Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι γαματο το game μπηκα και εγω!! δσοκιμαζω miracle mage deck απο χτες κανω φαρμιν για κανα 2 καρτες που μου λειπουν... ειναι

πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα..πολυ εθιστικο και εχει αρκετη στρατηγικη απο πισω!!!

εδω το ντεκ που παιζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα το eurogamer μου εστειλε κλειδακι, η μλκια ειναι οτι λεει οτι σταλθηκε χθες το πρωι, το σιγουρο ειναι οτι δεν ηρθε χθες, γιατι κοιτουσα συνεχεια το μαιλ...

αυριο θα ασχοληθω, τωρα ειμαι στο χωριο και κλεβω ιντερνετ απο το γειτονα και παει αργα...αυριο που θα ειμα σπιτι θα το λιωσω, τι χαρακτηρα προτεινετε για το ξεκινημα?

Gief King Crushhhhhhhhhhhhhhhhhh

Αν και η Legendary με Gnoll, τραβάει πεοσκάμπιλα σε ανυποψίαστους περαστικούς.

(Chill βγες έξω, μην κρύβεσαι)

Πήγα Gold 1 Star, εφτυσα αίμα για να φτάσω εκεί μετά από 2 εβδομάδες κολλημένος στο 3 silver star...

το "αστείο" είναι ότι για να κάνεις τα budget decks όσο φτηνά και να φαίνονται πρέπει να έχεις σχεδόν όλες τις κάρτες. και φτάνεις και λες "αφού είναι να craftarw και 3x 400 γιατί δεν κάνω και μία legendary καλύτερα να εχω" 

ps1: μου λείπουν 50 κάρτες από τις οποίες: 22 απλές και 28 legendary (με το last pack που πήρα σήμερα και είχε king krush και 1-2 που ήθελα) 

εάν δεν κάνω λάθος, 40 x 1 + 15 x 6 + κάτι ρέστα . καθαρά και μόνο από άποψη συλλέκτη το κάνω. σκέψου ότι η κοπέλα μου που άρχισε να παίζει προχθές στο 1ο της σήκωσε κάρτα που ακόμα δεν έχω σηκώσει εγώ και την craftara σήμερα για το jarraxus deck. (έχω κανά 1200 σκόνες από τις 1700 που είχα) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...