Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες αυριο το βραδυ ειναι το release για Europe?

Ξημέρωμα Παρασκευής λογικά.

Δημοσ.

Αγαπημενο σας legendary απο το νεο Expansion? Kalimos για μενα και μετα Marsh Queen,θα τους βλεπουμε συχνα πιστευω. Ειναι η ιδεα μου ή εγινε πιο slow τωρα το game? 

Δημοσ.

Ναι πλέον δεν συμφέρει και με την αύξηση που έκανε η Blizzard. 

Τι αύξηση έκαναν οι Οβραίοι?

Δημοσ.

9000g ετοιμα για packs :-D  :-D

Πολύ warrior στο Ladder. Ολοι προσπαθουν να ανεβουν οσο περισσοτερο πριν το exp.

Πετυχα και ένα reno warlock ξεμπαρκο στο wild. :-D  Ωραιο ματσακι

https://hsreplay.net/replay/99oXdvUy8E84HaXhXpVGhM

Δώσε κανά δάνειο κι από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

έχει παρατηρήσει κανείς με πιο παλιό σύστημα, να έχει γίνει πιο βαρύ κάπως (όχι τόσο smooth) το game μετά το update;

Δημοσ.

απο οτι φαινεται ο πιτσαδορος τα καταφερε παλι. με βαση αυτα που διαβαζω, το Quest mechanic ειναι τελειως σπασμενο, γενικα οποιος το ολοκληρωνει πρωτος αυτοματως κερδιζει το παιχνιdι. σε καποια classes ειναι τελειως αχρηστο, ενω σε αλλα too OP, ειδικα του Rogue, οπου ανεβουν Legend με tusk boar. ΤUSK BOAR!

επισης οσοι περιμενατε να γινει slower το meta ξεχαστε το. εχει γινει ακομη πιο aggressive γιατι φυσικα τωρα ολοι βιαζονται να τελειωσουν τα Q πρωτοι. διαβαζω οι νικες με τον Rogue ερχονται στον 4ο γυρο. σας θυμιζει κατι;

φανταζομαι περιμενουμε τωρα κανα 6μηνο μεχρι το "meta να γινει slower η να βγουν decks που θα το ισορροπησουν". 

αχ, τι καλα εκανα και δεν εκανα preorder για πρωτη φορα και θα κατσω μονο με τα dailies απο δω και περα.

game director of the year

1430068474919.jpg

Δημοσ.

Μπορω να πω,προσωρινα, οτι μετα απο τοσα expansion πρωτη φορα ευχαριστιεμαι τοσο τα games. 25 παιχνιδια επαιξα,λιγο με beast druid που μαρεσει γενικα το playstyle του,midrange shaman με elementals αρκετα καλο deck, και τελος Deathrattle priest οπου ειχα ολες τις καρτες που χρειαζεται και ακομα με αυτο το deck δεν εχω χασει. Ποιο ειναι op legendary δεν μπορω να πω ακομα,καμια στιγμη δεν μου φανηκε κατι Broken, ακομα και εναντια σε mage με 4 ice block νικησα (με ele shaman) και 2 φορες που επαιξα με hunter που παιξανε την Queen στον 5ο γυρο παλι καταφερα να κερδισω το game (με beast druid). Mε 4 rogue που ετυχα κανενας δεν καταφερε να κανει το quest του :mellow: Warrior δεν ειδα πολλους,ενας μου ετυχε που taunt build,τον ειχα αλλα ενα misplay μου κοστισε το match.Θετικοτατες οι πρωτες περιπτωσεις απο μενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...