Tmark Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 παιδες αυριο το βραδυ ειναι το release για Europe? Ξημέρωμα Παρασκευής λογικά.
Prospector8 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αγαπημενο σας legendary απο το νεο Expansion? Kalimos για μενα και μετα Marsh Queen,θα τους βλεπουμε συχνα πιστευω. Ειναι η ιδεα μου ή εγινε πιο slow τωρα το game?
Tmark Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20170406T16&p0=224&msg=EU+Un%27Goro+release&font=cursive 1
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ναι πλέον δεν συμφέρει και με την αύξηση που έκανε η Blizzard. Τι αύξηση έκαναν οι Οβραίοι?
privateer Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 9000g ετοιμα για packs Πολύ warrior στο Ladder. Ολοι προσπαθουν να ανεβουν οσο περισσοτερο πριν το exp. Πετυχα και ένα reno warlock ξεμπαρκο στο wild. Ωραιο ματσακι https://hsreplay.net/replay/99oXdvUy8E84HaXhXpVGhM 2
Tmark Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 9000g ετοιμα για packs Πολύ warrior στο Ladder. Ολοι προσπαθουν να ανεβουν οσο περισσοτερο πριν το exp. Πετυχα και ένα reno warlock ξεμπαρκο στο wild. Ωραιο ματσακι https://hsreplay.net/replay/99oXdvUy8E84HaXhXpVGhM Δώσε κανά δάνειο κι από εδώ. 1
guido Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 έχει παρατηρήσει κανείς με πιο παλιό σύστημα, να έχει γίνει πιο βαρύ κάπως (όχι τόσο smooth) το game μετά το update;
paularas Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 60 πακέτα αγορασμένα, 3000 gold, 10.000 dust, golden sylv + rag , και 2-3 πιστωτικές έτοιμες για άδειασμα... my pockets are ready
Prospector8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 H Sylv θα παρουμε ολο το dust πισω οταν βγει το Ungoro ή κανονικα 400 dust?
Tmark Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 H Sylv θα παρουμε ολο το dust πισω οταν βγει το Ungoro ή κανονικα 400 dust? Όλο. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 1100 packs ανοιξε ο Kripp,παλι καποιες καρτες δεν εκατσαν ποτε(καλα εχει 700κ dust αλλα λεμε τωρα).
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 απο οτι φαινεται ο πιτσαδορος τα καταφερε παλι. με βαση αυτα που διαβαζω, το Quest mechanic ειναι τελειως σπασμενο, γενικα οποιος το ολοκληρωνει πρωτος αυτοματως κερδιζει το παιχνιdι. σε καποια classes ειναι τελειως αχρηστο, ενω σε αλλα too OP, ειδικα του Rogue, οπου ανεβουν Legend με tusk boar. ΤUSK BOAR! επισης οσοι περιμενατε να γινει slower το meta ξεχαστε το. εχει γινει ακομη πιο aggressive γιατι φυσικα τωρα ολοι βιαζονται να τελειωσουν τα Q πρωτοι. διαβαζω οι νικες με τον Rogue ερχονται στον 4ο γυρο. σας θυμιζει κατι; φανταζομαι περιμενουμε τωρα κανα 6μηνο μεχρι το "meta να γινει slower η να βγουν decks που θα το ισορροπησουν". αχ, τι καλα εκανα και δεν εκανα preorder για πρωτη φορα και θα κατσω μονο με τα dailies απο δω και περα. game director of the year
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 εγω παντως ενα δικο μου quest ramp druid παιζω...αν δεν εχω pirate warrior αντιπαλο καλα παει...θα δουμε... 1
Prospector8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μπορω να πω,προσωρινα, οτι μετα απο τοσα expansion πρωτη φορα ευχαριστιεμαι τοσο τα games. 25 παιχνιδια επαιξα,λιγο με beast druid που μαρεσει γενικα το playstyle του,midrange shaman με elementals αρκετα καλο deck, και τελος Deathrattle priest οπου ειχα ολες τις καρτες που χρειαζεται και ακομα με αυτο το deck δεν εχω χασει. Ποιο ειναι op legendary δεν μπορω να πω ακομα,καμια στιγμη δεν μου φανηκε κατι Broken, ακομα και εναντια σε mage με 4 ice block νικησα (με ele shaman) και 2 φορες που επαιξα με hunter που παιξανε την Queen στον 5ο γυρο παλι καταφερα να κερδισω το game (με beast druid). Mε 4 rogue που ετυχα κανενας δεν καταφερε να κανει το quest του Warrior δεν ειδα πολλους,ενας μου ετυχε που taunt build,τον ειχα αλλα ενα misplay μου κοστισε το match.Θετικοτατες οι πρωτες περιπτωσεις απο μενα.
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 εγω με ενα rogue μου εφτασε το quest turn 5... γενικα απο οτι βλεπω token war ειναι το παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις