Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εδωσαν dust απο sylvannas,ragnaros και λοιπες καρτες ειναι καλυτερα τα πραγματα αφου ετσι κραφταρεις οτι καρτες θελεις για το deck που θελεις. Εγω παντως ανοιξα μολις 34packs και ειχα 2 legendaries,του priest το elemental και του mage το portal.

Δημοσ.

άνοιξα τα 60 packs.

4 Leg (3 quests pala,shaman,priest & golden Dred)

11 epic

το καλύτερο pack ήταν το παρακάτω, 3 pack πριν το τέλος

post-48616-0-99316000-1491579424_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά ;;; Όλα τώρα οι κάρτες με τα no dublicates ;; Στα σκουπίδια ;; Εδώ είδα τον moroes ...wtf..Δεν κράζω την κάρτα, αλλά δεν είναι τραγικό ..!! Δηλαδή ξεχνάμε kazakus και πάμε moroes!!;;

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά ;;; Όλα τώρα οι κάρτες με τα no dublicates ;; Στα σκουπίδια ;; Εδώ είδα τον moroes ...wtf..Δεν κράζω την κάρτα, αλλά δεν είναι τραγικό ..!! Δηλαδή ξεχνάμε kazakus και πάμε moroes!!;;

Δεν βγαζει νοημα το παραπανω που εγραψες. Τι εννοεις no dublicates?Απαγορευεται να παιξεις kazakus,Solia,raza?

Ειναι νεο expansion και ο κοσμος δινει βαση στις νεες καρτες οπως ειναι λογικο. Οσο για τον Moroes που φανταζομαι αναφερεσαι στο rogue decks του,δες τι κανει η legendary quest του rogue και πως moroes και Violet teacher συνεργαζονται με αυτην και θα καταλαβεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μη ξεχναμε οτι η μεγαλη δυναμη των non-dup decks ηταν ο reno που πηγε wild.

18 packs 0 leg 1 παραπανω rare και 2 -3 epic

Επαιξα λιγο quest hunter, ενω στην αρχη μου φανηκε fun to play βαρεθηκα αρκετα γρηγορα. Ποσο καιρο παιρνει να κατασταλαξει το νεο μετα, κανα 2 βδομαδο;

Δημοσ.

Δεν βγαζει νοημα το παραπανω που εγραψες. Τι εννοεις no dublicates?Απαγορευεται να παιξεις kazakus,Solia,raza?

Ειναι νεο expansion και ο κοσμος δινει βαση στις νεες καρτες οπως ειναι λογικο. Οσο για τον Moroes που φανταζομαι αναφερεσαι στο rogue decks του,δες τι κανει η legendary quest του rogue και πως moroes και Violet teacher συνεργαζονται με αυτην και θα καταλαβεις.

χωρις Reno, τα no dup decks ειναι αχρηστα. ειδικα οταν το νεο Quest mechanic ζηταει πολλαπλα minions με το ιδιο ονομα/τυπο. δηλαδη επενδυσες σε ακριβες καρτες γα 6 μηνες μονο, παρολο που παραμενουν στο τρεχων standard mode.

ειναι φανερο οτι εχουν αλλαξει πλεον επιχειρηματικη πολιτικη, αφαιρεσαν τα Adventures και τωρα βγαζουν νεα exps χτισμενα γυρω απο ενα gimmicky mechanic το οποιο σε υποχρεωνει να ανανεωνεις τελειως τη συλλογη σου καθε φορα.

και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, το παιχνιδι εχει γινει καθαρα token war. οποιαδηποτε στρατηγικη σκεψη υπηρχε προηγουμενως, εχει πια χαθει ολοκληρωτικα. τωρα απλως ριχνεις τις καρτες που χρειαζεσαι μεχρι να ικανοποιησεις την συνθηκη για το Quest σου.

κατι αντιστοιχο με τους Old Gods, αλλα πιο γρηγορο και γραμμικο.

εγω ηδη το εχω βαρεθει αυτο το στυλ και ειμαι σιγουρος θα ακολουθησουν και αλλοι μετα απο κανα μηνα. τους βλεπω παλι να παιζουν pirate warrior. ειλικρινα, χαρηκα που δεν εκανα preorder, δεν βλεπω βελτιωση στο παιχνιδι.

77 packs

3 legendaries

i cri evrytiem

γιατι; μεσα στα στατς εισαι, αν θυμαμαι καλα ειναι τουλαχιστον  2 legs ανα 40 πακετα.

Δημοσ.

δεν βάζουμε κανένα deck εδώ να χαρούμε το παιχνίδι εκτός από το σκατό rogue quest deck μόνον :P

pirate warrior, δεν το ξες? :P

Δημοσ.

pirate warrior, δεν το ξες? :P

Eτσι όπως τα βλεπω τα deck με το τελευταίο  expansion θα ξανα πηξουμε στο στο pirate warrior ,απο το προηγούμενο  expansion μονο αρενα παιζω ,8000 dust εχω αλλα τα περισσότερα legendary ειναι γτπ ,που εiναι ρε ο dr.boom που επαιζε παντού!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...