privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Θα συμφωνήσω ότι υπαρχουν πολλά decks να δοκιμάσει κάποιος και με τα οποία να πάει πολύ καλα. Το μόνο πρόβλημα είναι με όλα αυτά τα epics/legs που θα χρειαστεί το παιχνίδι έχει γίνει πολύ ακριβό. Q rogue χάνει από όλα τα aggro οποτε εχει counter. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Γιαυτο το λογο και δωσανε πισω dust για αρκετες καρτες οπως sylvannas,ragnaros,azure drake και επισης μην ξεχναμε οτι οποιος παιζει μονο standard μπορει πλεον να σπασει και παλιοτερες καρτες. Αντικειμενικα μιλώντας(ακομα και εγω που δεν ασχολουμαι πολυ με το HS)λυσεις υπαρχουν αν υπαρχει ορεξη.
privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λόγω αυτού δεν φαίνεται τόσο ακόμη. Στα επόμενα exp θα ειναι ακόμη πιο εμφανές αν δεν αλλάξουν τακτικές. Εγώ θα παίξω δυο βδομάδες arena (ουτε και αλλιως μετα λογω δουλειας δεν θα εχω χρονο) και θα αρχίσω πάλι να μαζεύω gold.
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λόγω αυτού δεν φαίνεται τόσο ακόμη. Στα επόμενα exp θα ειναι ακόμη πιο εμφανές αν δεν αλλάξουν τακτικές. Δεν συμφωνω με το παραπανω. Το free to play αυτο μοντελο το εχουμε δει και στα moba παιχνιδια και σε αρκετα mmo rpg. Για οσους δεν θελουν να δωσουν σχεδον καθολου χρηματα,δυστηχως τους περιμενει παρα πολυ grinding και farming αυτο ειναι λιγο πολυ γνωστο εδω και αρκετο καιρο,λογικο και αναμενομενο.
GeorgeGK Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λόγω αυτού δεν φαίνεται τόσο ακόμη. Στα επόμενα exp θα ειναι ακόμη πιο εμφανές αν δεν αλλάξουν τακτικές. Εγώ θα παίξω δυο βδομάδες arena (ουτε και αλλιως μετα λογω δουλειας δεν θα εχω χρονο) και θα αρχίσω πάλι να μαζεύω gold. Και εγώ σκεφτομαι να αρχισω τις αρενες μιας και δεν ειχα μαζεψει αρκετο gold και ανοιξα λιγα πακετα.Οπότε τώρα το να δοκιμαζω decks ειναι αδυνατο γιατί δεν εχω καρτες ουτε αρκετο dust για να κραφταρω(καπου στα 3500 νομιζω εχω) Οπότε για λιγο καιρο αρενες μεχρι να δουμε πως πανε τα πραγματα και να μαζεψω καρτες + dust.
privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν συμφωνω με το παραπανω. Το free to play αυτο μοντελο το εχουμε δει και στα moba παιχνιδια και σε αρκετα mmo rpg. Για οσους δεν θελουν να δωσουν σχεδον καθολου χρηματα,δυστηχως τους περιμενει παρα πολυ grinding και farming αυτο ειναι λιγο πολυ γνωστο εδω και αρκετο καιρο,λογικο και αναμενομενο. Μα αυτό λεμε δεν αξιζει να δινεις χρηματα για το HS. Αντε και πηρες το πακετο με τα 50 packs. Εδωσες 50 euro και τι κατάφερες? 1-2 Legs στην καλυτερη και θα πρεπει να κραφταρεις ένα σωρο άλλες καρτες. Εδώ ο kripp ανοιξε 1000 πακετα και δεν ειχε ολες τις καρτες. Και αυτοι που φωναζουν στο reddit είναι τετοια ατομα που εδιναν χρηματα στο HS και επαιρναν και τα adv που ηταν πολύ καλο Value. Οι f2p ξερουν ότι θελει grinding δεν αλλαξε τιποτα. Ουτε πληρωναν και σιγουρα ουτε στο μελλον θα πληρωσουν. Οσο για το πως δουλευουν αλλα ccg μια ματια στο shadowverse θα καταλάβεις ποσο πισω είναι σε αυτό τον τομεα το HS. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι αλλα ειναι κατι που ισχυε εδω και ποσο καιρο,γιατι και τα adventure να θυμισω αρκετοι τα αγορασαν με κανονικα χρηματα,γιαυτο και εβαλαν επιλογη να μπορεις να σπασεις τις καρτες αν θελεις. Και το adventure αν και ειχες σιγουρες καρτες που επαιρνες(κυριως απο πλευρας Legendary)παλι 20ευρω δεν αξιζε. Επισης οσον αφορα τα 50packs και 5 legendary να σου καθονταν παλι δεν αξιζει.Και ο λογος προφανως οτι ζηταει 50ευρω. 50ευρω κυριοι(ή και λιγοτερα)ζητανε ολα τα γνωστα παιχνιδια στο pc. overwatch,GTA,battlefield,Witcher,Dark Souls 3 και παει λεγοντας. Αυτα βεβαια μονο σε μας στην Ελλαδα τοσο κακοφαινονται γιατι 50ευρω ειναι 10% περιπου(ή και περισσοτερο)του βασικου μισθου στην χωρα μας. Στο εξωτερικο τα δινουν για πλακα δεν τους πολυ νοιαζει,ειδικα αφου το λιωνουν το παιχνιδι. http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/26377-how-much-real-have-you-spent-in-hearthstone-how?page=3 Επισης μην ξεχναμε πριν 2 χρονια τυπα που εδωσε 3500 δολλαρια στο τοτε GVG expansion Και αυτοι που φωναζουν στο reddit είναι τετοια ατομα που εδιναν χρηματα στο HS και επαιρναν και τα adv που ηταν πολύ καλο Value. Καλα να παθουν αυτοι που εκαναν το παραπανω,γιατι ''γνωριζω'' με τι σκεπτικο λειτουργει ο κοσμος δυστηχως και δεν ειναι μονο στο HS αυτο.
BadBoy Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αυτή τη γκρίνια για τις τιμές δεν την καταλαβαίνω, όταν γίνει υποχρεωτικό το HS το συζητάμε.
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αυτή τη γκρίνια για τις τιμές δεν την καταλαβαίνω, όταν γίνει υποχρεωτικό το HS το συζητάμε. Τι εννοεις γκρινια για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος?
Prospector8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κάποιος κατάφερε και πήγε legend με Silence Priest! Θεϊκό deck παίζω και εγω κανα game με αυτό , πολυ fun αλλα δεν ήξερα οτι μπορούσες να κάνεις και καριέρα με αυτό
BadBoy Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τι εννοεις γκρινια για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος? Δεν αξίζει 20 ευρώ, ανέβηκαν οι τιμές, είναι ακριβό, δεν είναι δωρεάν κλπ. Πήρα αφορμή από κάποια που έγραψες, αλλά δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Απλά είναι ένα προϊόν που έχει μια συγκεκριμένη τιμή. Αν έχεις τα δίνεις, αν το θεωρείς πολύ ακριβό ή δεν έχεις (και τα δύο απολύτως θεμιτά) τότε ασχολείσαι με κάτι άλλο. Ένα παιχνίδι στον υπολογιστή είναι, όχι κάτι απαραίτητο για την επιβίωση.
privateer Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κάποιος κατάφερε και πήγε legend με Silence Priest! Θεϊκό deck παίζω και εγω κανα game με αυτό , πολυ fun αλλα δεν ήξερα οτι μπορούσες να κάνεις και καριέρα με αυτό Έτσι unoptimised που ειναι τωρα τα decks ειναι πολύ εύκολο να πας legend με ότι deck θες. Το grinding δεν το γλυτώνεις βέβαια. 2
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν αξίζει 20 ευρώ, ανέβηκαν οι τιμές, είναι ακριβό, δεν είναι δωρεάν κλπ. Πήρα αφορμή από κάποια που έγραψες, αλλά δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Απλά είναι ένα προϊόν που έχει μια συγκεκριμένη τιμή. Αν έχεις τα δίνεις, αν το θεωρείς πολύ ακριβό ή δεν έχεις (και τα δύο απολύτως θεμιτά) τότε ασχολείσαι με κάτι άλλο. Ένα παιχνίδι στον υπολογιστή είναι, όχι κάτι απαραίτητο για την επιβίωση. Προφανως και ειναι ακριβα τα χρηματα που ζηταει το hearthstone για οποιον πληρωσει με χρηματα τι παει να πει αν εχεις τα δινεις? Ειναι video game πρωτα απο ολα και με αλλα video games το συγκρινα. Το ποσα χρηματα αξιζει να δωσει καποιος ειναι φυσικα προσωπικη αποφαση του καθενος. Οσο για τα 20ευρω που αναφερεις για τα adventures ναι εμενα πιο πολυ μου θυμιζε ενα brawl καθε φορα που εβγαινε νεο wing παρα κατι το διαφορετικο. Οπως στα αλλα παιχνιδια ρωταει ο κοσμος αν αξιζει η αγορα,ενοικιαση ή μειωση τιμης/εκπτωση,μια απο τα ιδια ισχυουν και για το Hearthstone γιατι και αυτο video game ειναι.
Lautrec Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Αυτή τη γκρίνια για τις τιμές δεν την καταλαβαίνω, όταν γίνει υποχρεωτικό το HS το συζητάμε. Δεν είναι μόνο οι τιμές καθεαυτές , είναι και ότι έφυφαν απο το Standard Sylv+Rag, τα περισσότερα νεα legs είναι class, τα adventures που ήταν καλό value for money έφυγαν και αυτά, με άλλα λόγια ανέβηκε απότομα το κόστος για έναν ανταγωνιστικό παίκτη.
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Το θεμα ειναι οτι πληρωνει καποιος 50ευρω και δεν παιρνει καν ολο ή εστω το μισο content του τωρινου expansion,γιαυτο πολυ απλα οταν γινεται συγκριση με αλλα παιχνιδια βγαινει το συμπερασμα οτι το Hearthstone δεν ειναι παιχνιδι να επενδυσεις πολλα χρηματα. Τα adventures σε σχεση με τα expansion αξιζαν οχι για τις 45περιπου καρτες που εδιναν που δεν ηταν και παρα πολλες,αλλα γιατι καθε 700gold ειχες σιγουρο ενα legendary το οποιο ηξερες κιολας πιο ειναι. Αρα καθε 7 packs και ενα legendary στην ουσια. Επισης αν και τα χρηματα που ζηταγαν τα adventures(σε ευρω)δεν ηταν και λιγα,τουλαχιστον επερνε ολο το περιεχομενο με λιγα χρηματα και τελος. Ακομα και δωρο card back επαιρνες με pre order που και αυτο φθηνοτερα εβγαινε σε σχεση με τωρα που ζηταει 45ευρω για αυτο(για τους συλλεκτες κυριως). Δεν ξερω απο αυτους που συμμετεχουν στο παρον θεμα τι αλλα παιχνιδια παιζουν,αλλα εγω κανω τις παραπανω συγκρισεις γιατι ειμαι pc gamer και παιζω και αλλα παιχνιδια και αρα ειμαι σε θεση να συγκρινω αν το Hearthstone ζηταει πολλα ή οχι. Για καποιον ο οποιος παιζει κυριως hearthstone(οπως και για αυτους που παιζουν κυριως WoW και πληρωνουν την συνδρομη)προφανως και δεν φαινονται πολλα τα χρηματα. Τελος σε forum ειμαστε και ειμαστε εντος θεματος μιας και μιλαμε για το Hearthstone αρα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν πρεπει να μιλαμε(αν τυχει οπως τωρα) για τις τιμες και ποσο ακριβο συνεχιζει να γινεται το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις