zeniath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 που απλά θέλει νομίζω jaraxus τι θέλει; Jaraxxus? Did u say Jaraxxus? Eredar Lord of the Burning Legion? https://www.youtube.com/watch?v=MkeC9WVVsQ4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 εμα ναι , κανα budget druid εχουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δες το inbox σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον MeSiaSs .....καλά έχω σκαλώσει άπειρα ! τα Σπάει το παιχνίδι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ειναι γαματο το game μπηκα και εγω!! δσοκιμαζω miracle mage deck απο χτες κανω φαρμιν για κανα 2 καρτες που μου λειπουν... ειναι πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα..πολυ εθιστικο και εχει αρκετη στρατηγικη απο πισω!!! εδω το ντεκ που παιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar4s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εχω γυρισει ολο το ιντερνετ για διαγωνισμους και giveaways κανα beta key πως θα παρουμεεεεε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ένα ένα τα budget... έχουμε τα μισα ήδη σε budget.... : p παίξτε miracle mage / rogue για να φύγουν τα χοντράδια και θα γίνουν όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 τελικα το eurogamer μου εστειλε κλειδακι, η μλκια ειναι οτι λεει οτι σταλθηκε χθες το πρωι, το σιγουρο ειναι οτι δεν ηρθε χθες, γιατι κοιτουσα συνεχεια το μαιλ... αυριο θα ασχοληθω, τωρα ειμαι στο χωριο και κλεβω ιντερνετ απο το γειτονα και παει αργα...αυριο που θα ειμα σπιτι θα το λιωσω, τι χαρακτηρα προτεινετε για το ξεκινημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 πήρα άλλα 15 έτσι για το καλό. τελικά μου έκατσε ο φίλος που έψαχνα (το είδε live ο zeniath) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Και σου απάντησα όπως έπρεπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 πάρτε και ένα αρκουδοντέκ http://www.hearthpwn.com/decks/14313-commander-druid-control-deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Gief King Crushhhhhhhhhhhhhhhhhh Αν και η Legendary με Gnoll, τραβάει πεοσκάμπιλα σε ανυποψίαστους περαστικούς. (Chill βγες έξω, μην κρύβεσαι) Πήγα Gold 1 Star, εφτυσα αίμα για να φτάσω εκεί μετά από 2 εβδομάδες κολλημένος στο 3 silver star... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 το "αστείο" είναι ότι για να κάνεις τα budget decks όσο φτηνά και να φαίνονται πρέπει να έχεις σχεδόν όλες τις κάρτες. και φτάνεις και λες "αφού είναι να craftarw και 3x 400 γιατί δεν κάνω και μία legendary καλύτερα να εχω" ps1: μου λείπουν 50 κάρτες από τις οποίες: 22 απλές και 28 legendary (με το last pack που πήρα σήμερα και είχε king krush και 1-2 που ήθελα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πόσα boosterάκια έχεις πάρει συνολικά paulara? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 εάν δεν κάνω λάθος, 40 x 1 + 15 x 6 + κάτι ρέστα . καθαρά και μόνο από άποψη συλλέκτη το κάνω. σκέψου ότι η κοπέλα μου που άρχισε να παίζει προχθές στο 1ο της σήκωσε κάρτα που ακόμα δεν έχω σηκώσει εγώ και την craftara σήμερα για το jarraxus deck. (έχω κανά 1200 σκόνες από τις 1700 που είχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Απλά ρωτάω, για να έχω μια εικόνα του πόσα πρέπει να σκάσεις για να αποκτήσεις όλες τις κάρτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις