klainmaingr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ειχα διαβάσει οτι με το release απλά θα πάρεις πάλι κλειστά όλα τα packs. Τώρα παίζει να λέω και παπαριές αλλα σίγουρα το είχα διαβάσει σε ένα thread. Τώρα ίσως αναφερόταν σε παλιότερη φάση της beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Σιγουρα πριν το release θα γινει wipe Τωρα αν θα τα παρεις ως packs οπως λεει ο Κλαιν η θα στα κανουν refund ως gold δεν το ξερουμε Παντως καπως θα τα παρεις back σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω απλα θα γινει η closed -> open και θα συνεχισουν ολα κανονικα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εγω αυτο που διαβασα απο διαφορους στο ιντερνετ,ειναι οτι πριν το release θα γινει σιγουρα wipe και οτι εχεις πληρωσει θα τα παρεις πισω σε gold. Αλλα μην ξεχνιομαστεεεε... http://www.gameslife.gr/kerdise-10-kleidia-gia-th-beta-tou-hearthstone-83010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Hence no reason να βρεί κανείς κάρτες κατα τη διάρκεια της beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εδώ τα κάνουμε δώρο τα keys, δεν τα πουλάμε.. οκ αν καποιος θελει να μου κανει δωρο key ακομα καλυτερα. Παντως εγω δεν εχω θεμα να αγορασω απο καποιον key αν το δινει μια λογικη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα γίνει κανένα wipe καρτών, όταν βγει live το παιχνίδι. Έγινε ένα και αυτό ήταν. Ότι παίρνουμε σε κάρτες μετά το wipe που έγινε τις κρατάμε forever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει wipe απο closed beta μεχρι release Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εδώ έτσι λέει.. http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11100276 Will there be any wipes in the future? We don’t anticipate any further wipes. This goes for both the Hearthstone beta and after the game’s official release. Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εδώ έτσι λέει.. http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11100276 Will there be any wipes in the future? We don’t anticipate any further wipes. This goes for both the Hearthstone beta and after the game’s official release. Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!. Αυτό γιατί το βάζεις; Επίσης τα packs με τις κάρτες απο που τα παίρνεις δεν έχω βρει κάτι μεσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μεσα στο παιχνιδι υπαρχει το store απο το οποιο αγοραζεις τα packs @ Tmark Παντως θα ηταν χαζο κ unfair να μην κανουν wipe πριν το release . Δεν υπαρχει παιχνιδι που να ηταν σε open/closed beta και να μην εχει κανει wipe ( Ισως εκτος απο το PoE προσφατα παρολο που δεν ειμαι σιγουρος) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2013 από Atallos1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Από Open Beta δεν κάνουν wipe μερικά. Από closed, σχεδόν όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αφού ρε παιδιά η Blizzard πρωτοτυπεί. Το νορμάλ πάντως είναι: Closed Beta -> Wipe -> Open Beta Open Beta -> No Wipe -> Launch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικα δεν εχω δει κανενα παιχνιδι ( MMO τουλαχιστον ) που να πηγε απο open beta σε release χωρις wipe , δεν βλεπω κ τον λογο μετα να μπει ενας καινουριος παιχτης οταν βγαινει ο αλλος απο beta μακραν πιο μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και τί δωράκι θα πάρουν όσοι πληρώσουν με κανονικά χρήματα για κάρτες, ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις