Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οχι ρε Lifecoach γιατι το εκανες αυτο?Πως θα κοιμηθω εγω τωρα το βραδυ?
george_o/c Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Και να ηθελα μεχρι τελος Ιουνη δεν υπαρχει χρονος. Rank 5 το πολυ Ηδη εχω ξεκινησει να μαζευω gold παντως. Ωραίος ρε, ξέρω πόσο ζόρικο είναι να ανεβαίνεις μες στο legend, μπράβο, άντε με το καλό το καλοκαίρι να μπεις top 50 κάποια στιγμή Τέλος κι από μένα οι αρένες προς το παρόν, τώρα μαζεύω gold για το επόμενο expansion.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Θα ακολουθήσουν κι άλλοι, no worries. Εξακολουθει να ισχυει το παραπανω μου σχολιο ομως. Γραμμενο εχει το hearthstone και το καθε Hearthstone ο Lifecoach(και ο καθε Lifecoach)ο οποιος ουτως ή αλλως ειναι οικονομικα ευκαταστατος. Επισης ο ιδιος δηλωσε οτι παραταει το competitive hearthstone,οχι οτι δεν θα ξανααγγιξει το παιχνιδι καθολου εχει διαφορα αυτο. Ολα αυτα τα παιχνιδια εχουν θρεψει πολυ κοσμο οικονομικα οχι μονο τους πιο γνωστους http://techit.gr/2014/10/deka-anthropoi-pou-eginan-plousioi-paizontas-video-game-diaskedash-kai-trelo-chrima-eikones/ αλλα και φυσικα μεσω youtube και twitch streaming. Θυμαμαι πιο παλια ενας τοτε γνωστος twitch streamer του league of legends που ειχε παρατησει το competitive , τον ρωταγαν στα σχολια στο chat για ποιο λογο δεν πηγαινε σε τουρνουα. Η απαντηση του ηταν οτι απο την στιγμη που βγαζει πανω κατω τα ιδια χρηματα(ισως και περισσοτερα σε βαθος χρονου)απο τα τουρνουα απλα με το να καθεται στο δωματιο του και να κανει stream,για ποιο λογο να ταλαιπωρηθει με τα τουρνουα? Αυτα περι competitive gaming και παικτων/streamer οπως ο lifecoach. 1
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ηδη εχω ξεκινησει να μαζευω gold παντως. Ανακοινώθηκε νεο exp?
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ανακοινώθηκε νεο exp? Οχι αλλα αν εχεις τις περισσοτερες καρτες που σε ενδιαφερουν δεν υπαρχει λογος να δινεις τσαμπα gold στα τωρινα packs.
GeorgeGK Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οχι αλλα αν εχεις τις περισσοτερες καρτες που σε ενδιαφερουν δεν υπαρχει λογος να δινεις τσαμπα gold στα τωρινα packs. Kαλα ναι εννοειται οτι αν εχεις τις περισσοτερες καρτες που θες δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις σακουλια απλα ειπα μπας και ανακοινωθηκε καποια πιθανη ημερομηνια ή τπτ τετοιο
privateer Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Όχι αλλά αναμένεται τον Αύγουστο. Με 3 exp το χρονο εχει γίνει δύσκολη η ζωή των f2p players Οσο για τον lifecoach Δύσκολα να τον ακολουθήσουν άλλοι γιατι ακόμη και έτσι το hearthstone εχει πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να πληρώνει καλα. Ο life δεν εχει οικονομικό πρόβλημα. Gwent κτλ δεν πουλανε στο twitch οποτε δεν τους παιρνει να αλλάξουν game.
Tmark Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Όχι αλλά αναμένεται τον Αύγουστο. Με 3 exp το χρονο εχει γίνει δύσκολη η ζωή των f2p players Οσο για τον lifecoach Δύσκολα να τον ακολουθήσουν άλλοι γιατι ακόμη και έτσι το hearthstone εχει πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να πληρώνει καλα. Ο life δεν εχει οικονομικό πρόβλημα. Gwent κτλ δεν πουλανε στο twitch οποτε δεν τους παιρνει να αλλάξουν game. Το Gwent σε λίγο καιρό θα κάνει έκρηξη σε popularity. Προς Θεού, δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει το Hearthstone αλλά για κάποιον που ψάχνει κάτι εναλλακτικό και πιο "σοβαρό" ccg θα είναι η πρώτη επιλογή.
privateer Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ωραίος ρε, ξέρω πόσο ζόρικο είναι να ανεβαίνεις μες στο legend, μπράβο, άντε με το καλό το καλοκαίρι να μπεις top 50 κάποια στιγμή Τέλος κι από μένα οι αρένες προς το παρόν, τώρα μαζεύω gold για το επόμενο expansion. Για εμενα αν δεν είσαι επαγγελματίας παίκτης δεν αξιζει να ασχολείσαι με legend. Εγώ το έκανα επειδή βρήκα χρονο και ήθελα να πάρω και το "παρασημο" legend ταυτόχρονα και στα δυο modes. 1
Zus Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μεγάλη απώλεια ο liferope και το εννοώ. Μιλάμε ίσως για τον μόνο παίχτη που απολάμβανα να βλέπω στο twitch 1
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 New Features Coming to Hearthstone! Περιμενα πολλα,πολλαααα περισσοτερα απο αυτα...
privateer Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Καλα features αν και με ρυθμούς χελώνας κλασσικά. Ανακαλύφτηκε η τεχνολογία για copy deck list lol 2
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Σε παιχνιδι με ''70m'' κοσμο.. Για γελια απλα.. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το Gwent σε λίγο καιρό θα κάνει έκρηξη σε popularity. Προς Θεού, δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει το Hearthstone αλλά για κάποιον που ψάχνει κάτι εναλλακτικό και πιο "σοβαρό" ccg θα είναι η πρώτη επιλογή. Εκρηξη σε popularity δεν θα κανει γιατι δεν κυκλοφορησε παραλληλα/κοντα με το Witcher 3 να τραβηξει κοσμο. Το hearthstone μπορει τα τελευταια expansion να μην ειναι στα καλυτερα του(γιατι εν μερη και ποτε ηταν αλλα τεσπα....)αλλα εχει απο πισω τον κοσμο του Warcraft(τεραστιο υλικο),Blizzard(υποστηριξη σε updates και γενικα λειτουργια server,ασχετως των πρωτων 2 ημερων καθε expansion)και το μεγιστο ατου του οτι τρεχει σε φορητες συσκευες και συγκεκριμενα σε κινητα τηλεφωνα. Και για το elder scrolls τα ιδια θυμαμαι γραφονταν(λες και διαβαζουμε το θεμα του World of Warcraft που και εκει ανα καιρους βλεπαμε σχολια για Warcraft killer παιχνιδι..),αλλα υπαρχει λογος που το Hearthstone παραμενει(και θα παραμενει)τοσο δημοφιλες. Ας βγουνε τα παραπανω 2 παιχνιδι σε mobile συσκευες και ας δουμε τι υποστηριξη θα εχουν και μετα τα ξαναλεμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις