Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πελάτες μου οι quest rogue με midrange huntard.

Έχω φτάσει σε 2 μέρες με 3 ώρες την ημέρα στο 8 και δεν έχω σπάσει κανένα γραφείο ακόμα από τα νεύρα μου.

PS Πιτσαδόρε γμιέσαι

• Like 2
Δημοσ.

Έφτασα 4 με midrange hunter, θα πέσει pyroblast να μας κάψει να πούμε με τον πστη τον πιτσαδόρο.

Απέναντι σε taunt warrior δεν έχω καμία τύχη όμως με αυτό το deck

• Like 1
Δημοσ.

Έφτασα 4 με midrange hunter, θα πέσει pyroblast να μας κάψει να πούμε με τον πστη τον πιτσαδόρο.

Μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις με αυτους τους χαρακτηρισμους γιατι εχει αρχισει να κατανταει απιστευτα κουραστικο και εκνευριστικο?

Το θεμα(και γενικα τα forum) δεν φτιαχτηκε για να βγαζει ο καθενας τα ψυχολογικα του για ενα παιχνιδι,ειδικα με χαρακτηρισμους κιολας.

καλο το πακετακι σημερα ... :D

ιδικα το epic αυτο για τα οπλα  ηθελα να το κραφταρω

Πιο πολυ δουλεια βλεπω να κανει απεναντι σε medivh .

• Like 1
Δημοσ.

Οντως εχει κουράσει ιδιως όταν ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι καν ο βασικός υπεύθυνος για το card design. Παντως υπαρχουν ένα σωρό deck να παίξεις. Και ολα ειναι viable να πας legend. Οχι με τον ιδιο ρυθμο βεβαια αλλα και παλι ειναι ενδειξη οτι το παιχνιδι ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Τα 18 deck slots δεν μου φτάνουν πια και αναγκάζομαι να σβηνω.

• Like 3
Δημοσ.

και οχι μονο fulgore γενικα νομιζω ειναι μια καλη antiaggro ... ιδικα σε σχεση με το απλο ooze

νταξ 1 μανα παραπανω μεν..αλλα και 1 ενεργεια + το armor που μπορει να σε σωσει ...

βασικα το εχω σε priest deck με kazakus - lyra - medivh κλπ κλπ..

επεσα απο 9 στο 7 ρανκ σημερα με αυτο το ντεκ με ωραια παιχνιδια ...

Οντως εχει κουράσει ιδιως όταν ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι καν ο βασικός υπεύθυνος για το card design. Παντως υπαρχουν ένα σωρό deck να παίξεις. Και ολα ειναι viable να πας legend. Οχι με τον ιδιο ρυθμο βεβαια αλλα και παλι ειναι ενδειξη οτι το παιχνιδι ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Τα 18 deck slots δεν μου φτάνουν πια και αναγκάζομαι να σβηνω.

συμφωνω ..μια χαρα ειναι σχετικα..απο εκεινο το χαλι που επικρατουσε με τους πειρατες ...

ο warlock εχει πεσει λιγο σπανια πετυχαινω κανενα σε kazakus στυλ και μαγος επισης οχι πολυ...αλλα οκ πεζουν και αυτοι...

πολυ hunter πεζει και καλο και αυτο γιατι ειχε πεσει και αυτος με τους πειρατες...

priest - warriors -paladins-rogues μοιρασμενοι ...

α και κανας druid που και που ειτε με jades ειτε με buffs ...

α το μονο μου θεματακι ειναι αρενα..

δε ξερω τι γινεται..ειναι πολλες οι καρτες και γινεται λιγο μπαχαλο..δε ξερω..

παντως πριν το expansion πηγαινα ανετα καθε φορα σχεδον 6 νικες + και τωρα με το ζορι κανω 3-4

νταξ δεν εχω παιξει και παρα πολλες φορες αλλα εχω παιξει 5-6 φορες και τπτ ακομα..τεσπα θα δειξει...

Δημοσ.

Μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις με αυτους τους χαρακτηρισμους γιατι εχει αρχισει να κατανταει απιστευτα κουραστικο και εκνευριστικο?

Το θεμα(και γενικα τα forum) δεν φτιαχτηκε για να βγαζει ο καθενας τα ψυχολογικα του για ενα παιχνιδι,ειδικα με χαρακτηρισμους κιολας.

Κοίταξε, το forum έχει κανόνες και ειδικά εσύ πασά μου που βγάζεις κατά καιρούς τα ψυχολογικά σου σε κάθε λογής διαφορετικό παιχνίδι, είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να κάνει παρατήρηση.

Αν κάτι σε ενοχλεί, υπάρχει το report, ώστε να κρίνει ο καθ' ύλην αρμόδιος αν το μήνυμά μου δεν είναι πρέπον.

Εγώ προσωπική επίθεση δεν έκανα σε κανέναν εδώ μέσα, εκτός κι αν είσαι οπαδός του πιτσαδόρου. Επιπλέον υπάρχει και το ignore σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, θα χαρώ πολύ να μπω στη λίστα σου.

Over and out 

Αν καταφέρεις να πας Legend με Priest ή Warlock σε κερνάω ένα τρίμπαλο στη Δωδώνη. 

• Like 1
Δημοσ.

αυτό ωρέ παίζουν από την day 1 με την προσθήκη του κάβουρα για τα murlocs. απλά. τρομερά ενοχλητικό και φοβερά efective δυστυχώς. μαζί με taunt warrior είναι απο τα 2 καλύτερα που έχω βρει για try hard

Δημοσ.

καλα επρεπε να ειχα βιντεο ενα παιχνιδι που επαιξα εναντιον του σημερα..

και εγω με priest αλλα με kazakus κλπ ... και ο τυπος με αφηνει με 1 ενεργεια στο 4-5 μανα ...

με τουμπακια κατω..20/20 ποσο το ειχε κανει.. και το γυρναω με μαγικη κινηση kazakus στο 4 και  lyra στο 5 χαχα...

ειναι αρκετα δυνατο παντως οντως θελει πολυ προσεγμενες κινησεις εναντιον του

γιατι ανα πασα στιγμη σου κανει ενα μινιον τουμπακι και σε στελνει αδιαβαστο...

zus για warlock δε ξερω γιατι δεν πολυασχολουμε αλλα με priest σιγουρα πας..

απλα φυσικα και δε θα πας γρηγορα οπως με αλλα ντεκς ας πουμε...

αλλα σιγουρα θα παιξεις καλυτερα παιχνιδια απο οτι με aggro decks...

Δημοσ.

Κοίταξε, το forum έχει κανόνες και ειδικά εσύ πασά μου που βγάζεις κατά καιρούς τα ψυχολογικά σου σε κάθε λογής διαφορετικό παιχνίδι, είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να κάνει παρατήρηση.

Με εχεις δει εμενα προσωπικα να εχω γραψει τετοιους χαρακτηρισμους για να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου για καποια εταιρεια/ατομο που δουλευει σε αυτην?

Αν κάτι σε ενοχλεί, υπάρχει το report, ώστε να κρίνει ο καθ' ύλην αρμόδιος αν το μήνυμά μου δεν είναι πρέπον.

Οντως εχει κουράσει ιδιως όταν ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι καν ο βασικός υπεύθυνος για το card design.

Οπως βλεπει για να συμφωνει και αλλος με αυτο που ανεφερα μαλλον δεν ενοχλει μονο εμενα.

Εγώ προσωπική επίθεση δεν έκανα σε κανέναν εδώ μέσα, εκτός κι αν είσαι οπαδός του πιτσαδόρου. Επιπλέον υπάρχει και το ignore σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, θα χαρώ πολύ να μπω στη λίστα σου.

Η μονη και η τελευταια φορα που ειπα μπραβο οσον αφορα γενικα το hearthstone ηταν οταν βγηκε για κινητα και ταμπλετ. Στα υπολοιπα λιγο πολυ δεν ειναι λιγες οι φορες που και εγω εχω κραξει αρκετες απο τις επιλογες της εταιρειας(οπως σε αυτο το expansion ο ανισος σχεδιασμος των legendary quest για ολα τα class).

Και για να κλεισω και εγω την απαντηση μου να σε ενημερωσω οτι το ignore ειναι μερικη λυση,αφου παλι αν απαντησει καποιος σχολιο σου βαζοντας το κειμενο,παλι ο αλλος το διαβαζει κανονικα.

Τελος δεν διαφωνησα καπου σε αυτα που ανεφερες, παρατηρηση εκανα οτι οι χαρακτηρισμοι αυτοι δεν βοηθανε σε τιποτα και κριμα ειναι να αναφερονται(πιτσαδορο να το λεει οποιος θελει για τα αλλα κοσμητικα επιθετα εννοω).

Κερδισα senfglas me jade druid :-D  :-D

Επαιζε water druid

Τι ειναι παλι ο water druid?(εννοω απο που προκυπτει η ονομασια)

Δημοσ.

Με εχεις δει εμενα προσωπικα να εχω γραψει τετοιους χαρακτηρισμους για να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου για καποια εταιρεια/ατομο που δουλευει σε αυτην?

Ξέρεις, το forum είναι για να γίνεται και λίγος χαβαλές. Για μπες να δεις τα κοσμητικά στο νήμα του survivor και θα καταλάβεις ότι δεν μπορούν τα πάντα να είναι αποστειρωμένα, όπως εσύ έχεις στο μυαλό σου. 

Την δυσαρέσκειά σου για άπειρα παιχνίδια την έχεις εκφράσει μιρλίζοντας. Το ότι δεν αποκαλείς κάποιον πστη, δεν σε κάνει λιγότερο μίρλα.

Αντιθέτως το να λες ότι κάποιος έχει ψυχολογικά και τα βγάζει σε ένα forum, είναι προσωπική επίθεση, απέναντι σε κάποιον που δεν σε έχει προσβάλλει ποτέ επί προσωπικού.

Οπως βλεπει για να συμφωνει και αλλος με αυτο που ανεφερα μαλλον δεν ενοχλει μονο εμενα.

Ο privateer δεν ενοχλήθηκε από το πστης, ενοχλήθηκε από τις κατηγορίες κατά του πιτσαδόρου, καθώς τις θεωρεί άδικες, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι υπεύθυνος για το card design.  At least εγώ έτσι το έκλαμβάνω.

Τελος δεν διαφωνησα καπου σε αυτα που ανεφερες, παρατηρηση εκανα οτι οι χαρακτηρισμοι αυτοι δεν βοηθανε σε τιποτα και κριμα ειναι να αναφερονται(πιτσαδορο να το λεει οποιος θελει για τα αλλα κοσμητικα επιθετα εννοω).

Αν είχες μείνει στο παραπάνω, θα είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει το θέμα, αλλά προτίμησες να το κάνεις flame post και να μπουρλοτιάσεις το νήμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...