GeorgeGK Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ο *** που σκέφτηκε το quest rogue είναι ακόμα στη θέση του? Αν ο άλλος έχει διπλό shadowstep στα πρώτα 4 χαρτιά (2 σερί φορές μου συνέβη) είναι instant kill. Ηλίθιοι Εδώ υπάρχει ακομα ο καρκινος ο pirate warrior που πραγματικα το μονο που κανει ειναι να βαραει μουρη και δεν μπορεις καπως να γλυτώσεις και με taunt δλδ δεν μπορεις να κανεις πολλά αφου εχουν εκτος απο ενα σωρο charge και οπλα εχουν και τα spell για να στα βγαζουν.
merchant Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Με αυτόν τον ***warrior (taunt) τώρα τι θα γίνει?? θα πρέπει και εμείς ντε και καλά μας αρέσει δεν μας αρέσει να φάμε το dust μας να τον παίζουμε??Αντε με την παλιοαηδία κάνω concede πριν αρχίσει το game...
Sartiv Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Με αυτόν τον ***warrior (taunt) τώρα τι θα γίνει?? θα πρέπει και εμείς ντε και καλά μας αρέσει δεν μας αρέσει να φάμε το dust μας να τον παίζουμε??Αντε με την παλιοαηδία κάνω concede πριν αρχίσει το game... Πολυ ευκολος να νικηθει αν ξερεις να παιζεις. Π.χ. με το μαγο ή με τον shaman. Τωρα πλεον ειναι ψαλιδι-χερι-πετρα το HS. Καποια decks κερδιζουν καποια decks, αλλα χανουν απο καποια αλλα decks.
Lautrec Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Εδώ υπάρχει ακομα ο καρκινος ο pirate warrior που πραγματικα το μονο που κανει ειναι να βαραει μουρη και δεν μπορεις καπως να γλυτώσεις και με taunt δλδ δεν μπορεις να κανεις πολλά αφου εχουν εκτος απο ενα σωρο charge και οπλα εχουν και τα spell για να στα βγαζουν. Παίζω taunt warrior και είναι πολύ δυνατός ενάντια σε πειρατές. Με αυτόν τον ***warrior (taunt) τώρα τι θα γίνει?? θα πρέπει και εμείς ντε και καλά μας αρέσει δεν μας αρέσει να φάμε το dust μας να τον παίζουμε??Αντε με την παλιοαηδία κάνω concede πριν αρχίσει το game... Είναι δυνατός ενάντια σε συγκεκριμένα decks μόνο. Δοκίμασε κάτι άλλο. Επίσης υπάρχει και ο Black Knight. Το Ungoro έχει μακράν τα περισσότερα taunts, ίσως να τον χρειαστείς. 1
vlgeor Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Εγώ με tempo mage σπάνια χάνω από taunt warriors. Χάνω όμως από pirate warrior, και επίσης τον quest rogue τον νίκησα μόνο μια φορά και έκανα παρτυ. Νομίζω ο quest rogue είναι μακράν το καλύτερο deck σε αυτήν την meta. Σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος θα παίζουν μόνοι τους στο ladder
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Με αυτόν τον ***warrior (taunt) τώρα τι θα γίνει?? θα πρέπει και εμείς ντε και καλά μας αρέσει δεν μας αρέσει να φάμε το dust μας να τον παίζουμε??Αντε με την παλιοαηδία κάνω concede πριν αρχίσει το game... Mass dispel την κατάλληλη ώρα και τέλος! Παίζω ένα fun priest deck. Τα πίνω κάργα αλλά διασκεδάζω Δοκίμασα και taunt warrior. Δυνατό αλλά boring as fuck. Κατά τα, quest rogue το χειρότερο deck που έχω δει από την beta του παιχνιδιού. Ενδεχομένως αν μπορεί να στηθεί dragon priest με 2xdragonfire να τελειώσει αυτή η παπαριά! 1
Zus Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγώ παίζω quest priest. Έχει κάτι plays που τσακίζει κόκκαλα, αλλά με τόσους καρκίνους απέναντι πως να ανέβεις? 1
Ghost007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 συμφωνω οτι rogue και warrior εχουν δυνατα quest αλλα δεν ειναι ανικητα... το προβλημα ειναι νομιζω να αντιμετωπισεις και τα δυο με το ιδιο ντεκ... εγω craftara lyra ειχα ηδη black knight-nzoth-kazakus- τα εχω βαλει ολα μαζι μεσα και ειναι αρκετα καλα εναντια στο warrior.. αλλα οχι τοσο καλα οσο ηταν με τα aggro αν και το ψαχνω ακομα το ντεκ.. επισης το μεγαλο προβλημα για εμενα με το rogue ειναι οτι απο τι στιγμη που γινεται δεν μπορεις να κανεις σχεδον τπτ στα μινιον ...ουτε silence ουτε equalize η προβατο ας πουμε η οτιδηποτε...οτι και να κανεις παραμενουν 5/5....
guido Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 επισης το μεγαλο προβλημα για εμενα με το rogue ειναι οτι απο τι στιγμη που γινεται δεν μπορεις να κανεις σχεδον τπτ στα μινιον ...ουτε silence ουτε equalize η προβατο ας πουμε η οτιδηποτε...οτι και να κανεις παραμενουν 5/5.... μπορείς να τα κάνεις freeze. και μετα αυτος κάνει vanish και παίζει οτι εχει charge και εκει κάνεις uninstall 4
Zus Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ο νέος freeze mage χάνει από κάποιον? Γιατί απέναντι σε control decks, εφόσον έχει το χρόνο να τραβήξει όλο το deck, είναι χειρότερος από murlock paladin. Σαν τα μούτρα του το έκανε ο πιτσαδόρος το παιχνίδι
Tmark Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σαν τα μούτρα του το έκανε ο πιτσαδόρος το παιχνίδι Let me save you some frustration and time. https://www.eternalcardgame.com
Zus Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Let me save you some frustration and time. https://www.eternalcardgame.com Σε ευχαριστώ boy, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο και διάθεση να ασχοληθώ με κάτι νέο αυτή την περίοδο. Χώρια που έχω επενδύσει λεφτά στην μλκια της Blizzard. Δηλαδή πραγματικά, πώς σκατά το καταντήσαν έτσι το παιχνίδι, να μην μπορώ να ανέβω από το 15 με ένα πανάκριβο deck? http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/trololitos-ungoro-deathrattle-kazacus-priest-april-2017-season-37/ 2
privateer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πανάκριβο δεν σημαίνει και καλό. το συγκεκριμένο φαίνεται κακό. Δοκιμασε mid hunter/miracle rogue/q warrior/aggro mage. Υπάρχουν πολλά viable decks. 2
Zus Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν είναι κακό, εξαιρετικό είναι. Τρομερό synergy με τα deathrattle minions και αν χτίσεις board ο άλλος πρέπει να σε κατεβάσει 3 φορές για να σε σκοτώσει. Δεν έχω κάρτες για να παίξω όσα προανέφερες και δεν θέλω να παίζω ό,τι θέλει ο πιτσαδόρος για να ανέβω, θέλω να παίζω αυτό που με ευχαριστεί. Ίσως να είναι και θέμα play, μιας και παίζω μόνο 3 μέρες και ίσως να κάνω κάποια λάθη (είναι τρομερής σημασίας το mulligan) Θα τυραννηθώ λίγο ακόμα πριν το παρατήσω, αλλά το θέμα είναι ότι επειδή δεν έχει κάποιο σημαντικό aoe, αν ο άλλος πάρει board σε καθάρισε σαν αυγό.
kostask91 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πανάκριβο δεν σημαίνει και καλό. το συγκεκριμένο φαίνεται κακό. Δοκιμασε mid hunter/miracle rogue/q warrior/aggro mage. Υπάρχουν πολλά viable decks. Καλα αν ειναι να τα συγκρινουμε ολα τα deck με quest rogue και pirate warrior, ολα κακα θα φαινονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις