Balantakos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Kαι δεν το μετανοιωσα στιγμη.. Ακριβως αυτο, ουτε καν το σκεφτηκα για να σπασω ragnaros.
privateer Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Legend στο Wild με PW. Πρωτη φορα παιζω το deck για να κανω gold portrait. Γενικα στο wild ενώ περιμενα τρελά decks για την ωρα ολοι τα ιδια από standard επαιζαν βαζοντας και 2-3 broken cards τυπου Belcher, sylvanas κτλ. score 85-42 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από privateer 6
xavier Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εγώ με elemental shaman έφτασα πανευκολα στο 10 rank, από κει και πέρα πάω μέχρι 7 - 8 αλλά με ξαναριχνουν στο 10αρι οι συνεχόμενοι rogue quest, γενικά από 10 μεχρι legend όλο rogue quest θ βρισκεις. μια απο τα ιδια...μεγαλος καρκινος ο rogue quest, σε ολα τα παιχνιδια εχουν τελειωσει το quest turn 4 και πολλες φορες το παιζουν κιολας με prep...κανα 2 φορες που κερδισα ειχα board control και απλα πηγαινα face... πολυ σπασμενο ντεκ...
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Γενικα στο wild ενώ περιμενα τρελά decks για την ωρα ολοι τα ιδια από standard επαιζαν βαζοντας και 2-3 broken cards τυπου Belcher, sylvanas κτλ. Για να δεις τρελα decks στο wild πρεπει ο αλλος να εχει ορεξη να ασχοληθει μιας και οι περισσοτεροι pro(που κανουν copy paste τα deck τους)παιζουν στο standard. Αρα κλασσικα και οι περισσοτεροι θα παιξουν τα γνωστα ετοιμα decks(που ολως τυχαιως ειναι κυριως aggro αντε στην καλυτερη Mid range)παρα control.
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μια απο τα ιδια...μεγαλος καρκινος ο rogue quest, σε ολα τα παιχνιδια εχουν τελειωσει το quest turn 4 και πολλες φορες το παιζουν κιολας με prep...κανα 2 φορες που κερδισα ειχα board control και απλα πηγαινα face... πολυ σπασμενο ντεκ...
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μια απο τα ιδια...μεγαλος καρκινος ο rogue quest, σε ολα τα παιχνιδια εχουν τελειωσει το quest turn 4 και πολλες φορες το παιζουν κιολας με prep...κανα 2 φορες που κερδισα ειχα board control και απλα πηγαινα face... πολυ σπασμενο ντεκ... Προβλεπω να πεφτει nerf στο quest αυτο(μακαρι δηλαδη).
Zus Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στο brawl καρκίνος rogue. Άντε γμησου πιτσαδόρε, άντε γμησου 2
Tulcito Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στο brawl καρκίνος rogue. Άντε γμησου πιτσαδόρε, άντε γμησου Mεγάλο troll ο πιτσαδόρος Btw προσωπικά για μένα το νέο expansion είναι διασκεδαστικό αν δεν πεφτεις στα καμμένα που παίζουν ακόμα Pirate warrior.O quest rogue είναι όντως broken και θα φάει nerf στανταρ απλά ελπίζω να μη το καθυστερήσουν ως συνήθως.Απλά αφήστε τους στην μιζέρια τους να νομίζουν ότι είναι παιχταράδες.Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε την ζαχαρένια μας.Ένα game έιναι. Πιο πολύ παίζω με Exodia mage και γενικά πειραματίζομαι με τον Mage μιας και είναι η αγαπημένη μου class
vlgeor Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τα νεότερα έχουν ως εξής. Πήγα rank 8 απο rank 13 μέσα σε μία μέρα. Ο λόγος είναι ότι είχα 4/5 νίκες απέναντι σε quest rogue γιατι άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου απέναντί του (θέλω να ελπίζω δηλαδή ότι είναι αυτός ο λόγος και όχι η τύχη) . Επίσης μου έτυχαν και κάμποσοι quest warriors με τους οποίους όυτως η άλλως ο tempo mage έχει καλή επιτυχία. Απέναντι σε pirate warrior δεν έχει καμία τύχη βέβαια το deck μου αλλά δεν τους συναντάω και τόσο συχνά πλέον
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Φιλικα παντα αλλα οποιος δεν εχει ορεξη να παιξει με το παιχνιδι(ακομα και πιο χαλαρα) ας το κανει uninstall να τελειωνει το θεμα. Οι βρισιες δεν τιμανε κανενα(ουτε φυσικα επιτρεπονται απο το forum),ουτε τα θεματα των παιχνιδιων ειναι για να βγαζει ο καθενας τα (ψυχολογικα)προβληματα που εχει με το παιχνιδι/εταιρεια. Δεν εισαι καθολου ικανοποιημενος με την πορεια που εχει παρει το παιχνιδι(γενικα μιλώντας),ειτε το παρατας οπως ειναι με το καλημερα που εχεις ξενερωσει(γενικα μιλώντας αλλα και απο τα προηγουμενα expansion)ή του δινεις μια δευτερη ευκαιρια μηπως φτιαξει στα επομενα expansion(πριν το ungoro δηλαδη) ή παιζεις υπερβολικα χαλαρα μια στο τοσο και ασχολεισαι περισσοτερο με κατι αλλο. Ελεος που ορισμενοι φανατιζεστε τοσο πολυ με ενα παιχνιδι(με καρτες κιολας)λες και δεν υπαρχουν αλλες εναλλακτικες στο Pc. Ναι ολοι συμφωνουν(και στο θεμα αυτο και γενικα)οτι το quest του rogue προς το παρον ειναι τελειως broken,ειδικα σε σχεση με paladin και druid,οκ γραφτηκε αυτο 1-2-3 φορες απο τοτε που βγηκε το expansion.
Prospector8 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Επειδή μου φαινοταν εμενα οτι δεν ειναι ΤΟΣΟ broken ο Crystal Rogue, εψαξα να βρω στοιχεια πανω σε αυτο και βρηκα οτι ειχα σωστη εντυπωση γι αυτο το deck! Οτι ακομα και ο νεος miracle rogue ειναι καλυτερος απο τον crystal.. Kοιταξτε λοιπον τα νουμερα τι λενε (δείγμα απο 140.000 games) και μετα θα κρινουμε τι ειναι broken, μιλαμε για deck που θελει 3-4 AN για να νικησει.. Πηγη http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-44/
privateer Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-44/ quest rogue tier 3. Οποτε αφήστε την κλαψα και βελτιωθείται τοσο σαν παικτες οσο και στην επιλογή decks αφου σας νοιάζει το Laddering. 2
Atallos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Legend στο Wild με PW. Πρωτη φορα παιζω το deck για να κανω gold portrait. Γενικα στο wild ενώ περιμενα τρελά decks για την ωρα ολοι τα ιδια από standard επαιζαν βαζοντας και 2-3 broken cards τυπου Belcher, sylvanas κτλ. score 85-42 Θανατος σε οσους παιζουν PW... 1
Sartiv Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Θανατος σε οσους παιζουν PW... Υπαρχουν φτηνα decks που κερδιζουν τους PW. Τα νεότερα έχουν ως εξής. Πήγα rank 8 απο rank 13 μέσα σε μία μέρα. Ο λόγος είναι ότι είχα 4/5 νίκες απέναντι σε quest rogue γιατι άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου απέναντί του (θέλω να ελπίζω δηλαδή ότι είναι αυτός ο λόγος και όχι η τύχη) . Επίσης μου έτυχαν και κάμποσοι quest warriors με τους οποίους όυτως η άλλως ο tempo mage έχει καλή επιτυχία. Απέναντι σε pirate warrior δεν έχει καμία τύχη βέβαια το deck μου αλλά δεν τους συναντάω και τόσο συχνά πλέον Μπραβο !! Αυτο ειναι το νοημα, για ΟΛΑ τα decks υπαρχουν τα anti-decks που αμα παιζεις σωστα, τους νικας ευκολα. Αλλα αυτοι που χανουν σταθερα, πιστευουν οτι φταιει το παιχνιδι και οχι το hyper-super-imba skill τους..
Atallos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Υπαρχουν φτηνα decks που κερδιζουν τους PW. Μπραβο !! Αυτο ειναι το νοημα, για ΟΛΑ τα decks υπαρχουν τα anti-decks που αμα παιζεις σωστα, τους νικας ευκολα. Αλλα αυτοι που χανουν σταθερα, πιστευουν οτι φταιει το παιχνιδι και οχι το hyper-super-imba skill τους.. Δεν εχει σχεση αν υπαρχουν φθηνα η ακριβα decks που κερδιζουν τους PW Ηδη legend παιχτες και παιζουν αυτο το βδελυγμα . Δηλαδη , για ποιο λογο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις