προσπαθω να φτιαξω τον priest 2-3 μερες τωρα στο 5 ρανκ να την παλευει με ολους.. αλλα τπτ ...δοκιμασα με nzoth με kazakus με miracle priest φαση..μια ετσι μια αλλιως... σημερα καπως το εφερα στα μετρα που πρεπει μου φενεται..πηγα μεχρι 4 ρανκ και εγκατελειψα προς το παρον.. θα δειξει... 9-3 ως τωρα με αυτο το ντεκ.. 2
kostask91 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Οποιος θελει 80αρι quest ας κανει add η να μου στειλει στο battlenet. Tsoutsouni#2855 . Γρηγορα να φευγει :Ρ 1
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εχει απο τα χειροτερα ranking συστηματα το hearthstone παιδια,ειναι ολα λογικα και αναμενομενα που αναφερονται. Και αυτο φαινεται εντονοτερα στα χαμηλοτερα ranks. Δεν γινεται rank 20 πχ και να πετυχαινεις quest rogue ή lyra priest ή taunt warrior ή nzoth paladin και παει λεγοντας. Με λιγα λογια δεν γινεται να βλεπεις στα χαμηλα ranks decks που παιζονται στα ψηλοτερα(απο πλευρας κοστους κυριως). Και αν το προβλημα αυτο ειναι τοσο εντονο στα χαμηλοτερα ranks,τοτε προφανως και θα ειναι και εντονο και στα ψηλοτερα. Και σε αυτο φταιει αρκετα το μηνιαιο reset. 1
jeorg136 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 πολεμος γινεται...και εγω προσπαθω να φτιαξω τον priest 2-3 μερες τωρα στο 5 ρανκ να την παλευει με ολους.. αλλα τπτ ...δοκιμασα με nzoth με kazakus με miracle priest φαση..μια ετσι μια αλλιως... σημερα καπως το εφερα στα μετρα που πρεπει μου φενεται..πηγα μεχρι 4 ρανκ και εγκατελειψα προς το παρον.. θα δειξει... 9-3 ως τωρα με αυτο το ντεκ.. priest.jpg εχω πολυ καλο ντεκ που πειραματικά δοκίμασα το ρανκ 4 και με κουβαλησε μέχρι το ρανκ 2. Ειναι ντραγκον πριστ και θα δω άμα μπορω να το ανεβάσω. 1
Lautrec Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εχει απο τα χειροτερα ranking συστηματα το hearthstone παιδια,ειναι ολα λογικα και αναμενομενα που αναφερονται. Και αυτο φαινεται εντονοτερα στα χαμηλοτερα ranks. Δεν γινεται rank 20 πχ και να πετυχαινεις quest rogue ή lyra priest ή taunt warrior ή nzoth paladin και παει λεγοντας. Με λιγα λογια δεν γινεται να βλεπεις στα χαμηλα ranks decks που παιζονται στα ψηλοτερα(απο πλευρας κοστους κυριως). Και αν το προβλημα αυτο ειναι τοσο εντονο στα χαμηλοτερα ranks,τοτε προφανως και θα ειναι και εντονο και στα ψηλοτερα. Και σε αυτο φταιει αρκετα το μηνιαιο reset. Απλοικό ranking system για ένα απλοικό παιχνίδι που όταν δημιουργήθηκε ήταν ακόμα πιο απλοικό. Με την σταγονόμετρο έρχονται οι σημαντικές αλλαγές. Πρίν απο λίγο καιρό ελεησαν να βάλουν rank floors, με αυτό το ρυθμό σε 200 χρόνια μπορεί να το κάνουν rework. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρούλης και έπαιζα LoL που τότε δεν είχε το 10% του τζίρου του HS και οι αλλαγές έρχονταν με το τσουβάλι κάθε δεκαπενθήμερο. Βροχή τα rebalances, οι βελτιώσεις στο matchmaking, τα reworks, τα cosmetics κπλ. Και το HS έχει φτάσει 70εκ παίκτες, βγάζει αρκετά λεφτά για να χτίσει βάση στο φεγγάρι και δεν έχουμε ακόμα βασικά πράγματα όπως replay system ή σωστό matchmaking.
Sartiv Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μονο και μονο που το 80% των games ληγουν στα 6-7 πρωτα turns επειδη ολοι φτιαχνουν aggro decks εξαιτιας του rogue quest, δειχνει ποσο "σοβαρο" παιχνιδι και RNG στο τραβηγμα των καρτων, οποιο προλαβε Υπαρχει balance επειδη ειναι πετρα-χερι-ψαλιδι... Γι'αυτο περιμενω το GWENT να δω τι λεει...
Prospector8 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μονο και μονο που το 80% των games ληγουν στα 6-7 πρωτα turns επειδη ολοι φτιαχνουν aggro decks εξαιτιας του rogue quest, δειχνει ποσο "σοβαρο" παιχνιδι και RNG στο τραβηγμα των καρτων, οποιο προλαβε Υπαρχει balance επειδη ειναι πετρα-χερι-ψαλιδι... Γι'αυτο περιμενω το GWENT να δω τι λεει... https://tempostorm.com/hearthstone/meta-snapshot/standard/2017-05-22 Ναι αμε για κοιτα ολοι aggro παιζουν στο tier 1 >.> Ειδικα κιολας για τον rogue.. Ξεκολατε λιγο με τα decks,πρωτη φορα διανυουμε τοσο υγειες meta με τοσα πολλα decks να ειναι valid για legend. Τα παραπονα που θα επρεπε να κανουμε ειναι για την Arena που αυτη τη στιγμη ειναι το ακριβως αντιθετο απο το ladder,ενας αηδιαστικος μονοδρομος των mage να κερδιζουν τον οποιοδηποτε λογο των απειρων καλων discover card που εχουν.. Ακουστηκε οτι κατι θα κανουν για τους new players + τις οποιες αλλαγες αναφερανε τις προαλλες,ενω δεν εχει ακουστει καποια fixes που χρειαζεται ο lock και καμια αλλαγη στην αρενα. Κανεις δεν ξερει γιατι δινουν τοσο αργα updates στο game,και ειναι πραγματικα αποριας αξιο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις