Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να σχολάσω το απόγευμα, να κάτσω με την ησυχία μου να ανοίξω τα πακετάκια μου. Καμιά 60ρια από gold+free packs.

Γενικά βλέπω αρκετή γκρίνια στο reddit, για πολλά duplicates κτλ. Υποθέτω απλά γράφουν οι πιο άτυχοι, εκτός αν έχουν κάνει καμιά βλακεία πάλι και μοιράσουν Free Packs.

Πως σας πήγε εσάς;

Δημοσ.

Άντε να σχολάσω το απόγευμα, να κάτσω με την ησυχία μου να ανοίξω τα πακετάκια μου. Καμιά 60ρια από gold+free packs.

Γενικά βλέπω αρκετή γκρίνια στο reddit, για πολλά duplicates κτλ. Υποθέτω απλά γράφουν οι πιο άτυχοι, εκτός αν έχουν κάνει καμιά βλακεία πάλι και μοιράσουν Free Packs.

Πως σας πήγε εσάς;

Όντως πέφτει πολλή γκρίνια στο Reddit, ειδικά για τον Rogue.

Εγώ λόγω πολύμηνης αποχής λόγω Gwent, άνοιξα μόνο 6 packs με 5 epics.

Τα 800 gold που έχω θα τα χαλάσω σε arena, για να συνηθίσω τις κάρτες πριν μπω Ranked.

Έχω και 7.000 dust που κάθονται αλλά δεν βιαστώ να κραφτάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι, το "γύρισα" τον παμπάλαιο (και ψιλοξεχασμένο) "C'Thun Warrior" - με κάμποσες αλλαγές φυσικά, αφού σφάχτηκε Συλβάνα και Ρενάρος (και άλλες).

Καλά πάει, διότι το 'χουν ξεχάσει το deck. Ψιλοέπαιξα και λίγο... "Secret Paladin" (δική μου έκδοση), που επίσης είναι ξεχασμένος (όλοι οι Paladins πια είναι αυτοί οι "boosting-minions"). Παίζω και Marloc-Paladin, όχι όμως τον "boosting-minion-marloc", τον άλλον τον κλασσικό...

Γενικά... ο Rogue δεν ψιλοχάλασε (παραμένει "καρκίνος"), όπως επίσης και ο "αγαπημένος" Σαμάνος που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ να του μείωναν την ισχύ του, αλλά τρίχες έκαναν.

Εξακαλουθώ και δέχομαι ματς με πολλούς Ρένο (να δω ΑΥΤΗΝ την κάρτα πότε θα την πάνε στο Wild επιτέλους!), λίγοι πια "Πειρατές", λίγοι "Δρακοπριστς"... γενικά, λόγο του νέου expansion θα δούμε πολλές αλλαγές πιστεύω σύντομα.

Δημοσ.

Εξακαλουθώ και δέχομαι ματς με πολλούς Ρένο (να δω ΑΥΤΗΝ την κάρτα πότε θα την πάνε στο Wild επιτέλους!), λίγοι πια "Πειρατές", λίγοι "Δρακοπριστς"... γενικά, λόγο του νέου expansion θα δούμε πολλές αλλαγές πιστεύω σύντομα.

Από σήμερα δεν θα ξαναδείς Reno στο Standard.

Δημοσ.

Όντως πέφτει πολλή γκρίνια στο Reddit, ειδικά για τον Rogue.

Εγώ λόγω πολύμηνης αποχής λόγω Gwent, άνοιξα μόνο 6 packs με 5 epics.

Τα 800 gold που έχω θα τα χαλάσω σε arena, για να συνηθίσω τις κάρτες πριν μπω Ranked.

Έχω και 7.000 dust που κάθονται αλλά δεν βιαστώ να κραφτάρω.

Εγω το φτωχαδακι ανοιξα συνολο 20 pack (κρατησα καβατζα 150 για αρενα :Ρ ). Και πηρα μονο 2 epic.....

Δημοσ.

Άνοιξα 58 packs. Καλό μοίρασμα καρτών γενικώς, πολύ καλύτερο από MSoG. 3 Legendaries, ανάμεσα τους τα 2 που ήθελα (Warlock Quest και Umbra)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το φτωχαδακι ανοιξα συνολο 20 pack (κρατησα καβατζα 150 για αρενα :Ρ ). Και πηρα μονο 2 epic.....

2 Epics σε 20 packs? Πολύ γκαντέμης φίλε.

Δημοσ.

Οσο αφορά τα duplicates, η δικιά μου απορία απο τα πρώτα 50 packs που άνοιξα, ηταν με τον Charged Devilsaur που απο τότε που ήρθε ως πρώτο epic, τοτε οι επόμενες 2 epic που ήρθαν αργότερα ήταν ο ίδιος!! Και οχι μονο αυτό αλλα ήρθε και 4 φορα μετα απο καποια αλλα epic που ήρθαν ! Δλδ ποιες είναι οι πιθανότητες απο 27 epic να ερθει μία 4 φορές!?!? Επίσης έσκασε παλι δεύτερη Umbra απο τα τόσα legendary..

Δημοσ.

97 packs

8 leg (1 golden tyrantus)

22 epic και σχεδόν όλα τα rare και όλα τα commons

10000+ dust

γενικα ακομη είναι νωρις για το τι αξιζει και τι όχι. Μην φτιαξετε τιποτα ακομη. Εγω μιας και μου ηρθε το quest Και το leg του hunter παω για gold hunter αυτή την season :-D

Τελος Pirate warrior είναι καλο counter για το quest της rogue

• Like 2
Δημοσ.

5 παιχνιδια στη σειρα, 2 shadowstep και N'zoth στο ανοιγμα και πουθενα fire elemental. ρε αντε στο διαολο. αντε απο δω με το κωλοRNG σας.

Δημοσ.

29 packs (τόσα πρόλαβα στις 6 το πρωί πριν φύγω για δουλειά :lol:) - 0 legds

ΑΛΛΑ

αρκετά epics

και από σύνολο 145 καρτών έσπασα μόλις 24.

Τα υπόλοιπα 60 packs με το που επιστρέψω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...