Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ελεγε ο  fulgore και δεν ακουγα παλι...

Πιο πισω ειχε γινει κουβεντα οσον αφορα το τωρινο meta και που φταιει η blizzard που οι περισσοτεροι παιζουν pirate warrior και εγω ειχα πει το εξης(εν μερη αυτονοητο).Οτι εχει μεριδιο ευθυνης η εταιρεια για την κατασταση τωρα,αλλα αντιστοιχο(ή και μεγαλυτερο)μεριδιο ευθυνης εχει και η κοινοτητα η οποια κραζει αυτα τα decks και ειναι αυτα τα οποια παιζει καθε φορα ολως τυχαιως.

Κοινως δεν εχει λογικη ο Fulgore να κραζει για zoo,mech mage,pirate warrior,jade shaman και να παιζει συνεχεια αυτα τα decks.

Για τα περι patron warrior και skill dependent deck ας μην σχολιασω καλυτερα.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

New Quests

Happy New Year! (Un'Goro Launch Period - Free Packs)
A special reward to celebrate the Year of the Mammoth!
Rewards: 3 Un'Goro Packs

Maiev Shadowsong
Win 10 games in Standard Play mode.
Rewards: Maiev Hero

Free Card Day!
Have a free card on us!
Rewards: Fight Promoter

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάντως το αγόρασα το πακετάκι με τα 50, έχω φτάσει τα 55 με τα rewards και έχω και 3500 gold!!! Έχω και ragn και sylvanas χρυσούς θα μαι OP (card wise) από την πρώτη μέρα!!!

Θα χυθεί δεινοσαυρικό αίμα :lol:

Αν και όποτε πήγαινα un' goro - εποχές wow - σιχαινόμουν την ζωή μου (crystal quests anyone?) το νέο xpac του hs με έχει προϊδεάσει θετικά. Μέχρι να σκάσει βέβαια μόνο dailies με aaaarrrrrrrgh warrior!!! 

• Like 1
Δημοσ.

το Un'Goro παντα μου αρεσε αν και απο τις πιο δυσκολες περιοχες με τους κωλοδεινοσαυρους. εκανα ολα τα quests εκει, αναμεσα τους και το quest με τον Link.

Δημοσ.

το Un'Goro παντα μου αρεσε αν και απο τις πιο δυσκολες περιοχες με τους κωλοδεινοσαυρους. εκανα ολα τα quests εκει, αναμεσα τους και το quest με τον Link.

Way to many dinos....unmount συνέχεια και fights....υπερβολικά κουραστικό! Από τις περιοχές που σιχαινόμουν vanilla, με εξαίρεση ίσως τα quests που είχαν να κάνουν με την amy τον ρομπό γορίλα :lol:

Δημοσ.

Μαζί με τα rewards πλησιάζω τα 100 πακέτα. Ελπίζω να ανοίξω quests και όχι class legendaries. Μονο του shaman λεει και τα class legs δεν ειναι τιποτα τρομερό. Υπαρχουν αρκετά καλα epics και κάποια παλιότερα που θα βγουνε στο προσκήνιο τα οποια θα μας φάνε όλο το dust.

Γενικά το να αγοραζεις παντως πακέτα με χρήματα στο hs δεν λεει.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά το να αγοραζεις παντως πακέτα με χρήματα στο hs δεν λεει.

Ναι πλέον δεν συμφέρει και με την αύξηση που έκανε η Blizzard. 

Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά το League of Explorers που νιώθω αισιόδοξος για ένα expansion.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...