Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλιστα

Δεν θα έπρεπε να το γράφει η κάρτα?

μαλιστα

Δημοσ.

Για ποιο λογο; Αν δεν το θες μπορεις να το αλλαξεις στο mulligan. Βεβαια εδω που τα λεμε, για να εχεις το quest, πρεπει να το παιζεις απο την αρχη.

Υπαρχουν ομως εξαιρεσεις.πχ αν εισαι Quest Taunt Warrior και αντιμετωπιζεις Rogue quest ή Pirate War, εκει προτιμας να αλλαξεις το quest με αλλη μια νεα καρτα , να εχεις μια περισσοτερη καρτα για να αντισταθεις στην αρχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεμισε ο τοπος με rogue Quests, και αρχισα τον Μαγο Freeze.

https://hsreplay.net/replay/6L6uKHXwz7MS4BNoBudijK

Τικ τοκ μεχρι το turn 10 :D

Βεβαια να δειτε τη κωλοφαρδια μου, τι τραβηξα στο turn 9    Αν εχανα στο turn 9 θα ημουν γκαντεμης

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 1
Δημοσ.

Γεμισε ο τοπος με rogue Quests, και αρχισα τον Μαγο Freeze.

https://hsreplay.net/replay/6L6uKHXwz7MS4BNoBudijK

Τικ τοκ μεχρι το turn 10 :D

Βεβαια να δειτε τη κωλοφαρδια μου, τι τραβηξα στο turn 9 

Θελω να φτιαξω κανενα νεο deck και ειμαι ανεμεσα σε αυτα τα 2 decks(quest rogue-freeze mage(και καποιες παρομοιες παραλλαγες οπως burn κλπ) ). Και απο τα 2 μου λειπει ενα leg και 1 epic. Οποτε απο θεμα dust μου ειναι το ιδιο.

ουλτρα κωλοφαρδος sto turn 9 :P

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω κανενα νεο deck και ειμαι ανεμεσα σε αυτα τα 2 decks(quest rogue-freeze mage(και καποιες παρομοιες παραλλαγες οπως burn κλπ) ). Και απο τα 2 μου λειπει ενα leg και 1 epic. Οποτε απο θεμα dust μου ειναι το ιδιο.

Quest Rogue με eater secret ;) για να σπασεις το IB του μαγου.

Βασικα εκατσα και αναλυσα τις πιθανοτητες, ειχα 50% στο τραβηγμα να μου κατσει win card. (fireball x 2, firelands portal, primordial glyph, acolyte pain + fireblast και ξανατραβαω), ειχα και το Arcane intellect στο hand μου που κοστιζει μονο 3 mana αν δε τραβουσα που ηθελα στο turn 9.

Το συμπερασμα ειναι πως ΔΕΝ ειναι κωλοφαρδια, απλα παιχτηκε καλα και σωστα απο την αρχη εως το τελος, αντιθετα αν εχανα θα θεωρομουν ατυχος (!!!).

Ενα ωραιο παραδειγμα δηλαδη για οσους βριζουν το RNG και κλαιγονται ολη την ωρα για το "balance" που ειναι οντως πιο balanced απο ποτε.

Δημοσ.

Quest Rogue με eater secret ;) για να σπασεις το IB του μαγου.

Βασικα εκατσα και αναλυσα τις πιθανοτητες, ειχα 50% στο τραβηγμα να μου κατσει win card. (fireball x 2, firelands portal, primordial glyph, acolyte pain + fireblast και ξανατραβαω), ειχα και το Arcane intellect στο hand μου που κοστιζει μονο 3 mana αν δε τραβουσα που ηθελα στο turn 9.

Το συμπερασμα ειναι πως ΔΕΝ ειναι κωλοφαρδια, απλα παιχτηκε καλα και σωστα απο την αρχη εως το τελος, αντιθετα αν εχανα θα θεωρομουν ατυχος (!!!).

Ενα ωραιο παραδειγμα δηλαδη για οσους βριζουν το RNG και κλαιγονται ολη την ωρα για το "balance" που ειναι οντως πιο balanced απο ποτε.

Ισχύει η αλήθεια ειναι οτι τον ειχες πολύ χαμηλά οπότε δεν ηταν αναγκη να περιμενεις να πας turn 10 για pyro. Οπως λες ειχες αρκετες καρτες με τις οποιες θα μπορουσες να το τελειώσεις.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος για το quest rogue για ιδιο λογο που ειπες οτι επαιζες freeze mage. Οτι δλδ παιζει αρκετος κοσμος το συγκεκριμενο deck και μου την σπάει οταν παιζω απεναντι σε mirror γιατι πραγματικα συνηθως ειναι μονο ποιος εχει το καλυτερο rng και τραβηξει πρωτος τις καρτες που χρειαζονται.

Δημοσ.

Ισχύει η αλήθεια ειναι οτι τον ειχες πολύ χαμηλά οπότε δεν ηταν αναγκη να περιμενεις να πας turn 10 για pyro. Οπως λες ειχες αρκετες καρτες με τις οποιες θα μπορουσες να το τελειώσεις.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος για το quest rogue για ιδιο λογο που ειπες οτι επαιζες freeze mage. Οτι δλδ παιζει αρκετος κοσμος το συγκεκριμενο deck και μου την σπάει οταν παιζω απεναντι σε mirror γιατι πραγματικα συνηθως ειναι μονο ποιος εχει το καλυτερο rng και τραβηξει πρωτος τις καρτες που χρειαζονται.

Mπορεις να δοκιμασεις midrange Hunter που κερδιζει και τους μαγους και τους rogue. Παντα με eater secret. ή murloc pala αλλα ειανι τζογος, πρεπει να σου κατσουν νωρις οι καλοι murlocs να τους βαρας στη μαπα...

• Like 1
Δημοσ.

Mπορεις να δοκιμασεις midrange Hunter που κερδιζει και τους μαγους και τους rogue. Παντα με eater secret. ή murloc pala αλλα ειανι τζογος, πρεπει να σου κατσουν νωρις οι καλοι murlocs να τους βαρας στη μαπα...

Εχω midrange Hunter. Ψαχνω κατι διαφορετικο. Μεχρι στιγμής απ οταν βγηκε το exp εχω παιξει midrange hunter και quest-pirate warrior. Οπότε θελω κατι διαφορετικο το οποιο θα ειναι ειτε quest rogue ειτε mage. Αυτό δεν εχω αποφασισει ακομα :P

Δημοσ.

Εχω midrange Hunter. Ψαχνω κατι διαφορετικο. Μεχρι στιγμής απ οταν βγηκε το exp εχω παιξει midrange hunter και quest-pirate warrior. Οπότε θελω κατι διαφορετικο το οποιο θα ειναι ειτε quest rogue ειτε mage. Αυτό δεν εχω αποφασισει ακομα :P

Aggro Druid :D με beasts και pirate.

low cost και δεν εχει legendary. Aggro στο Aggro!

Δημοσ.

τα νευρα μου σημερα..καθε φορα που πηγαινα για 10 ρανκ επεφτα στον υπερκολο :P

αμα δε σε θελει κιολας δε πας πουθενα...

ξεχωρισα 2 περιπτωσεις..

1ος ο taunt warrior εδω μιλαμε ειχε αγιο... 2 φορες brawl με μονο με rat και 4 μινιον εγω και επιβιωνει ο ρατ..

και στο τελος περιμενω να σηκωσω 3-4 γυρες ενα potion of madness μειναν 2 καρτες και τπτ και γλιτωνει ο τυπος με 1 ενεργεια..

https://hsreplay.net/replay/hew5XJj3Jc5YDtMZpakCjF

και 2ος jade shaman φτανουμε στο fatigue εχω κανει παπαδες με elise εχω σηκωσει 2-3 πακετα 

δυστηχως αργησε καπως να ερθει ομως και δεν εβγαλε και της καλυτερες καρτες..

αλλα μου βγαζει king mosh και λεω ωπ τωρα σε τσακισα κανει destroy ολα τα damaged minions για οποιον δε ξερει...

και εχει κατω ολα τα τουμπανα 11/11 golems κλπ και τι κανει το 2ο του spirit echo στο τσακ...και τα διαλαω μεν αλλα τα ξαναπερνει χερι...παντως ηταν επικη μαχη elise πολυ δυναμη παρολο που δε μου εβγαλε και οτι καλυτερο αλλα οκ...χωρις αυτη δεν ειχα καμια τυχη...

https://hsreplay.net/replay/tHeBVToGoS3TacThmfqAdB

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Ομως σιγουρα σου εχει τυχει και σε σενα οι "τυχερες" στιγμες, συμβαινει σε ολους.

Πιστευω οτι ειναι πιο balanced απο ποτε, γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να ανεβεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις δικιο. Ομως σιγουρα σου εχει τυχει και σε σενα οι "τυχερες" στιγμες, συμβαινει σε ολους.

Πιστευω οτι ειναι πιο balanced απο ποτε, γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να ανεβεις.

καλα αυτο εννοειτε..απλα εκνευριστηκα  σημερα γιατι πηγαινα συνεχεια παρα ενα αστερι για 10 ρανκ

και 1 μπρος ενα πισω 2 μπρος 2 πισω χαχα

ενω μεχρι εκει πηγα σερι σχεδον με hunter και κολλησε εκει .. ε λεω κατσε να το γυρισω σε priest και παλι τα ιδια :P

αμα εισαι και εκνευρισμενος μετα κανεις και λαθη και αστα να πανε :P

παντως ηταν ωραια παιχνιδια γιαυτο και τα ποσταρα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...