Prospector8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 τα legendaries που μου λειπουν και θα ηθελα να εχω open the waygate wickerflame - okish tarim awaken the makers - almost okish lyra volazj caverns below van cleef shaku sherazin xaril white eyes - meh alakir -okish malkorok patches voraxx elise trailblazer finja hoger onyxia - okish sogoth ozruk hemet rogue παιζω λιγοτερο απο οτιδηποτε αλλο...σκεφτομαι 1η καρτα finja ή tarim και μετα patches. τι λετε? Σου σημειωσα ποια legs,κατα την γνωμη μου αξιζουν, η onyxia πχ βλεπεις plays μονο σε mage και αυτο σε συγκεκριμενο deck,αντε και σε κανα warrior. Αυτα που εχω βγαλει δεν εχουν μπει σε κανενα competitive deck οποτε θα προτεινα να εδινες προτεραιοτητα σε ποια decks σκοπευεις να παιξεις και να φτιαξεις τα αντιστοιχα legendarys τους. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 τα legendaries που μου λειπουν και θα ηθελα να εχω open the waygate wickerflame tarim awaken the makers lyra volazj caverns below van cleef shaku sherazin xaril white eyes alakir malkorok patches voraxx elise trailblazer finja hoger onyxia sogoth ozruk hemet rogue παιζω λιγοτερο απο οτιδηποτε αλλο...σκεφτομαι 1η καρτα finja ή tarim και μετα patches. τι λετε? Εχε υποψη σου μονο ποιο ειναι το επομενο expansion που θα βγαλουν πρωτου κραφταρεις legendary. προφανως και απο την στιγμη που δεν παιζεις rogue βγαζουμε απεξω τα legendary του περαν του van cleef ο οποιος παντα θα παιζει και ειναι καλη καρτα(εκτος αν την νερφαρουν καποια στιγμη) Η δυνατοτερη legendary καρτα αυτου του expansion απο τις παραπανω παντως ειναι ο Tarim που βλεπεις αμεση διαφορα λογω του battle cry ενω στην επομενη lyra μπορει να σου τυχουν ψιλο ακυρες καρτες(και δεν μενει και πολλους γυρους ορθια γιατι παντα θα την φαει ο αντιπαλος). 4legendary αποα αυτα που εχεις αναφερει ειναι rogue αρα δεν τα υπολογιζω. Elise μαρεσει αρκετα ειδικα σε priest οταν κανεις discover το ungoro pack,και ειναι και neutral(αρα μπορει να μπει σε ολα τα decks). Αρα εγω ψηφιζω Tarim,Elise,lyra απο αυτο το expansion και Finja απο προηγουμενο. 3
Tulcito Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Η απόλυτη ηδονή όταν αντίπαλος είναι pirate warrior και αρχίζει να κάνει trade γιατί σφίξανε τα....ζωνάρια. MVP Βεβαίως Gluttonous Ooze https://hsreplay.net/replay/bTqGMHrZQgGfNjCjrbRimL 1
privateer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Φτιάξε classics και patches. Απο το νέο Elise tarim kai lyra. Αν έπαιζες rogue το quest ειναι αξιοπρεπές.
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 γιατι παιζεται η elise και οχι ο malchezaar?στο priest το βαζεις δλδ μονο για το shadow visions?
privateer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Γαμάτη η elise Επαιζα εναντιον elemental shaman στο wild και μου εφερε kalimos και elemental Minion για να τον ενεργοποιησω. Αυτο θα πει τρολαρισμα https://hsreplay.net/replay/zVgHP8RmF8aXVjHvnk2aEB 1
Ghost007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 γιατι παιζεται η elise και οχι ο malchezaar?στο priest το βαζεις δλδ μονο για το shadow visions? απλα η διαφορα νομιζω ειναι οτι οταν ξεμενεις απο καρτες τραβας αμεσα 5 καρτες απο το pack... ενω με τον mal μπενουν στο ντεκ σου και τραβας καθε τοσο μια random καρτα ι οποια πιθανων να σου κανει και κακο γιατι δεν εχεις σταθεροτητα στο ντεκ σου...αλλα θες να τραβηξεις και αλλα τραβας... 1
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ειναι εντελως random οι goro καρτες της elise?οι πιθανοτητες ειναι ιδιες σαν να ανοιγεις κανονικο pack?
makiss8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 τι φαση οι mage που παιζουν τωρα φουλ σικρετ η με το κουεστ ? στο κασουαλ με πεντε mage επαιξα αντιπαλους, ποτε δεν εβγαλαν το κουεστ
privateer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ειναι εντελως random οι goro καρτες της elise?οι πιθανοτητες ειναι ιδιες σαν να ανοιγεις κανονικο pack? Όχι δεν είναι σαν κανονικο. Σιγουρα 1 η και 2 Legs
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ειναι εντελως random οι goro καρτες της elise?οι πιθανοτητες ειναι ιδιες σαν να ανοιγεις κανονικο pack? Ναι ειναι εντελως random. Εχω πετυχει elise να βγαζει απο pack 2 legendaries και αλλη φορα να μην βγαζει κανενα. γιατι παιζεται η elise και οχι ο malchezaar?στο priest το βαζεις δλδ μονο για το shadow visions? Γιατι με τον priest ολως τυχαιως δεν παιζεις aggro deck και ναι απο το shadow visions εχει παραπανω value. Σε κατι αλλες εποχες θα την εβλεπες και σε control warrior ή handlock αλλα δυστηχως ο κοσμος απο οτι φαινεται βαρεθηκε τα control decks και το γυρισε στο aggro.
Lautrec Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 απλα η διαφορα νομιζω ειναι οτι οταν ξεμενεις απο καρτες τραβας αμεσα 5 καρτες απο το pack... ενω με τον mal μπενουν στο ντεκ σου και τραβας καθε τοσο μια random καρτα ι οποια πιθανων να σου κανει και κακο γιατι δεν εχεις σταθεροτητα στο ντεκ σου...αλλα θες να τραβηξεις και αλλα τραβας... Σωστός και να προσθέσω ότι ο Μαλ είναι λίγο καλύτερος απο την Elise για fatigue/mill decks επειδή κάνει το deck μεγαλύτερο.
privateer Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Mal ειναι κακή επιλογή. Τέλος. Για αυτο και δεν παίζεται πουθενα και ποτέ. 1
ultralisk Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 χώρια ότι σου δίνει μόνο minions ενώ η Elise παίζει να σου δώσει και spell που θα σε ξελασπώσει 1
xavier Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ποιος θα το περιμενε, εβγαλα σερι με quest druid, μαλλον επεσα σε γκαντεμηδες γιατι ειναι τερμα greedy το ντεκ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις