Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα είναι αυτές οι κάρτες να μειώνονται με κάθε expansion

Απο τις 135καρτες του expansion ξεχωρισες 40. Δηλαδη τι ακριβως περιμενες αγαπητε με καθε expansion να βγαινουν πχ 5 καρτες με random effect?

είναι staple σε μερικά class όπως ήταν η Kabal Courier , Βabblng Book πχ 

κάνουν την διαφορά.

Επίσης υπάρχει και η αρένα,γιατί να κρίνεται το game στο τι θα κάτσει στον άλλον.Αν είναι έτσι ας πετάμε ένα νόμισμα.

Στο ladder ανεβαίνει και η κουτσή μαρία μέχρι 5 με ένα απο τα tier 1 net decks σιγά το στόχο.

Όπως και να έχει καλά games σε όσους έχουν το κουράγιο να παίξουν ακόμα.Εγώ αποχωρώ θα τσεκάρω άλλα online card games.

Το rng ειναι μερος του παιχνιδιου. Ειτε το γυρισουν μονο στο discover,ειτε τωρα στο adapt(και αυτα rng θεωρουνται) και βγαλουν τις παραπανω που λες παλι αυτο θα υπαρχει. Δεν ειπα οτι προσωπικα μαρεσει να κρινονται παιχνιδια στο rng,αλλα δεν το παιρνω εδω και καιρο τοσο σοβαρα το παιχνιδι και αρα δεν εχω θεμα.

Μπαινω κανω τα dailies μου και οποτε εχω ορεξη παιζω λιγα παιχνιδια παραπανω.

Τωρα αν καποιος ειναι επαγγελματιας ή παιρνει το παιχνιδι στα σοβαρα(οπως καλη ωρα ο Lifecoach που αναφερθηκε πιο πισω και αλλοι)και τον πειραζει αυτο στο παιχνιδι,ολως τυχαιως υπαρχουν και αλλα παιχνιδια να παιξει καποιος ειτε με καρτες ειτε χωρις.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά ναι 5-10 περιμένω να βγαίνουν.Τόσο περίεργο ακούγεται.? Τόσο μεγάλη έλειψη φαντασίας έχουν που δεν μπορούν να κάνουν κάρτες χωρίς να βγάζουν στην τύχη άλλες κάρτες.?  Αν ήθελαν να έβγαζαν περισσότερες να έχουν κάποια ισσοροπία π.χ αυξημένο κόστος. 1 mana 1/1 body δώσε random κάρτα  που μπορεί να είναι ένα board clear που έχεις εξαντλήσει δεν είναι λογικό για μένα.

Απο την ώρα που κάνεις κάρτες που μπορούν καθαρά απο τύχη και τίποτα άλλο να καθαρίσουν το board του άλλου ή να γυρίσουν παιχνίδι τότε έπρεπε να έχουν τεράστιο κόστος π,χ kabal kourier 4 mana τουλάχιστον ώστε να προβλέψεις έστω το ενδεχόμενο ο άλλος να βρει firelands / flamestrike και να τα παίξει τον ίδιο γύρο. Δηλαδή ένας μπορεί να παίξει kourier,να ανοίξει firelands να πάει face damage να τύχει leeroy απο firelands και να πάει face για game απο το πουθενά.

Προφανός και θα υπάρχουν κάρτες rng αλλά  πρέπει να δει κανείς αναλογία mana/effect. Δες διαφορά Firelands Portal πχ με Bane Of Doom. Και τα 2 rng αλλά κάποιο είναι τελείως ξεχειλωμένο.

Όπως είπα εγώ σταματάω οπότε δεν χρειάζεται να μου λέει κανείς αν δεν σου αρέσει δες άλλα game.Το ότι γράφω σήμερα εδώ είναι η τελευταία φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά το RNG ανέκαθεν ήταν βασικό στοιχείο του hearthstone και είναι ένα από τα πράγματα που κάνει το παιχνίδι αυτό που είναι. Υπάρχουν και άλλα card games όπου η τύχη δεν παίζει σχεδόν καθόλου ρόλο, δοκιμάστε τα, ίσως σας ταιριάζουν περισσότερο.

Δημοσ.

card game παιζεις οποτε το rng παντα θα παιζει ρολο. Γενικα το rng εχει μειωθεί. Ποιος δεν θυμαται ματς να κρινονται από τον knife juggle η το tuskarr totemic. Αυτό που παραμενει και θελει αλλαγη βεβαια είναι το Hero power του shaman. Οσο για τις υπερβολες του albi αν ποτε γινει κατι τετοιο απλα λες μπραβο και πας παρακατω. Κατι τετοια δεν τα θεωρω αρνητικα. Knife juggler καταστασεις οντως είναι απαράδεκτες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ακριβως.

Δηλαδη και να μην εβγαινε καμια καρτα με rng σε αυτο το expansion,παλι οσοι παιζουνε wild δεν τρωνε στην μαπα ολο το rng απο ολες τις καρτες? Rng ειχαν οι πρωτες καρτες του παιχνιδιου οταν κυκλοφορησαν οπως Sylvannas,Ragnaros,Knife juggler,animal companion και παει λεγοντας δεν ειναι κατι το καινουργιο.

Γιαυτο και ειπα οτι σε οποιον δεν αρεσει το rng τοτε ας κοιταξει αλλου. Ειναι ενοχλητικο οταν ειναι υπερβολικο οπως τα παραπανω παραδειγματα σιγουρα,αλλα οχι και unplayable.

κοιτάξτε να βελτιωθείτε σαν παίκτες πάνω απο όλα.

Τελος συμφωνω και εγω στο παραπανω. Ναι μεν το rng παιζει τον ρολο του στο παιχνιδι δεν ειπε κανεις το αντιθετο,αλλα αυτος που ειναι να ανεβει στο ladder θα ανεβει και θα παει legend.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε συνέχεια αυτό περί ladder.Είπε κανείς πως έχει θέμα με το rng και δεν ανεβαίνει ranked.? Ranked ήταν ότι πιο εύκολο το τελευταίο καιρό,ξεκινούσες με aggro της επιλογής σου και τρένο μέχρι το 5.

Εμένα με πειράζει και casual να βλέπω rng.Aκόμα και ο Knife juggler είναι λιγότερο rng απο discover.Πρέπει να έχεις deck με μικρά μίνιον για να αυξήσεις τις πιθανότητες.Έχεις δηλαδή ένα μικρό ρόλο στο αποτέλεσμα του effect του.Στο discover ή στο add random x card δεν έχεις κανένα λόγο.Απλά παίζεις και ελπίζεις.

Αυτά απο μένα.Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν.Εαν κάποιος ενδιαφέρεται για account ας μου στείλει.

Δημοσ.

Βελτιωθειτε θα πει οτι αυτος που ειναι να ανεβει στο ladder με το ενα ή τον αλλο τροπο θα ανεβει.Αλλιως θα την βγαζαμε ολοι στο rank 10.

Ειδικα τωρα που βελτιωθηκε και το συστημα του de ranking κατι γινεται.

Θελει ακομα δουλεια το Hearthstone για να μπει στον ισιο δρομο αλλα ειναι σε θετικη πορεια αυτο γραφτηκε.

Οποιος δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ επειδη βλεπει στον υπνο του τον patches και γενικα τα aggro decks,τοτε καλυτερα να το σταματησει τελειως το παιχνιδι αν παιζει με το ζορι που λεμε.

Και αυτο δεν παει μονο για το Hearthstone αλλα γενικα για ολα τα παιχνιδια.

Πρώτα παίζουμε για διασκέδαση κ όχι για ρανκ. Επίσης τα jade golem δυστιχως βλέπω στον ύπνο μου κ όχι patches

Δημοσ.

Γιατι λεμε για το ladder. Πειτε μου σας παρακαλω οι παραπανω ποσα ατομα εχετε πετυχει στο παρον θεμα στις τελευταιες σελιδες του 2017(μην πω και πιο πισω) που εχουν γραψει οτι παιζουν μονο normal/casual και οχι ranked?

Γραφουν ή δεν γραφουν οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο για το Standard και αρα για το ladder??Και οχι μονο στο παρον θεμα αλλα και σε αλλα.

Aκόμα και ο Knife juggler είναι λιγότερο rng απο discover.Πρέπει να έχεις deck με μικρά μίνιον για να αυξήσεις τις πιθανότητες.

Το ξεκινησες πιο μετα το παιχνιδι γιαυτο το γραφεις αυτο. Δεν εχεις πετυχει τις ενδοξες μερες του juggler(κατι που πηρε την θεση του ο Flame του mage)με juggler implosion ή juggler unlease the hounds γιαυτο το λες.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα αυτα τα random τα βρισκω ενδιαφερον και fun. Προφανως και θα ξενερωσω αν χασω παιχνιδι επειδη ο αντιπαλος πηρε καρτα απο random και μου πηρε το παιχνιδι, αλλα και γω οταν παιζω πχ αρενα και παιζω fireland portal και μου βγαζει 7/8 taunt και δε χανω εξαιτιας αυτου, καραγουσταρω.

Στο κατω κατω ενα παιχνιδι ειναι, το οποιο το παιζω για fun. 

Επιπλεον απο τα πιο αγαπημενα μου legendary ηταν ο yogg. Πανω που ειχα βαρεθεικαι βγηκε ο yogg, εμπαινα και επαιζα games μονο και μονο για να παιξω yogg με οσο πιο πολλα spells γινεται.

Καταλαβαινω αυτο που λεει ο Αlbi και προφανως αν ενα παιχνιδι το παιρνεις πιο στα σοβαρα καποια πραγματα σε ενοχλουν παραπανω.

Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι οτι ολοι παιζουν 5 deck, αλλα το χω αποδεχτει και λιωνω κυριως αρενες.

Δημοσ.

Καταλαβαινω αυτο που λεει ο Αlbi και προφανως αν ενα παιχνιδι το παιρνεις πιο στα σοβαρα καποια πραγματα σε ενοχλουν παραπανω.

Ναι δεν αντιλεγω αλλα ξερεις ποιο ειναι το περιεργο της υποθεσης?

Οτι δεν γινεται απο την μια να το παιρνουμε το παιχνιδι στα σοβαρα και απο την αλλη να μιλαμε για''να παιζεις για πλακα''. Ε αυτα τα δυο δεν πανε μαζι.

Πρώτα παίζουμε για διασκέδαση κ όχι για ρανκ. Επίσης τα jade golem δυστιχως βλέπω στον ύπνο μου κ όχι patches

Οποιος παιζει μονο για διασκεδαση παιζει ειτε μονο normal/casual(που αρα και να χασει δεν τον ενδιαφερει αφου δεν χανει τπτ) ή παιζει ranked(να παρει και τους χρυσους ηρωες)και δεν καθεται να σκασει λογω του rng.

Βασικα θυμαμαι πιο παλια ειχα γνωστο μου που οταν τον ρωταγα για ποιο λογο ειναι συνεχεια rank 19 και rank 20 μου ειχε απαντησει''για να κανω ευκολοτερα τα dailies χωρις να σκαω''.

Γενικα σε online competitive(εστω και για τα δεδομενα του hearthstone)παιχνιδια το ''παιζουμε για διασκεδαση παει περιπατο τις περισσοτερες φορες.

Δημοσ.

Το απαντησα ηδη πιο πανω. Οποιος δεν περναει καλα με το παιχνιδι μπορει ανετα να το παρατησει(αυτονοητα πραγματα) και να κοιταξει αλλου.

Υπαρχουν απειρες επιλογες,και το παραπανω που γραφεις αναφερεται εδω και μηνες.

μα αυτο συμβαιινει ηδη. νομιζεις πως δεν χανει απο τωρα κοσμο το HS? γιαυτο εχει πεσει τοση διαφημιση σε αυτο το exp.

οταν το gameplay ενος παιχνιδιου με μονιμη βαση παικτων, μενει στασιμο, αυτο φερνει αναποφευκτα κορεσμο και το παιχνιδι σταματαει πλεον να ειναι ενδιαφερον. ο κοσμος οντως θα κοιταξει αλλου να παιξει. και τωρα το HS δεν ειναι μονοπωλιο, υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος.

βεβαια μπορει το καινουργιο exp να ανατρεψει την κατασταση. θα δειξει σε μερικες μερες.

Όπως είπα εγώ σταματάω οπότε δεν χρειάζεται να μου λέει κανείς αν δεν σου αρέσει δες άλλα game.Το ότι γράφω σήμερα εδώ είναι η τελευταία φορά.

ditto. πρωτο exp που δεν εκανα preorder για το card back. και ουτε προκειται να ξαναδωσω λεφτα. μονο dailies απο δω και περα και οσο κρατησει.
ειμαι περιεργος να δω απο εσοδα πως θα τα παει, σε σχεση με τα προηγουμενα exp. ειδικα και τωρα που σταματησανε να πουλανε τα adventures.
αν οι πωλησεις ειναι μικροτερες απο οτι περιμενανε, ισως τους βαρεσει το καμπανακι και επιτελους αρχισουν να κανουν σοβαρες αλλαγες για το επομενο.

card game παιζεις οποτε το rng παντα θα παιζει ρολο. Γενικα το rng εχει μειωθεί. Ποιος δεν θυμαται ματς να κρινονται από τον knife juggle η το tuskarr totemic. Αυτό που παραμενει και θελει αλλαγη βεβαια είναι το Hero power του shaman. Οσο για τις υπερβολες του albi αν ποτε γινει κατι τετοιο απλα λες μπραβο και πας παρακατω. Κατι τετοια δεν τα θεωρω αρνητικα. Knife juggler καταστασεις οντως είναι απαράδεκτες.

ε ναι, ενω τωρα τα πραματα ειναι καλυτερα. ο αλλος προσφατα εχασε ολοκληρο τουρνουα ενω ηταν μπροστα στις νικες, λογω rng. ο αλλος top player το γυρισε στο Gwent επειδη σιχαθηκε το rng. top τουρνουα παικτες/streamers εκφραζουν την δυσαρεσκεια τους για το rng. ολοι αυτοι ειναι στην υπερβολη.

https://www.youtube.com/watch?v=SaVzjZtVNrA

https://www.youtube.com/watch?v=a4wTprBB8V8

Δημοσ.

τσαμπε παιχνιδι ειναι το HS(γιατι κλασσικα οι περισσοτεροι στην Ελλαδα σιγουρα τσαμπα το παιζουν)αρα το να το παρατησει καποιος το παιχνιδι για ενα διαστημα δεν λεει κατι,ξαναπαιζουν στο επομενο expansion.

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά ,τώρα που θα γίνει το νέο update και θα φύγουν οι κάρτες ragnaros και sylvanas ,χωρίς να τις κάνεις desechant θα πάρεις όπως και να είναι το 1600 dust;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...