jokul7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Γενικα ειναι ΠΟΛΥ broken το παιχνιδι, απλα δεν παιζεται με τιποτα με στρατηγικες και μυαλο. Με τιποτα ... Περιμενω να ανοιξει το GWENT. Παίζω Hearthstone από την Beta σχεδόν καθημερινά. Το Σάββατο ξεκίνησα το Gwent. Ίσως είναι το γεγονός ότι είναι καινούριο το παιχνίδι και το είχα λιώσει και στο Witcher, αλλά πλέον δεν κάνω καν login στο Hearthstone. Θα δούμε πως θα πάει αλλά διασκεδάζω περισσότερο.
Tmark Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Παίζω Hearthstone από την Beta σχεδόν καθημερινά. Το Σάββατο ξεκίνησα το Gwent. Ίσως είναι το γεγονός ότι είναι καινούριο το παιχνίδι και το είχα λιώσει και στο Witcher, αλλά πλέον δεν κάνω καν login στο Hearthstone. Θα δούμε πως θα πάει αλλά διασκεδάζω περισσότερο. Λέγεται honeymoon phase, και εγώ έτσι ήμουν πριν 3 μήνες. Αλλά και το Gwent κουράζει μετά από λίγο. 2
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το καλύτερο κόλπο είναι να απέχεις για κάποιο χρονικό διάστημα και να επανέρχεσαι 1
Ghost007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 καλησπερα και απο εμενα... ειχα 2-3 μηνες να μπω... μπηκα 4ο πακετο το πρωτο μου golden legent το quest του hunter το δοκιμασα λιγο αν και φυσικα μου λειπουν πολλες καρτες...δε βλεπω ομως να ειναι και τοσο δυνατο... αργο μου φενεται και οκ καλα τα draw κλπ αλλα τι να τα κανεις αφου πιθανον θα εχεις χασει ηδη το παιχνιδι... το κοβω για dust ... κατα τα αλλα οκ επεξα λιγο με priest με μονες καρτες kazakus κλπ ...οκ καπου χανει σιγουρα με της καρτες που λειπουν ...αλλα οκ..το παλευει ακομα... πηγα 15 και βλεπουμε θα κανω τπτ πειραματα και με καναν αλλο... καλη φαση μου φενεται που κανανε τελικα να μη πεφτεις αφου φτασεις στα 15 κλπ... μπορεις να πειραματιζεσαι ποιο ανετα... και αρκετα ωραια ντεκς βλεπω διαφορα. ισως γινονται λιγο ποιο δυνατα απο οσο θα επρεπε καποια quest ... αλλα τεσπα θα δειξει ...
kostask91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ειπα να ασχοληθω και με hunter λιγο τωρα, και καθως εβλεπα τις καρτες επεσα πανω στην Terrorscale Stalker. 3 mana 3/3 ,battlecry trigger a friendly minions deathrattle. RARE Και υπαρχει παλι για τον hunter καρτα με το ιδιο effect μονο που ειναι 5 mana , 6/5 και ειναι beast . LEGENDARY. Nice job blizzard :Ρ 1
Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ειπα να ασχοληθω και με hunter λιγο τωρα, και καθως εβλεπα τις καρτες επεσα πανω στην Terrorscale Stalker. 3 mana 3/3 ,battlecry trigger a friendly minions deathrattle. RARE Και υπαρχει παλι για τον hunter καρτα με το ιδιο effect μονο που ειναι 5 mana , 6/5 και ειναι beast . LEGENDARY. Nice job blizzard :Ρ εκτος αυτου εγω την εβγαλα απο το ντεκ κιολας..γιατι δεν εχεις και τοσο ισχυρα deathrattle για να ενεργοποιησεις νομιζω... παλευω με το quest εχω βαλει 16-18 μονες στο ντεκ και το αστειο ειναι οτι περνω παιχνιδια μεν.. αλλα τα περνω πριν καν βγει το quest ... για αλλη μια φορα βλεπω παντως οτι της ποιο op καρτες της πηρε ο shaman μου φενεται.. κατα τα αλλα πολυ δυνατο το quest του rogue και του warrior αν και αργο... πιθανων και του druid αν και μονο μια φορα εχω πεσει πανω του...οταν το εκανε με διελυσε μετα φυσικα.... δε ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο η δυσκολο ομως...
GeorgeGK Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 εκτος αυτου εγω την εβγαλα απο το ντεκ κιολας..γιατι δεν εχεις και τοσο ισχυρα deathrattle για να ενεργοποιησεις νομιζω... παλευω με το quest εχω βαλει 16-18 μονες στο ντεκ και το αστειο ειναι οτι περνω παιχνιδια μεν.. αλλα τα περνω πριν καν βγει το quest ... για αλλη μια φορα βλεπω παντως οτι της ποιο op καρτες της πηρε ο shaman μου φενεται.. κατα τα αλλα πολυ δυνατο το quest του rogue και του warrior αν και αργο... πιθανων και του druid αν και μονο μια φορα εχω πεσει πανω του...οταν το εκανε με διελυσε μετα φυσικα.... δε ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο η δυσκολο ομως... Εγώ shaman δεν εχω συναντησει ουτε μια φορα. Βεβαια ειμαι αρκετα ψηλά στο ladder γιατι το ειχα παρατησει οποτε χθες κατεβηκα στο 15. Δεν ξερω αν σε ποιο χαμηλα ρανκ θα συναντησω καθολου. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Παντως βγηκε νεο expansion και ο κοσμος εξακολουθει να παιζει pirate warrior....respect στο community... 1
privateer Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Παντως βγηκε νεο expansion και ο κοσμος εξακολουθει να παιζει pirate warrior....respect στο community... Παλι καλα γιατι θα είχαμε γεμισει quest rogue 2
Prospector8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 https://tempostorm.com/hearthstone/decks/zoolock-standard-meta-snapshot-april-14-2017
kostask91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Σκεφτομαι για quest druid μαζι με giant anaconda κτλ. Λετε να τραβηξει , το χει δοκιμασει κανεις ? Η τζαμπα το dust ? Kαι δε μιλαω για να κατεβω στο lader.
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Σκεφτομαι για quest druid μαζι με giant anaconda κτλ. Λετε να τραβηξει , το χει δοκιμασει κανεις ? Η τζαμπα το dust ? Kαι δε μιλαω για να κατεβω στο lader. Απο τα οσα γραφονται ως τωρα και με βαση το τωρινο meta ειναι ισως το χειροτερο quest του παιχνιδιου.
privateer Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Απο τα οσα γραφονται ως τωρα και με βαση το τωρινο meta ειναι ισως το χειροτερο quest του παιχνιδιου. Αυτόν τον τιτλο μαλλον τον εχει το q του paladin lol Παντως με giant anacondas επαιζε ένα ωραιο deck o savj. Ramp Druid όμως χωρις quest. 1
jeorg136 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σκεφτομαι για quest druid μαζι με giant anaconda κτλ. Λετε να τραβηξει , το χει δοκιμασει κανεις ? Η τζαμπα το dust ? Kαι δε μιλαω για να κατεβω στο lader. το άνοιξα πρόσφατα μαρεσει πολυ και σπάω το κεφάλι μου να βρω κάποιον συνδυασμό ντεκ που να δουλεύει μέχρι στιγμής δεν φαινεται να βγαίνει κατι..
Zus Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ο *** που σκέφτηκε το quest rogue είναι ακόμα στη θέση του? Αν ο άλλος έχει διπλό shadowstep στα πρώτα 4 χαρτιά (2 σερί φορές μου συνέβη) είναι instant kill. Ηλίθιοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις