Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 χωρις Reno, τα no dup decks ειναι αχρηστα. Αν οντως ισχυει αυτο(γιατι ακομα ειναι σχετικα νωρις για συμπερασματα)υπαρχει και το Wild,δεν χρειαζεται να το αναφερουμε εδω καθε φορα ειναι αυτονοητο πραγμα. ειδικα οταν το νεο Quest mechanic ζηταει πολλαπλα minions με το ιδιο ονομα/τυπο. δηλαδη επενδυσες σε ακριβες καρτες γα 6 μηνες μονο, παρολο που παραμενουν στο τρεχων standard mode. Ερωτηση αλλα πρεπει υποχρεωτικα ολοι να παιξουμε στο standard mode τα legendary quest?Δεν γινεται δηλαδη ο κοσμος να φτιαξει decks που δεν ειναι γυρω απο το quest mechanic?Ειδικα το quest του warlock ειναι προφανης υποβαθμιση απο τον κλασσικο handlock.
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Eτσι όπως τα βλεπω τα deck με το τελευταίο expansion θα ξανα πηξουμε στο στο pirate warrior ,απο το προηγούμενο expansion μονο αρενα παιζω ,8000 dust εχω αλλα τα περισσότερα legendary ειναι γτπ ,που εiναι ρε ο dr.boom που επαιζε παντού! πολυ αργος το παλεψα να παιξω εναν kazakus lock, νταξ δεν ειναι και τραγικος...παντως υπηρχαν σημαντικες απωλειες περα απο το ρενο, π.χ μπραν και κυριως το 3 μανα aoe, οπως και το power overwhelming... τελευταια πετυχα αρκετα deathratlle priests με βολαζ και την αλλη τη χαζομαρα που σαμοναρει deathratlle minions με ενα life/attack... τα παιζουν στα 1/1 --> 5/5 ή σε αυγα... αρκετα op op + οτι ειναι ουσιαστικα ρενο ντεκ λογω του κουεστ,,, νωρις ειναι ακομα, αλλα δε βλεπω κατι op σε κοντρολ που να μου αρεσει...επισης δεν καταλαβα την αποφαση να φυγουν η σιλβανας και ο ραγκ. τι το κακο εχουν op late game καρτες?τετοιες θελει το παιχνιδι...
Prospector8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καποια stats μεχρι στιγμης https://hsreplay.net/articles/9/class-performance-ungoro-meta Μα ναι broken το quest του rogue ρε.. Αν του κατσει godlike χερι στην αρχη..Αν του ερθουν οι καρτες που χρειαζεται..Αν ο αντιπαλος δεν εχει aggro deck,οπου 6 γυρο που ξεκιναει το game του θα εχει χασει ηδη το παιχνιδι.. Με αυτα τα Αν λοιπον εχει αυτο το ποσοστο νικων.. Για μενα το quest θα επρεπε να ηταν στα 5 proc για να ηταν πιο balance αλλα απο οτι φαινεται η blizz ξερει καλυτερα 1
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Παντως ορισμενα legendary quest ειναι τελειως fail απο πλευρας λογικης σε σχεση με τι ζητανε και τι δινουν. Οκ του shaman ειναι ενα νορμαλ με τα murlocs. Του mage με τα spells επισης μια απο τα ιδια. Αντε πες και του paladin με την νοοτροπια οτι το adapt ειναι στην ουσια buff. Στην χειροτερη να πουμε οκ και για του rogue(που δεν πολυ εχει σχεση και στην ουσια ωθει σε καρκινο aggro decks) Και του hunter με τα beast ειναι οκ. Αλλα του warrior πχ ειναι τελειως κουλο. Παιξε taunt τερατα για να παρεις weapon και hero power ragnaros?Οτι να ναι πραγματικα. Πολυ μετριο και του druid οπως εν μερη γιαυτο δεν βλεπω να παιζεται σχεδον καθολου. Γενικα μονο λιγα legendary quests βλεπω να παιζονται μετα απο λιγο καιρο. 1
paularas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 warrior tank λέμε και κλαίμε. ότι καλύτερο και σταθερό έως τώρα έπαιξα από όλα τα καινούργια decks που κάθησα και τα craftara. με διαφορά το πιο σταθερό win rate σε μικρά levels για να κατεβείτε κάτω από 10 και να αρχίσουν τα σοβαρά παιχνίδια 1
paularas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 https://hsreplay.net/decks/sWs7Q7paoslvm2DoAgqRBf/#tab=breakdown αυτό είναι
privateer Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Παίζει να είναι το μεγαλυτερο fail που μου εχει τυχει σε arena lol Δειτε τι εκανε ο θεος στο round 12 https://hsreplay.net/replay/7ToCYigQQXRm46qyG6L87U
guido Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Παίζει να είναι το μεγαλυτερο fail που μου εχει τυχει σε arena lol Δειτε τι εκανε ο θεος στο round 12 https://hsreplay.net/replay/7ToCYigQQXRm46qyG6L87U τον ρώτησες αν έκανε uninstall μετά;
privateer Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 τον ρώτησες αν έκανε uninstall μετά; Ισως και να εκανε. Δεν απαντησε στα απελπισμένα friend request μου 1
Metaksas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πλέον το παιχνίδι έγινε εντελώς και μόνο rng. 9 στα 10 deck rogue Καρκίνος, αν παίζεις και εσύ με το ίδιο deck κρίνετε το παιχνίδι στο 5ο round μετά concede...
paularas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 δοκιμασε να παίξεις vs dudu με τι μαλακία που κάνει το mana 2/2 minions ή vs priest με dispell και silence να σου βγάζει turn 2 4/5 turn 3 4/5 και στο 6 8/8 και πες μου αν σε ενοχλεί το γατί ο rogue 1
Sartiv Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Γενικα ειναι ΠΟΛΥ broken το παιχνιδι, απλα δεν παιζεται με τιποτα με στρατηγικες και μυαλο. Με τιποτα ... Περιμενω να ανοιξει το GWENT.
KilliK Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 εγω σας τα λεγα, το παιχνιδι παει απο το κακο στο χειροτερο. ναναι καλα ο πιτσαδορος και η ομαδα του.
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οσοι εχουν ορεξη,καθονται και πειραματιζονται με τις νεες καρτες.Οι περισσοτεροι αλλοι περιμενουν τα ετοιμα decks απο τους pro(τα βλεπω και στα stream),αλλοι που βαριουνται την ζωη τους παιζουν ακομα τα ιδια decks(pirate warrior,jade druid)και καποιοι αλλοι απλα τους αρεσει να κραζουν μια εταιρεια οτι και να γινει. Το λεω(ελπιζω)για τελευταια φορα. Αν δεν καλυπτει καποιον το standard υπαρχει και το Wild οπου ειναι ολες οι καρτες διαθεσιμες,αλλα επειδη και εκει μπορουν να παιζουν τα ιδια ατομα του standard και βαριουνται να κατσουν να φιαξουν νεα ξεχωριστα decks γιαυτο βλεπουμε decks του standard στο wild. Το χα ξαναγραψει και πιο παλια αλλα δυστηχως το community του hearthstone(ή οι ιδιοι οι παικτες οπως θελει ας το παρει κανεις)ειναι που ειναι χαλι μαυρο παρα το παιχνιδι αυτο καθαυτο. Οταν εχει κυκλοφορησει νεο expansion και εξακολουθει και παιζει ο αλλος με πειρατες(γιατι οχι δεν κανουν ολοι daily quest που παιζουν τετοια decks)τοτε μαλλον προβλημα νοοτροπιας ειναι παρα του παιχνιδιου. Και για τον rogue για παραδειγμα εγω ειδα χτες σε stream και καποιοι δοκιμαζαν της Sherazane(ή οπως λεγεται το legendary του rogue)και μια χαρα τα πηγαιναν. Προφανως βεβαια το community θα προτιμησει το πιο ευκολο deck που ειναι με το rogue quest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις