Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αρενα παντως εχει γινει καθαρα θεμα τυχης οσο καλα και να παιξεις ...

και καλα να φας μια .. οταν σου σκανε σερι και απο το πουθενα δε γλιτωνεις με τπτ..

π.χ μαγος σημερα μου χωνει 2 meteor και 4 fireball στη σειρα..

πριν το expansion εκανα ανετα 6+ νικες καθε αρενα και τωρα με το ζορι να κανω 3-4 και μια φορα εκανα 6 ως τωρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και καλα να φας μια .. οταν σου σκανε σερι και απο το πουθενα δε γλιτωνεις με τπτ..

πριν το expansion εκανα ανετα 6+ νικες καθε αρενα και τωρα με το ζορι να κανω 3-4 και μια φορα εκανα 6 ως τωρα..

Ναι πραγματι... Μιλαμε πρεπει να ειναι απο τους πιο δυσκολους μηνες που εχω δει......

ΠΟΛΥ aggro... Παιζουν ολοι ουσιαστικα aggro στο aggro, οποιος προλαβει να φαει τον αλλον... Καθολου σκακι...

Ψαλιδι-Χερι-Πετρα ειναι συνεχεια... Απο 10 πηγα 9, μετα πισω 10, μετα ξανα 8, μετα 9 μετα 8, μετα 10 τωρα.. πφφφφφ

edit: μολις 7 rank ... Απο αυριο παλι

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο όσον αφορά την αρένα. Ανέκαθεν έπρεπε να είσαι υπερβολικά γαμάτος παίκτης για να διατηρείς υψηλό average, τώρα ένα παραπάνω διότι όλη την ώρα έχεις να αντιμετωπίζεις γελοία discovers και τυχαία spells. Οι αρένες μου μετά το ungoro έχουν 5.3 wins average (καλά 10 runs είναι πολύ μικρό sample αλλά δεν είχα ασχοληθεί και πολύ), με κορυφή ένα 0-3 priest run που έκανα εχθές στο οποίο πήγαν όλα στραβά. Έπαιξα εναντίον ενός μάγου συγκεκριμένα που έκανε discover flamestrike από glyph, topdeck blizzard στον επόμενο γύρο και αφού ξαναπήρα board έπαιξε tome και του έτυχε ice block για να με φάει στον επόμενο με pyroblast, μιλάμε ήμουν έτοιμος να τα σπάσω όλα :D Αλλά ok, RNG είναι αυτό, και συνήθως θυμόμαστε πάντα τα κακά σενάρια  και όχι τα δικά μας topdeck οπότε δεν πειράζει :P 

Έκανα μια 12άρα σήμερα όμως και πήρα το αίμα μου πίσω. btw αυτές είναι οι μετά-ungoro αρένες μου προς το παρόν 

NsuZ1fG.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια κανεις εχει φτασει στο rank 5; Ακομα στο rank 7 ειμαι .... Μια χανω, μια κερδιζω.... ή εγινε τοσο balanced ή ιδεα μου ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια κανεις εχει φτασει στο rank 5; Ακομα στο rank 7 ειμαι .... Μια χανω, μια κερδιζω.... ή εγινε τοσο balanced ή ιδεα μου ειναι.

νταξ δεν εχω ασχοληθει και τοσο πολυ στο να κατεβω αλλα καιγω καπως ετσι παω .. σημερα πρωτη μερα δε πετυχα ουτε ενα rogue εντομεταξυ...τα περισσοτερα ματς που επαιξα στα 8-9 ρανκ ηταν με control decks taunt warrior jade druid και καμποσους μαγους με secrets κλπ .. ε και κανω και τα πειραματα μου .. παντως εχει ενα καλο balance μπορω να πω αυτη τι στιγμη..

τωρα οσο για τους rogue οκ συμφωνω με αυτα που λεει ο kibler κλπ παρολαυτα αν δεν ειχαν και αυτο το quest δε ξερω πως αλλιως θα την παλευαν αυτη τι στιγμη..εχω δοκιμασει να κανω κατι σε rogue εκτος q αλλα τριχες δε παλευεται με τπτ...

χαχα btw επαιξα και λιγο στο wild τη γελιο πεφτει εκει μαυτες της καρτες οτι ναναι ...

εδω brann με volcanosaur χαχα ...

post-338868-0-13185900-1494715406_thumb.png

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.

επιτελους 12 νικες αρενα :D ...

με ενα ντεκ που δε περιμενα ουτε 3 να κανω αλλα τεσπα :P

post-338868-0-21205400-1494761211_thumb.jpg

με αποκορυφωμα την 10η νικη με ancient one και faceless

post-338868-0-30768300-1494761270_thumb.png

και εδω τα rewards κλπ...

post-338868-0-60914400-1494761415_thumb.png

post-338868-0-02229400-1494761421_thumb.png

• Like 5
Δημοσ.

νταξ δεν εχω ασχοληθει και τοσο πολυ στο να κατεβω αλλα καιγω καπως ετσι παω .. σημερα πρωτη μερα δε πετυχα ουτε ενα rogue εντομεταξυ...τα περισσοτερα ματς που επαιξα στα 8-9 ρανκ ηταν με control decks taunt warrior jade druid και καμποσους μαγους με secrets κλπ .. ε και κανω και τα πειραματα μου .. παντως εχει ενα καλο balance μπορω να πω αυτη τι στιγμη..

τωρα οσο για τους rogue οκ συμφωνω με αυτα που λεει ο kibler κλπ παρολαυτα αν δεν ειχαν και αυτο το quest δε ξερω πως αλλιως θα την παλευαν αυτη τι στιγμη..εχω δοκιμασει να κανω κατι σε rogue εκτος q αλλα τριχες δε παλευεται με τπτ...

χαχα btw επαιξα και λιγο στο wild τη γελιο πεφτει εκει μαυτες της καρτες οτι ναναι ...

εδω brann με volcanosaur χαχα ...

γιατι ρε, μια χαρα ντεν ειναι το σεραζιν...ανθρωπινο...

• Like 1
Δημοσ.

O Miracle rogue ειναι εξαιρετικος και μαλιστα ειναι καλο antideck σε aggro deck.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...