Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Pirate Warrior? Ντροπή και αίσχος, σε είχα για πιο skilled παίχτη :P

Χα χα ήθελα 250 νίκες για χρυσο πορτραίτο. Αν επαιζα q warrior με τα ματς να κρατάνε πάνω από 15 λεπτά δεν θα τελείωνα πότε. Άσε που το mirror καταλήγει σε rng clown fiesta με το ragnaros hero power.

Αυτό είναι το deck 

http://i.imgur.com/jjMvYtP.png

• Like 2
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω οσες φορες επαιξα warrior cancer μεχρι απειλες και για την ζωη μ δεχτηκα μετα απο αιτηματα φιλιας αμεσως μολις εχαναν :P

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι και εγώ το σιχαινομαι αυτό το deck απλά επδ πολλές φορες δεν εχω πολύ χρονο προτιμώ να παιξω 3-4 παιχνιδια fast παρά 1 με ton q warrior γι αυτό σκεφτομαι μηπως το φτιαξω. Οταν εχω χρονο τον προτιμώ το quest.

Δημοσ.

εγω εχω κολλησει και παιζω control paladin με dragonlord και nzoth, ειμαι 7 ρανκ και το παλευω...μονο απο quest rogue ειμαι χαμενος απο χερι...

λογικα χανω και απο exodia mage, αλλα πολυ σπανια συναντω στο ranked....

στα υπολοιπα matchup ειναι αρκετα καλος και μια και εχει μπολικα heal κοντρα στα aggro και πολλες επιλογες κοντρα σε κοντρολ...

• Like 1
Δημοσ.

Προς το παρον με παει τρενο ο Murlock paladin (9-0) και ο midrange hunter (15-4), χαιρομαι που γυρισε ο hunter επιτελους και απο οτι φαινεται ο χαμενος του expansion ειναι ο warlock :/

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ακριβό ντεκ αυτος ο μερλοκ -κοντρόλ παλαντιν 4 επικς μερλοκ 3-4 λετζεντερις και αλλα βασικα επικς όπως lay on hands forbinden healing και gentle megasaur

Δημοσ.

Πολυ ακριβό ντεκ αυτος ο μερλοκ -κοντρόλ παλαντιν 4 επικς μερλοκ 3-4 λετζεντερις και αλλα βασικα επικς όπως lay on hands forbinden healing και gentle megasaur

Αναφερεσαι σε βασικες καρτες του paladin οι οποιες υπαρχουν εδω και ποσα χρονια στο παιχνιδι ομως.

Δημοσ.

εβαλα rat αντι για ενα kodo, ετσι για να εχω μια απαντηση στα quest decks και με πηγε ψιλοτραινο το παρακατω deck...wickerflame και sunkeeper δεν εχω, για αυτο δεν ειναι στο deck, αλλα σχεδον παντα τους εχω οταν τους χρειαζομαι απο το stonehill defender...πολυ γαματη καρτα...

hydrologist γαματη καρτα επισης, γιατι παιζεις οποιο secret χρειαζεσαι...παιζεις με mage, τραβας eye for an eye και γεια σου eye block...παιζεις κοντρα σε κοντρολ ειτε repentance,  ειτε kodo ειτε redemption για extra value σε tyrion/nzoth...

γενικα πιστευω οτι μπορεις να ανεβεις με οποιοδηποτε ντεκ αν σου αρεσει αυτο που παιζεις...

post-42956-0-57503200-1492965429_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

hydrologist γαματη καρτα επισης, γιατι παιζεις οποιο secret χρειαζεσαι...παιζεις με mage, τραβας eye for an eye και γεια σου eye block

Νεα καρτα το eye block? :D

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα θαυματουργός ο βατραχοπάλαντιν (όπως θα έλεγε και ο Lupus) :P

Is not my style να παίζω aggro άλλα είναι αντίδοτο σε quest rogue ;)

Δημοσ.

και εγω δε το περιμενα αλλα ο hunter παει αρκετα καλα...ανετα σχεδον ως 10 ρανκ και ισως το παλευει και ποιο κατω..

με τπτ ιδιαιτερο με απλες καρτες...beast hunter φαση ουτε secrets ουτε τπτ...

ο priest αρκετα καλος επισης με lyra και nzoth μεσα ...

με warrior προσπαθησα να κανω κανα ντεκ χωρις quest αποτυχια εντελως...

και rogue επισης χωρις quest δοκιμασα να πεξω με jade golems και nzoth μεσα ... χμμ δυσκολα..

εχει θεματα ιδικα εναντια σε aggro decks ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...