privateer Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Με Pirate Warrior? Ντροπή και αίσχος, σε είχα για πιο skilled παίχτη Χα χα ήθελα 250 νίκες για χρυσο πορτραίτο. Αν επαιζα q warrior με τα ματς να κρατάνε πάνω από 15 λεπτά δεν θα τελείωνα πότε. Άσε που το mirror καταλήγει σε rng clown fiesta με το ragnaros hero power. Αυτό είναι το deck http://i.imgur.com/jjMvYtP.png 2
Metaksas Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 εγω οσες φορες επαιξα warrior cancer μεχρι απειλες και για την ζωη μ δεχτηκα μετα απο αιτηματα φιλιας αμεσως μολις εχαναν
GeorgeGK Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 H αληθεια ειναι οτι και εγώ το σιχαινομαι αυτό το deck απλά επδ πολλές φορες δεν εχω πολύ χρονο προτιμώ να παιξω 3-4 παιχνιδια fast παρά 1 με ton q warrior γι αυτό σκεφτομαι μηπως το φτιαξω. Οταν εχω χρονο τον προτιμώ το quest.
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 εγω εχω κολλησει και παιζω control paladin με dragonlord και nzoth, ειμαι 7 ρανκ και το παλευω...μονο απο quest rogue ειμαι χαμενος απο χερι... λογικα χανω και απο exodia mage, αλλα πολυ σπανια συναντω στο ranked.... στα υπολοιπα matchup ειναι αρκετα καλος και μια και εχει μπολικα heal κοντρα στα aggro και πολλες επιλογες κοντρα σε κοντρολ... 1
Prospector8 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Προς το παρον με παει τρενο ο Murlock paladin (9-0) και ο midrange hunter (15-4), χαιρομαι που γυρισε ο hunter επιτελους και απο οτι φαινεται ο χαμενος του expansion ειναι ο warlock :/ 1
alan2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Νικη murloc paladin http://themoment.tv/playlist/9686/
jeorg136 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πολυ ακριβό ντεκ αυτος ο μερλοκ -κοντρόλ παλαντιν 4 επικς μερλοκ 3-4 λετζεντερις και αλλα βασικα επικς όπως lay on hands forbinden healing και gentle megasaur
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πολυ ακριβό ντεκ αυτος ο μερλοκ -κοντρόλ παλαντιν 4 επικς μερλοκ 3-4 λετζεντερις και αλλα βασικα επικς όπως lay on hands forbinden healing και gentle megasaur Αναφερεσαι σε βασικες καρτες του paladin οι οποιες υπαρχουν εδω και ποσα χρονια στο παιχνιδι ομως.
Prospector8 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Βοηθησαν και τα dust απο τα epic του Wild, το πηρα αποφαση οτι δεν θα ασχοληθω με Wild οποτε ολα τα legs και epic γινανε σκονες.
xavier Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 εβαλα rat αντι για ενα kodo, ετσι για να εχω μια απαντηση στα quest decks και με πηγε ψιλοτραινο το παρακατω deck...wickerflame και sunkeeper δεν εχω, για αυτο δεν ειναι στο deck, αλλα σχεδον παντα τους εχω οταν τους χρειαζομαι απο το stonehill defender...πολυ γαματη καρτα... hydrologist γαματη καρτα επισης, γιατι παιζεις οποιο secret χρειαζεσαι...παιζεις με mage, τραβας eye for an eye και γεια σου eye block...παιζεις κοντρα σε κοντρολ ειτε repentance, ειτε kodo ειτε redemption για extra value σε tyrion/nzoth... γενικα πιστευω οτι μπορεις να ανεβεις με οποιοδηποτε ντεκ αν σου αρεσει αυτο που παιζεις... 1
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 hydrologist γαματη καρτα επισης, γιατι παιζεις οποιο secret χρειαζεσαι...παιζεις με mage, τραβας eye for an eye και γεια σου eye block Νεα καρτα το eye block?
privateer Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 https://hsreplay.net/replay/8XhTTBHWAbAy7o9viLLQDk Kaz Priest vs Aggro Murloc Paladin Τα Highlander decks ισως ζησουν με τον priest στο standard 1
Tulcito Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Πλάκα πλάκα θαυματουργός ο βατραχοπάλαντιν (όπως θα έλεγε και ο Lupus) Is not my style να παίζω aggro άλλα είναι αντίδοτο σε quest rogue
Ghost007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 και εγω δε το περιμενα αλλα ο hunter παει αρκετα καλα...ανετα σχεδον ως 10 ρανκ και ισως το παλευει και ποιο κατω.. με τπτ ιδιαιτερο με απλες καρτες...beast hunter φαση ουτε secrets ουτε τπτ... ο priest αρκετα καλος επισης με lyra και nzoth μεσα ... με warrior προσπαθησα να κανω κανα ντεκ χωρις quest αποτυχια εντελως... και rogue επισης χωρις quest δοκιμασα να πεξω με jade golems και nzoth μεσα ... χμμ δυσκολα.. εχει θεματα ιδικα εναντια σε aggro decks ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις