Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις ποτε θα καταλαβετε ενα πολυ σημαντικο πραμα... Ειναι σαν ψαλιδι-χερι-πετρα!!!

ΔΕΝ υπαρχει το "απολυτο" deck που να κερδιζει ολα... 

Απλως παιζετε ενα anti-deck που να νικαει πανω απο 50% των decks που παιζονται σ'αυτη τη στιγμη (meta).

Και να παιζετε και σωστα βεβαια. 

ο καθενας μπορει να ανεβει οσο ψηλα θελει με αυτη τη μεθοδο, το θεμα ειναι να αφιερωσει χρονο για το grinding :D

Οσο πιο ψηλα, τοσο περισσοτερο χρονο θα χρειαζεστε.

Δημοσ.

Μα αν ηταν εξαιρετικο δεν θα ειχες τετοια προβλήματα. To q του priest στο standard δεν λεει ποσο μαλλον σε highlander decks χωρις reno.

Εμμμμ, τον ρόλο του Reno παίζει η Amara

Δημοσ.

βασικα ειναι περιεργη φαση το meta τωρα, σημερα πηγα αρκετα καλα με εναν κοντρολ paladin, πολλα decks παιζουν, ακομα δεν εχει κατασταλλαξει το meta και βλεπεις διαφορα. γενικα το expansion εχει πολλες δυνατες καρτες και υπαρχει μεγαλη ποικιλια...

το σπαστικο με το rogue deck ειναι οτι αν εχει καλο mulligan δεν υπαρχει απαντηση αν παιζεις control deck...

Δημοσ.

rank 1 σε wild και σε standard. Golden warrior is getting closer :-D  :-D

Εμμμμ, τον ρόλο του Reno παίζει η Amara

Καμια σχεση η αμαρα με ρενο. Εδώ χανεις turn 6 από aggro. Και πριν με ρενο εφτανες οριακα μεχρι τοτε. Εσυ turn 6 ζήτημα να εχεις παιξει 4-5 deathrattles.

Δημοσ.

γιατί δεν παίζεις στο wild τον priest? λίγο που έπαιξα ήταν τέλεια με ρενο+αμαρα+zoth

Γιατι το community ειναι για κλωτσιες οπως και καθε παιχνιδι που μαζευει τοσο κοσμο.

Γιατι στο Wild ενω εχεις ολες τις καρτες διαθεσιμες, το 90% στα χαμηλα ranks παιζουν τα ιδια decks του standard ή τιποτα face decks οπως shaman,hunter και warrior.

Δημοσ.

Γιατι το community ειναι για κλωτσιες οπως και καθε παιχνιδι που μαζευει τοσο κοσμο.

Γιατι στο Wild ενω εχεις ολες τις καρτες διαθεσιμες, το 90% στα χαμηλα ranks παιζουν τα ιδια decks του standard ή τιποτα face decks οπως shaman,hunter και warrior.

ακόμα και έτσι όμως θα αντιμετωπιζεις τα ιδια decks με standard, αλλά με το deck που θες να παίξεις να είναι ένα-δυο κλικ πιο δυνατό.

Δημοσ.

Ο priest μπορεί να τα πίνει αλλά gameplay wise με χαροποιεί υπέρ του δέοντος. Μέχρι 11 έχω φτάσει γενικά δεν τραβάει το deck που έχω αλλά who cares αν διασκεδάζω; Θα δοκιμάσω και amara deck να δω. 

Χτες μου έκατσαν 3 un goro packs σε ένα match :lol:

Και το priest vs priest στο τωρινό meta είναι endless fun.....τα matches κρίνονται από fatigue.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με elemental shaman έφτασα πανευκολα στο 10 rank, από κει και πέρα πάω μέχρι 7 - 8 αλλά με ξαναριχνουν στο 10αρι οι συνεχόμενοι rogue quest, γενικά από 10 μεχρι legend όλο rogue quest θ βρισκεις.

Δημοσ.

Εγώ με elemental shaman έφτασα πανευκολα στο 10 rank, από κει και πέρα πάω μέχρι 7 - 8 αλλά με ξαναριχνουν στο 10αρι οι συνεχόμενοι rogue quest, γενικά από 10 μεχρι legend όλο rogue quest θ βρισκεις.

Παιξε τοτε war pirate ή mage quest να τους νικησεις ευκολα και να πας τουλαχιστον 5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...