Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O quest rogue χάνει εύκολα από pirate Warrior και γενικότερα aggro decks.Με murloc paladin έχω ένα 70% winrate περίπου.

Ο Murloc paladin απο τι χανει;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω χάσει ούτε μία φορά από rogue quest με το hunter deck που παρέθεσα πιο πίσω.

Ειδικά αν έχεις πετύχει Golaka στο mulligan είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες

Ο Murloc paladin απο τι χανει;

Από hunter χαλαρά επίσης ;)

Το πρόβλημα με τον quest rogue είναι ότι διαλύει όλα τα control decks χωρίς να προλάβεις να παίξεις καν. Ίσως να τον κάνει καλά ο freeze mage, αλλά δεν το έχω ψάξει περισσότερο

Δημοσ.

ρε ενταξει, all in μπηκε ο τυπος(δεν ειχε καμια καρτα στο χερι του), αν μου καθοταν ενας wild pyro(ειχα equality) τελειωνε το παραμυθι... παρολαυτα ειναι σπαστικο το ποσσο ευκολο ειναι να βγει το quest...

Δημοσ.

ρε ενταξει, all in μπηκε ο τυπος(δεν ειχε καμια καρτα στο χερι του), αν μου καθοταν ενας wild pyro(ειχα equality) τελειωνε το παραμυθι... παρολαυτα ειναι σπαστικο το ποσσο ευκολο ειναι να βγει το quest...

Ο Rogue Quest ειναι tier 2-3. Δηλαδη οχι τοσο δυνατο.

Δημοσ.

καβουρακια δυναμη...!! :P

1 για murloc 1 για pirates...

2 πειρατες και 3 druid στη σειρα ... χαχα...

με συνδυασμο αλλες antiaggro φυσικα...αλλα και τα καβουρακια κανανε μεγαλη ζημια...

Δημοσ.

Ποσες ωρες τη μερα παιζεις; Λογικα θα λιωνεις πολυ εσυ!!!

Τίποτα τρομερό απλά βρηκα παραπάνω χρόνο λόγω γιορτών να ασχοληθώ και είχα κινητρο να κάνω και το gold portrait. 

Δημοσ.

Τίποτα τρομερό απλά βρηκα παραπάνω χρόνο λόγω γιορτών να ασχοληθώ και είχα κινητρο να κάνω και το gold portrait. 

Παίζει Pirate Warrior 

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

τα legendaries που μου λειπουν και θα ηθελα να εχω

open the waygate

wickerflame

tarim

awaken the makers

lyra

volazj

caverns below

van cleef

shaku

sherazin

xaril

white eyes

alakir

malkorok

patches

voraxx

elise trailblazer

finja

hoger

onyxia

sogoth

ozruk

hemet

rogue παιζω λιγοτερο απο οτιδηποτε αλλο...σκεφτομαι 1η καρτα finja ή tarim και μετα patches. τι λετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...